Έρχεται νέο Lumia 635 με μνήμη RAM 1GB;

Η Microsoft ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Lumia 635 με μνήμη RAM 1GB, μια πιο δυνατή έκδοση του κλασσικού 635 που κυκλοφορεί με 512MB μνήμη RAM. Το αναβαθμισμένο Lumia 635 αναμένεται να έχει οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 480×854 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz και 8GB ενσωματωμένη μνήμη.

Σύμφωνα με τη Microsoft τα low-end μοντέλα Lumia είναι αυτά με μνήμη RAM 512MB που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα αναβαθμιστούν και αυτά σε Windows 10 όμως δεν θα λάβουν τα πλήρη χαρακτηριστικά. Έτσι με το νεό Lumia 635 η Microsoft θα προσφέρει ένα προσιτό smartphone που θα είναι έτοιμο να λάβει τα πλήρη features όταν αναβαθμιστεί σε Windows 10.

Lumia 635 με μνήμη RAM 1GB, Έρχεται νέο Lumia 635 με μνήμη RAM 1GB;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gericho

Ας είναι καλά η πολλή και ακριβοθώρητη Nokia με τα 512 ΜΒ ram !

Genesis

είδη υπάρχουν τα 636 και 638 που είναι τα αντίστοιχα τον 630 και 635 και έχουν 1gb.

Στεφανος

Κοιτα να δεις. Κι είχαν βγάλει βίντεο για το 635, με Microsoft logo. Αλλά το 635 που το έχω κι εγώ ειναι μια πολύ καλή προσιτή πρόταση ακόμα και με τα 512 Mb ram. Άραγε πως θα το ονομασουνε. 635 2nd generation, 635 (2)?

giannis

πραγματικα γιατι ρε ?? εγω πηρα τα χριστουγεννα το 635 και σκευτομαι ειδη να το πουλησω..ωραια τα windows ωραια η νοκια σαν μαρκα καλη κατασκευη το κινητο φοβερο αλλα ξενερωσα ασχημα για αυτο με τα windows 10

Genesis

Στεφανος

θα είναι κάτι όπως ταν με το 520 και μετά με το 525

giannis

άμα θες να έχεις όλα τα features παίρνεις 930 και τελείωσε….το ότι θα λυπούν κάποια πράγματα είναι λογικό έχει 512ram….αλλά όπως έχω πει και θα ξαναπώ δεν θα είναι σημαντικά αυτά τα πράγματα. τώρα άμα θες να έχεις full windows 10 πάρε ένα με 1gb 730/830.

Giorgos

Όλα τα μοντέλα με 512 που βγήκαν το τελευταίο ενάμιση έτος ήταν αποτέλεσμα της τσιγκουνιάς της Nokia επι διοίκησης Elop….ήθελαν να βγάλουν περισότερρο κέρδος γιαυτό σε πολλά οικονομικά μοντέλα δεν έβλεπες μπροστινή κάμερα, φλας και πάνω απο 512 RAM..H μικρομαλακή εφόσον φτιάχνει η ίδια το λογισμικό ξέρει πόσο δυνατό πρέπει να είναι το hardware γιαυτό δεν δίνει λόγο σε κανέναν και βάζει όσο νομίζει οτι είναι καλύτερο για να τρέξει το νέο οικοσύστημα..

Στεφανος

Έχω το 635.

Γιάννης σε λέω

Απορώ γιατί κάποιοι ξενερώνετε. Είναι λογικό να μην μπορούν οι συσκευές με μόνο 512mb RAM να πάρουν όλα τα χαρακτηριστικά των windows 10. Έχετε την εντύπωση ότι στα Android δε γίνεται κάτι ανάλογο? Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί οι συσκευές με τόση λίγη μνήμη λαγκάρουν αρκετά. Ας ήσασταν περισσότερο προνοητικοί και “χουβαρντάδες” αγοράζοντας για παράδειγμα το Lumia 735 με 1 GB ram και τιμή γύρω στα 170 €, αν δεν κάνω λάθος, ώστε να ήταν περισσότερο σίγουρο ότι η αναβάθμιση θα ήταν πλήρης. Όσοι αγοράσαμε το Lumia 930 με 2 GB ram, το κάναμε επειδή είμασταν σίγουροι ότι αυτό θα υποστηριζόταν από τη Microsoft σε βάθος χρόνου έτσι όπως πρέπει.

Sot11

Εσείς που ξενερωνετε με τα windows 10 να πάρετε android να έχετε σίγουρες και πλήρεις αναβάθμισεις… Ότι να ναι πραγματικά… 😂😂😂😂😂

Νίκος 31

Βλέπω συνέχεια καινούρια κινητά, απο συγκεκριμένη εταιρία πάντα (όχι όπως το Android που το υποστηρίζουνε 150 κατασκευαστές) και απορώ, ποιά η διαφορά μεταξύ τους; Όλα τα ίδια χαρακτηριστικά έχουνε με εξαίρεση τα 830-930. Όλα τον ίδιο Snapdragon επεξεργαστή στα 1,2Ghz, όλα την ίδια μνήμη 512MB και τώρα 1GB, χωρητικότητα 8GB, κάμερα 5 άντε 8. Δεν μπορούνε να κάνουνε την δουλειά τους με 3-4 μοντέλα στίς 4-5 ίντζες; Δεν είναι να πείς δηλαδή ότι κυκλοφόρησε κάτι καινούριο με 4πύρηνο στα 1.7Ghz, 768MB – 1,5GB Ram, 16 γίγα σκληρό, κάμερα 8MP ωστέ να πείς ότι κυκλοφόρησε κάτι καινούριο, κάτι ενδιάμεσο απο αυτά που υπήρχανε μέχρι σήμερα, θα κάνει την διαφορά και θα καλύψει αρκετούς χρήστες. Όλο τα ίδια και τα ίδια βγάζουνε, ενα 5% να αλλάζει.

Γιάννης σε λέω

@Νίκος ήμουν χρήστης Android 4 χρόνια και πέρασα πλέον μόνιμα στον κόσμο των windows phone με το Lumia 930 (Υπόψιν έχει 2 GB Ram, να που υπάρχουν συσκευές > 1 GB) Παραθέτω παρακάτω τους λόγους:

1. Η σταθερότητα του λειτουργικού δε συγκρίνεται με κανένα Android smartphone.

2. Δεν είμαι έφηβος ώστε να εξαρτώμαι για ψυχολογικούς λόγους από τις 1.000.000 εφαρμογές και παιχνίδια του Android. Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και με τις 200.000 εφαρμογές του windows store. Έχω όλα όσα χρειάζομαι.

3. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικών διαθέτουν σχεδόν όλα τα Lumia. Το 930 έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που ίσως μόνο με το HTC one μπορεί να συγκριθεί σε αυτόν τον τομέα.

3. Το Android κατάντησε πολύ “λαϊκούρα”. Το δουλεύει πλέον και ο κάθε πικραμένος, μέχρι και η κουτσή Μαρία στο χωριό.

4. Από τότε που βγήκαν τα windows 8.1 μου άρεσε πολύ το νέο UI. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε Android.

Αυτά! Ελπίζω να σε κάλυψα… 🙂

Γιάννης σε λέω

Sorry που έγραψα δύο φορές το 3. Από βιασύνη ήταν 😀

Hugo

Μετά την έλευση του lumia 535 και του 730 αναρωτιόμουν τελικά η σειρά 6χχ θα έχει λογούς ύπαρξης και θα συνεχίζω να το πιστεύω μέχρι να με διαψεύσει η Microsoft αλλά ρε παιδιά και εσείς π ξέρεται κάτι παραπάνω τι πιστεύεται ότι θα μπορέσουν να προσθέσουν στην σειρά 6 ώστε να διαφοροποιηθεί απ την 5 αλλά να μην ξεπεράσει την 7 ιδού το ερώτημα….

Νίκος 31

@Γιάννης (Ο πρώην Νίκος είμαι, έχουμε ξαναμιλήσει για Windows Phone) Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες, αλλά δεν κατάλαβα γιατί μου τα είπες. Άλλο είναι το θέμα μου, γιατί βγάζουνε συνεχώς μοντέλα με πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστηκά, 2 μοντέλα αρκούνε σε κάθε κατηγορία ιντζών, αυτό το 530, 532, 535, 536 κτλ δεν μπορώ να το καταλάβω, όπως και η εμμονή με τον ίδιο τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2 Βγάλε και 1.5 ρε παιδάκι μου, και διπύρηνο στα 2Ghz, κάτι διαφορετικό. Όποτε βάλει νέο θέμα το Techblog με καινούριο κινητό της Nokia – Microsoft ξέρω απο πρίν τι χαρακτηριστηκά θα έχει, αυτό θέλω να πώ. Περιμένω να δώ για παράδειγμα έναν Snapdragon τετραπύρηνο με μεγαλύτερο χρονισμό, πχ στα 1.8Ghz, 1,5GB Ram, 16GB μνήμη, 8MP κάμερα στα 220 ευρώ ή ενα Low Entry τηλέφωνο με διπύρηνο στα 2Ghz, 768 GB Ram, 16GB μνήμη, καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ; Όπως έβγαλε πχ το 435 που ξαναβλέπω τώρα. Πάντως το Store τον Φεβρουάριο ανέβηκε πάρα πάρα πολύ, πολλά καινούρια, πολύ καλά και ποιοτικά παιχνίδια, άλλα δωρεάν και άλλα Free κυρίως πλατφόρμας αλλά και στα υπόλοιπα έίδη. Νομίζω αρχίζει σιγά σιγά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως απο τα αντίστοιχα Store σε θάμα παιχνιδιών. Για… Συνέχεια »

ironmanmark40

Η Ms θέλει από εδώ και περα, όλα τα Lumia να είναι με logo της Microsoft. Για αυτο και αλλάζει ολη τη σειρά των 5-6, 7-8(;) , και ως φυσικο επακόλουθο βάζει πιο δυνατα specs. Εκτος από τα 730,830,930,1520, για όλα τα άλλα Lumia με χαμηλή μνήμη τύπου 520,530,630 κτλπ θα πρότεινα να περιμένετε τους αντικαταστάτες τους! βέβαια για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους και αυτά θα πάρουν wm10. Τώρα εάν αυτά δεν θα έχουν το “hey Cortana ” που έτσι και αλλιώς δεν εχει κορτανα στα ελληνικά τι σας νοιάζει; αυτό εννοούν όταν λένε ότι τα low end δεν θα έχουν τα full features , κάτι τέτοιες χαζομάρες! Μη “τσιμπατε” , ότι έχετε αγοράσει μια χαρά θα δουλεύει και με τα wm10.

Dimitris77

Κακως καποιοι ξενερωνετε σχετικα με τα 512 MB RAM και τα Windows 10. Δε φταιει η MS γι’αυτο. Τη MS δεν την “βαραινει” να δωσει τα πληρη χαρακτηριστικα του νεου λογισμικου της στα low end. Απλως το κινητο σας θα ειναι μετα σχεδον για πεταμα. Κι οπως πολλοι προ-εγραψαν, η MS την ηξερε τη δουλεια γι’αυτο ο,τι μοντελο βγηκε με το logo της πανω, ειχε minimum 1 GB RAM. Εγω ισα-ισα, θεωρω οτι ξηγιεται πολυ καλα στο ολο θεμα των updates, καθως αυτη τη στιγμη καποιες δεκαδες ανθρωποι στην εταιρια πονοκεφαλιαζουν ωστε να βρεθει η φορμουλα για να δουλεψει απροβληματιστα το νεο της λειτουργικο σε συσκευες των 100 ευρω.

@Γιάννης σε λέω

Φιλε, συμφωνω κι επαυξανω για το store. Στα Windows 8.1 βρηκα προεγκατεστημενες ρυθμισεις και χαρακτηριστικα που στο android επρεπε να κατεβασω 10 εφαρμογες για να γινει η ιδια δουλεια. Τωρα ευτυχως ή δυστυχως, υπαρχουνε και καποιοι (μαλλον παρα πολλοι) που δε μπορουνε να ζησουν χωρις pet rescue στο κινητο τους.

Στέφανος

Όποιος λέει ότι όποιος έχει WP με 512 Mb ram και είναι μετά για πέταμα, μάλλον είναι σαν να λέει να περνούμε συνέχεια νέο κινητό διότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτο. Να είστε ευχαριστημένοι που δεν έχετε android, και μιλάτε για τα WP με 512 Mb ram. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με ότι έχουμε.

Γιάννης σε λέω

@Dimitris77 εμένα φίλε δε με ενοχλεί που ένας 15χρονος ή ένας 20χρονος έχει βασική προτεραιότητα τα παιχνίδια και επιλέγει αναγκαστικά Android για να είναι καλυμμένος 100% στον τομέα αυτό. Με ενοχλεί η προβατοποίηση της κοινωνίας στο θέμα smartphone. Ακόμα και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν την παραμικρή εξάρτηση από παιχνίδια, επιλέγουν βάση της μάζας, χωρίς να την ψάξουν τη δουλειά. Αν βγάλουμε έξω τον τομέα παιχνίδια, πραγματικά θεωρώ τα windows phone κλάσης ανώτερα από τα Android. Η σταθερότητα του λειτουργικού είναι μοναδική, το UI πανέμορφο, ποιότητα κατασκευής κορυφαία. Συσκευές με windows με μόνο 512mb RAM λειτουργούν απροβλημάτιστα, ενώ αντίστοιχες συσκευές με android πεθαίνουν από lag. Οι Android συσκευές πεθαίνουν πιο γρήγορα, αφού το λειτουργικό αναβαθμίζεται πιο γρήγορα απ όσο πρέπει (κατά τη γνώμη μου), γίνεται βαρύτερο και ότι specs και να έχουν, μετά από 1 χρόνο φαίνονται παλιές. Τα Windows αναβαθμίζονται με φυσιολογικότερο ρυθμό, το λειτουργικό παραμένει ήπιο, χωρίς να βαραίνει σημαντικά με αποτέλεσμα οι συσκευές να αντέχουν καλύτερα στο χρόνο και να μην παλιώνουν γρήγορα.

@Στέφανε νομίζω κάλυψα κι εσένα φίλε με την παραπάνω τοποθέτησή μου.

forneverarrow

Τώρα έχω άδικο σαν κάτοχος 635 να νιώθω θύμα της εταιρίας??

Αψυχολόγητη κίνηση από μια MS που πάει να μας τη φέρει γυριστή στα 512 και μάλιστα σε μια συσκευή που πωλείται ακόμα στα 169€ στην κυπριακή αγορά! Δεν μιλάμε για κάποιο 520 ή 530 που κοστίζει τα μισά. Είδαν φαίνεται ότι δεν τραβάει η λίγη ram στην technical και είπαν να δικαιολογηθούν βγάζοντας και κάτι. Και μη μου πει κανείς πάλι να πάρω Android ειρωνικά, γιατί το Moto g δεν βγήκε μετά από 6 μήνες με διπλάσια ram και όλα τα άλλα ιδια.

Ξεκάθαρα, όσα πέτυχε η Nokia πάει να τα διαλύσει η MS και αυτό φαίνεται από τη γραμμή παραγωγής φέτος. Τριάντα συσκευές σχεδόν ίδιες, κάποιες πιο ισχυρές και φθηνότερες από άλλες… Οτι να ναι! Μπορώ λοιπόν να πάρω πάλι κανένα 930 και να είμαι σίγουρος για την αγορά μου (γιατί το Lumia 800 μας χάραξε κακές μνήμες)???

Στέφανος

Πιο καλό λειτουργικό δεν υπάρχει. Έχω να πω ότι το 532 δεν χρειάστηκε να βγει διότι υπάρχουν τα 435, 530, 535. Επίσης η Microsoft μπορεί αλλά δεν θέλει να προσπαθήσει για να δώσει τα Windows 10 και στις συσκευές με 512 Mb ram όλα τα χαρακτηριστικά. Τα 8.1 πως τα έδωσαν στις συσκευές με 8? Και τα 8.1 έφερναν πιο πολλά νέα χαρακτηριστικά από τα 10 που τα 10 δεν θα έχουν τόσες πολλές αλλαγές όσες νομίζαμε.

Dimitris77

@forneverarrow

Αυτο φιλε το εχω αναφερει κι εγω σε αλλο αρθρο. Πραγματι, θεωρω πως καπου εχει χαθει η μπαλα. Ελπιζω να οφειλεται σε καποια δυσαρμονια κατα τη μεταβαση απο Nokia σε Microsoft. Αν συνεχιστει η ιδια πολιτικη, τοτε σιγουρα κατι δε παει καλα. Κι εγω τσαντιστηκα σε αυτον τον τομεα. Πηγα πηρα το 530 και 2 μηνες μετα κυκλοφορησε το 535. Λιγες μερες αργοτερα ανακοινωθηκαν τα 435 και 532. Ειπα “Ελεος, για τι μας περναει πια; Σε 1 μηνα μετανιωνεις για το κινητο που πηρες”. Καπου λοιπον επικρατει ενα μπαχαλο απο πλευρας MS σε αυτον τον τομεα. Ανακοινωνει ενδιαμεσες, φθηνοτερες συσκευες με καλυτερα specs, λιγες μερες μετα ανακοινωνει διαδοχους με χειροτερα specs και σε 1 μηνα βγαζει το διαδοχο του… διαδοχου. Δε καταλαβαινω που το παει, ο χρονος θα δειξει.

Dimitris77

@Στέφανος

Φιλε, αν θελεις εξηγησε λιγο αυτο που γραφεις στο τελευταιο σου σχολιο.

“…η Microsoft μπορεί αλλά δεν θέλει να προσπαθήσει για να δώσει τα Windows 10 και στις συσκευές με 512 Mb ram όλα τα χαρακτηριστικά.”

Μπορει αλλα δε θελει; Πως γινεται αυτο; Μιλαμε για τεραστιο ποσοστο των πελατων της με 512 RAM, εποχης Nokia κατα συντριπτικη πλειοψηφια. Μπορει, οσο μπορει και η Google να δωσει το Lollipop σε συσκευη του 2013 υποθετω εννοεις. Γενικως θα δουλεψει μεν, θα κανει 5 λεπτα να σου ανοιξει τον Chrome δε. Συν αλλα χιλια δυο προβληματα.

Στεφανος

Η Microsoft πως έδωσε τα websites 8.1 με όλα τα features στις συσκευές με 8? Τα 10 δεν φέρνουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως απο τα 8 στα 8.1. Απλώς η Microsoft της συμφέρει να δώσει όλα τα features στις συσκευές με 1gb ram, γιατί δεν θέλει να προσπαθήσει. Καλά η google είναι το κάτι άλλο. Εκεί ακόμα και στις συσκευές της δεν δίνει updates.

Στεφανος

Η Microsoft μπορεί να δώσει όλα τα χαρακτηριστικά, όμως δεν προσπαθεί. Πως οι συσκευές με windows 8 πήραν τα 8.1? Και είχαν περισσότερα χαρακτηριστικά από τα 10.

forneverarrow

@Στεφανος: έχεις δίκιο εν μέρη. Αυτό που γίνεται φανερό ειναι οτι η MS βρέθηκε εκτεθημενη στην πολιτική της Nokia με τα φτηνά lumia και τώρα δεν ξέρει τι πρέπει να κανει. Τα Windows 10 υποτίθεται οτι θα ήταν μια πλατφόρμα παντού και τελικά μόνο αυτό δεν θα ειναι. Αντιθέτως, έχουμε ενα desktop πιο κοντά σε windows 7 αλλα με εμφαση σε οθόνες αφής, ενα tablet OS όπως θα έπρεπε να ειναι και ενα mobile που ειναι τα 8.1 με δυνατότητα αλλαγής wallpaper… Το action center μπορεί να εχει παραπάνω δυνατότητες αλλα πάλι μόνο τέσσερα κουμπιά αλλάζουν απο τον χρήστη. Το office δεν το είδαμε ακομα αλλα υποψιάζομαι μια απο τα ίδια στα κινητά. Το outlook επίσης. Επομενως, γνώμη μου, θα δούμε είτε μια πλήρη έκδοση των 10 σε 930 και γενικά high end Lumia πιο κοντά σε tablet version (και γιαυτο η preview δεν βγήκε για 930) και μια ας το πω 8.5 έκδοση για όλα τα αλλα lumia όπως η technical preview που είδαμε. Είτε θα μείνει ετσι και θα μείνουμε με τη γλυκά οτι έχουμε Windows 10 αλλα καμία σχέση με ενιαία πλατφόρμα σε σχέση με tablets ή desktop. Και όλα αυτά γιατι θέλουν να μας έχουν όλους… Συνέχεια »

Darko

Καλα ενταξει συκγρινετε android με wp τι αλλο θα δουμε δηλαδη?Συκγρινετε το lollipop με wp…δηλαδη την μερα με την νυχτα.Εσεις που λετε για 512 ραμ να ξερετε οτι και το 4s 512 εχει και τρεχει ios 8.Εγω ενα πραγμα θα πω και οποιος δεν θελει το καταλαβει απλα ζει στον κοσμο του.ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.Με τον εναν η με τον αλλον τροπο.Απο πρωην κατοχο wp-android και τωρα ios.
ΥΓ. ios>android>Wp
ΥΓ 2. Αντε φατε με τωρα

Γιάννης σε λέω

@darko συμφωνώ μέχρι ένα σημείο. Υπάρχει όμως μια διαφορά που την ανέφερα πιο πάνω. WP με 512 Mb Ram πηγαίνουν σφαίρα, ενώ αντίστοιχα Android λαγκάρουν. Πάντως σίγουρα άλλο να δώσεις 100 €, άλλο 200 και άλλο 300+ για ένα smartphone. Προφανώς το ακριβότερο πάντα θα υποστηρίζεται καλύτερα από την εταιρία. Όπως και να χει, από τη στιγμή που δεν είμαι εξαρτημένος από τα παιχνίδια, θεωρώ πλέον τα WP καλύτερη πρόταση από τα Android. Πριν μια 10ετία που έπαιζα περισσότερο ίσως έλεγα άλλα, όμως τώρα το θέμα games δε με απασχολεί. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι τα WP δεν έχουν παιχνίδια. Έχουν και παρα έχουν, απλά υστερούν σε αριθμό σε σχέση με Android.

Dimitris77

@Darko

Φιλε, μεγαλη κουβεντα ανοιγεις τωρα. Ποιος συγκρινε λειτουργικα; Για τα updates μιλαμε και κατα ποσο μπορουνε να υποστηριχθουν απο συσκευη σε συσκευη.

Αν θελεις τη γνωμη μου για τα υπολοιπα, η μονη σημαντικη διαφορα που υπαρχει μεταξυ WP και iOS-Android ειναι στο store. Το store γερνει τη ζυγαρια στο να αποκλεισει καποιος τα WP, ελλειψη δημοφιλων παιχνιδιων, ελλειψη επισημων εφαρμογων Facebook, Youtube, Instagram(μονο beta) κτλ. Αν υποστηριχτει το Windows store οπως πρεπει, θα λιωσει κι αυτη η καραμελα. Τωρα καποιος θα πει και για παραμετροποιηση στο Android. Ενας στους 100 ξερει να κανει root κι ενας στους 1000 να φλασαρει νεα ROM, ελεος δηλαδη. Απο κει και περα τι παραπανω παραμετροποιηση θα κανει καποιος; Θα βαλει launcher να αλλαξει μεγεθος στα home screen buttons; Ουαου!!!

Dimitris77

@Στεφανος

Ενταξει, ετσι οπως το θετεις, η MS παει να κανει 2 πραγματα. Να ακολουθησει τον ευκολο δρομο καταρχην και κατα δευτερον να σβησει σιγα-σιγα το 90% των συσκευων με το Nokia logo. Παντως το οτι ασχολειται για να δωσει εστω “κουτσουρεμενα” Win10 ακομα και σε συσκευες των 80-100 ευρω εγω το εκτιμω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.