Microsoft Lumia 940XL: Πληροφορίες για scanner ίριδας ματιού

Η Microsoft σύμφωνα με τις αναφορές που γίνονται τον τελευταίο μήνα λέγεται ότι θα ανακοινώσει δυο high-end Lumia smartphones τα οποία έχουν την κωδική ονομασία Talkman kai Cityman. Στο Cityman που θεωρείται ότι θα είναι το Microsoft Lumia 940XL αντί για σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος περιμένουμε να το δούμε με scanner ίριδας ματιού.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από τον έγκυρο @evleaks, ο οποίος αν και έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, κάποιες φορές επανέρχεται με διάφορα tweets. Ο ίδιος επισημαίνει ότι η Microsoft δεν θα πάει σε δαχτυλικό αποτύπωμα το οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές σήμερα για ξεκλείδωμα, αλλά σε σάρωση ματιού.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Microsoft Lumia 940XL έχει ακουστεί ότι θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB η οποία μπορεί να επεκταθεί και μπαταρία 3300 mAh.

Τέλος, η κάμερα λέγεται ότι θα είναι 20 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και θα τρέχει Windows 10 Mobile.

Microsoft Lumia 940XL: Πληροφορίες για scanner ίριδας ματιού, Microsoft Lumia 940XL: Πληροφορίες για scanner ίριδας ματιού
Concept
Microsoft Lumia 940XL: Πληροφορίες για scanner ίριδας ματιού, Microsoft Lumia 940XL: Πληροφορίες για scanner ίριδας ματιού

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Κάπου είχα διαβάσει επίσης ότι το Cityman υπάρχει πιθανότητα να έρθει με τον Snapdragon 815 που είναι σχεδόν έτοιμος, 3800mAh μπαταρία και 25mp κάμερα για να διαφοροποιηθεί από τα χαρακτηριστικά του Talkman. Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για μια ναυαρχίδα. Ίδωμεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.