Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Microsoft Lumia 650 με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile και οθόνη αφής 5 ιντσών HD, τεχνολογίας OLED. Το Lumia 650 έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 212 1.3GHz και μνήμη RAM 1GB.

Το Microsoft Lumia 650 είναι 4G, ενσωματώνει μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψις βίντεο HD, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, ραδιόφωνο FM, NFC και αποσπώμενη μπαταρία 2000 mAh.

Τη συσκευή της δοκιμής μας την παραχώρησε η Vodafone. Η τιμή του Lumia 650 είναι 249 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Lumia 650 hands-on video TechblogTV, Lumia 650 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

μαπα το καρπουζι….
θα φαω τα ποπκορν. Μην αργησετε

Makis

Ωραίος, σε παραδέχομαι που λες αλήθειες στο βίντεο. Αστεία στιγμή στο 18΄50 όπου σε 4Κ κολλάει το σύμπαν, μπαταρίες βγάλσιμο, κλπ. Ωραίος!

mitsiras

Ωπααα και 60fps…ωραιος και πολυ καλο review…τωρα το κινητο…ωραιο σχεδιακι αλλα snap212?σε τιμη 200ε περιπου σε σκρουτζ και 250 σε vodafone δεν αξιζει ομως…παιζει μπαλα η motorola,xiaomi πχ για νεες συσκευες παντα και σε πιο παλιες βρισκεις στα ιδια λεφτα g3 16-32gb και αλλα μοντελα αρκετα δυνατα σε συγκριση παντα με το μοντελο αναφορας…αν ειχε ενα καλυτερο chipset θα πετουσε πραγματικα…και θα ηταν βελτιωμενη και σε αλλους τομεις(καμερα).

λεόντιος

τα ΖΕΡ πάνε μπάλα το δέιχνει και στο hands on ο Ζερβουδάκης στην τηλεόραση……………

keysmith

όμορφο κινητό, αλλα όχι το λογισμικό. Η εμμονή της MS στα tiles είναι υπερβολική. Αφού δεν τραβάει και είναι άσχημη γιατί επιμένε;

Το κινητό έχει ή λάθος τιμή ή λάθος specs για αυτήν την τιμή. Άκου 250€ για snapdragon 212, 1gb, 8mp camera! Και ψυχολογικά να το πάρεις (πχ έστω αρκούν) έπρεπε να είναι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

Αλέξανδρος

Το κινητάκι αν έκανε 100€ με 150€ θα ήταν ότι έπρεπε. Τώρα, επειδή τα wp λειτουργούσαν σαν το ios ( δηλαδή εφαρμογές τρίτων σταματάνε στο παρασκήνιο ), πριν και χωρίς δυνατά χαρακτηριστικά πηγαίναν “μπάλα” που λέει και ο Κώστας. Τώρα λογικό είναι εφόσον κρατάει ενεργές εφαρμογές στο παρασκήνιο να τρέχουν πιο πολλές διεργασίες στο background και να υπάρχουν λαγκάκια ( φυσικά επειδή στην συγκεκριμένη και το chip δεν είναι ότι καλύτερο ).

Εμένα αυτό μου αρέσει γιατί σε λίγο που θα διορθώσει το store ( με τα universal apps ) θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο os και αν θέλεις π.χ. να αποσυμπιέσεις ένα αρχείο και ταυτοχρόνως να ανοίγεις τον browser και να γράψεις και ένα σημείωμα να γίνεται και όχι να περιμένεις να τελειώσει την εργασία της η εφαρμογή και μετά να ανοίξεις την επόμενη που θες.
Πιστεύω ότι τώρα αρχίζει η εποχή που θα πάρει τα πάνω της η Ms και ευκαιρία είναι να δούμε και κάτι ανταγωνιστικό απέναντι στο android.

nikmour

Μάγκες στο skroutz ήδη πωλείται προς 165 ευρώ. Μια χαρά.

Nickolas

Πολύ όμορφο κινητό και το λειτουργικό μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά αυτός επεξεργαστής δεν τρώγεται με τίποτα. Μπορεί να είναι σε ισχύ σαν τον snapdragon 400, αλλά δε νομίζω οτι άξιζε σε τόσο ωραίο κινητό.
Αν είχαν βάλει κανα 652 που υποστηρίζει και continuum πραγματικά θα το έπαιρνα αυτό το κινητό.
Από και περα εκεί κοντά στα 150 θα είναι μια καλή τιμή όταν πέσει.

JohnWave

Ωραίο hands on και μου άρεσε που δεν προσπάθησες να το προωθήσεις Κώστα.

Θετικά :
+ Οled οθόνη ( και μέτρια που είναι, πάλι είναι καλύτερη από φτηνές lcd )
+ Λεπτό

Aρνητικά
– Επεξεργαστής & ram ( η αποθέωση του lag – πάει το τελευταίο ατού των Windows συσκευών σε αυτό το επίπεδο τιμής )
– Κάμερα
– Μέτριο screen/body ratio
– App store

Aν κάποιος θέλει να διαθέσει 210-250€ ας κινηθεί προς Samsung A5 (2015), LG Nexus 5X, Motorola Moto X ανάλογα με τα κριτήριά του.

Δημήτρης

Θα ήταν χρήσιμο κάποια στιγμή να βλέπαμε και ένα παρόμοιο review του 950 για να κάνουμε μια σύγκριση. Θέλω να πιστεύω πως η ναυαρχίδα της MS τα καταφέρνει καλύτερα στη συνολική εμπειρία.

john18000

Μόλις είχε βγει το κινητο κολλούσε και γενικα ήταν αργο. Ξέρει κανένας παιδια αν τώρα η microsoft το έχει φτιάξει ; Επειδή ενδιαφερομαι να το πάρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!