Lumia 940 XL: “Επιβεβαιώνεται” η οθόνη Quad HD

Τα Windows 10 θα γίνουν επίσημα στις 29 του επόμενου μήνα, αλλά από την Microsoft περιμένουμε και την κυκλοφορία του Windows 10 Mobile, το οποίο όμως θα καθυστερήσει. Η ίδια είχε υποσχεθεί ότι θα δούμε ναυαρχίδα μέσα στο δεύτερο μισό του έτους και οι φήμες αναφέρουν εδώ και καιρό ότι θα δούμε το Lumia 940 XL.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από το δίκτυο διαφημίσεων AdDuplex το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει την ύπαρξη του RM-1100 με οθόνη QHD ανάλυσης 2560×1440 pixels. Για το μέγεθος της οθόνης δεν κάνει αναφορά, αλλά έχει ακουστεί ότι θα είναι στις 5.7 ίντσες.

Επιπλέον, το AdDuplex αναφέρεται και σε μια ακόμη Lumia συσκευή με την κωδική ονομασία RM-1104 το οποίο έχει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Full HD. Δεδομένης της ομοιότητας των κωδικών ονομασιών, ανάμεσα στις δυο συσκευές, μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για το Lumia 940.

Όπως και να έχει όμως, κρατάμε πάντα επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Concept

Lumia 940 XL: "Επιβεβαιώνεται" η οθόνη Quad HD, Lumia 940 XL: “Επιβεβαιώνεται” η οθόνη Quad HD

Lumia 940 XL: "Επιβεβαιώνεται" η οθόνη Quad HD, Lumia 940 XL: “Επιβεβαιώνεται” η οθόνη Quad HD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Che ke faggot

Νομίζω θα είναι καλό ντιλ
Πολύ καλά χαρακτηριστικα αλλά το κακό είναι ότι έχει άσχημο λειτουργικό. Τώρα μεταξύ μας ποιος γουστάρει τα παράθυρα, μόνο όσοι τα πηραν κ μετάνιωσα γιατί ξεχωρίζουν από τη μαζα

tasos

Εγώ ΓΟΥΣΤΆΡΩ τα παράθυρα…..

nickos

@tasos +1

zd

Εμενα δε με χαλαει το λειτουργικό αλλα η ιδια η σειρα lumia.Ειλικρινα περα απο μια καλη φωτογραφικη,δε μου δίνουν ενα αλλο κονητρο(τα χαρακτηρηστικα,τη σχεδιαση κ κυριως την τιμη) να το προτιμησω απο καποιο αλλο.

tech21man

zd το 930 ειχε ωραια κολπα στην ηχογραφηση ηχου, (πολλαπλα μικροφωνα και ακυρωση θορυβων), ο τροπος που η οθονη καμπυλωνοταν στα ακρα ηταν πολυ ομορφος και ενδεικτικος της ποιοτητας κατασκευης (θυμιζε λιγο edge, αλλα δεν δειχνει βεβαια πληροφοριες εκει), το metal frame ηταν μια ωραια πινελια και γενικα η ποιοτητα κατασκευης ηταν, top. Καλο πακετο λογισμικου ασχετα απο το λειτουργικο τοτε επισης. Θα δειξει στη νεα σειρα, η microsoft παντα ηταν επιθετικη σε τιμες και πακετο software. Επισης, το wphone και το ios ειναι οι μοναδικες επιλογες για να ακους σοβαρα μουσικη σαν mdp με ακουστικα π.χ. ενω το android ειναι πραγματικα, τραγικο. Αν παλι βαλεις και δημιουργηκοτητα μεσα (π.χ. ηχογραφηση οργανων κτλ) μονο το ios.

Στο σωστο σημειο της πορειας του ηταν αρκετα (αλλα οχι φοβερα) πιο φτηνο απο καποια αλλα με sd 800 τοτε, πριν ξεφτιλιστει το g2 (το οποιο ομως θυμιζει τσιγαροχαρτο για να πω την αληθεια μπροστα σε πολλα κινητα οχι μονο στο lumia).

snikolasx

+ εμενα μου αρεσουν τα παραθυρα! 😉

keysmith

ωραία, θα το κοιτάω με μεγεθυντικό φακό Χ4 και δεν θα βλέπω τα pixel. Τωρα θα κοιμάμαι πιο ήσυχα τα βράδια ξέροντας πως δεν μπορώ να δω pixel ούτε με μεγεθυντικό φακό. Μετά θα την μυριστώ την “απάτη” και θα δοκιμάσω μικροσκόπιο. Είμαι σίγουρος ότι τα pixel θα φαίνονται ενοχλητικά και άσχημα.
H quad hd οθόνη είναι “ανεπαρκής” και για τα μπαζα καθώς pixelιάζει και αυτό είναι ανεπίτρεπτο σε κινητό που θέλω να κοιτάω από τα.. 4cm (αν μπορώ να εστιάσω τόσο κοντά).

Υ.Γ. Ήμαρτον με τις “άλογες” (παράλογες) αναλύσεις. Κανένα κινητό η οθόνη δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 250-300dpi max. Είναι χάσιμο μπαταρίας και cpu.

Μάριος

@ Ο/Η keysmith Σωστός!! Ως ένας απλός χρήστης (social media, χρήση φωτογραφικής και λίγη μουσική) ios και wp, σα λειτουργικά, τα θεωρώ επαρκέστατα και υπεραξιόπιστα! Χαρακτηριστικά τύπου 8πυρήνες, οθόνες τέρατα σε ανάλυση και real multitasking θεωρώ ότι απευθύνονται σε ένα ποσοστό μικρότερο από 10%…(από αυτά που βλέπω γύρω μου).

Chris

@Keysmith σοβαρα ρε φιλε?? Έχεις δοκιμασει ποτε φουλ fd οθονη σε vr να δεις οτι εκει χριάζεται?!

Chriskandy

keysmith ωραιος/α. Μια χαρα τα λες. Ως ενας χρηστης οχι εμπειρος αλλα λογω επαγγελματος τα Windows με βοηθουν στην καθημερινοτητα μου. Και πολυ ευκολα χωρις περιπλοκες ρυθμισεις.. Οτι ακριβως χρειαζομαστε εμεις οι επαγγελματιες. Κατοχος Lumia 930 και υπερευχαριστημενος.
Ας ελπισουμε το 940 ή οποιο επομενο να ειναι ανταξιο των αλλων ναυαρχιδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.