Nokia Lumia 925, Πειστικότερα χρώματα στις φωτογραφίες με “Lumia Black”;

Πριν λίγες μέρες γράψαμε ότι ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης “Lumia Black” στις συσκευές Nokia Lumia 1020 και Nokia Lumia 925, ενώ μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, η σχετική αναβάθμιση θα φτάσει σε όλες τις σύγχρονες συσκευές της Nokia με Windows Phone 8, ακόμα και στο entry-level Nokia Lumia 520.

Στο Nokia Lumia 1020, το “Lumia Black” update αναβαθμίζει την ποιότητα της φωτογραφίας, αφού έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι αλγόριθμοι που αφορούν στην συμπίεση, oversampling κ.α. Επιπλέον προστέθηκε υποστήριξη RAW αρχείων (DNG).

Όσο αφορά στο Nokia Lumia 925, κάποιοι παρατήρησαν σημαντική βελτίωση στην χρωματική απόδοση λένε, με την κάμερα του “925” να αναπαράγει τα χρώματα με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο πειστικά. Δείτε τις διαφορές, και αν έχετε στην κατοχή σας το Nokia Lumia 925, πείτε μας αν έχετε παρατηρήσει και εσείς διαφορά στην αποδοση.

Nokia Lumia 925 Lumia Black, Nokia Lumia 925, Πειστικότερα χρώματα στις φωτογραφίες με “Lumia Black”;Nokia Lumia 925 Lumia Black, Nokia Lumia 925, Πειστικότερα χρώματα στις φωτογραφίες με “Lumia Black”;Nokia Lumia 925 Lumia Black, Nokia Lumia 925, Πειστικότερα χρώματα στις φωτογραφίες με “Lumia Black”;Nokia Lumia 925 Lumia Black, Nokia Lumia 925, Πειστικότερα χρώματα στις φωτογραφίες με “Lumia Black”;Nokia Lumia 925 Lumia Black, Nokia Lumia 925, Πειστικότερα χρώματα στις φωτογραφίες με “Lumia Black”;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis Vlv

Φαίνεται ότι με το Lumia black υπάρχει και μεγαλύτερη ευκρίνεια…

Go

Καλημερα γιωργο στους περισσοτερους δεν πρεπει να εχει φτασει η black ακομη ωστε να συγκρινουv (οσοι την εχουν ας μας πουν)αλλα απο τις παραπανω φωτο φαινετα μεγαλυτερη ρεαλιστικοτητα κ λιγοτερος θορυβος.περιμενω κ γω πως κ πως με το 1020 να δω κ να παιξω με PhotoShop.

tasos

Αυτό ισχύει και για το Lumia 920 που έχω, αφού έχουν την ίδια κάμερα….πάντως ακόμα η ενημέρωση σε εμένα δεν ήρθε με το τηλέφωνο από ολανδια

Nio

Ρε παιδια εγω γιατι τις βλεπω πιο θολες??
Η ιδεα μου ειναι?

GiannisMix

@tasos
ούτε εμένα εχει έρθει στο δικό μου απο Δανία. Αμα σου έρθει κάνε ένα σχόλιο pls 😉

GiannisMix

Κατι δε πάει καλά πάντως με τη πρώτη φωτογραφία.. Σα να είναι πειραγμένη… Στο αριστεορ σημείο 5-6 βιβλια απ αριστερα η δευτερη φωτο εχει μια γραμμή μαύρη η οποία ,κόβει τα βιβλια που ειναι οριζόντια τοποθετημένα…

GiannisMix

Όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει κ στη δεύτερη φωτο με το παπάκι.. Υπάρχει μια κάθετη μαύρη γραμμη κ αριστερα ειναι διαφορετικα τα χρωματα απ ότι δεξια… Συγγνώμη για τα πολλά ποστ.. Είμαι σε μια σύγχυση!!

Darth

πρώτη φοτο είναι λες και περασε από το φίλτρα του photoshop

μιχαλης

Στην πρώτη δεν νομίζω τόσο αλκα στην δεύτερη κάτι περίεργο έχει . Πάντως απο ότι λέει η νοκια έφτιαξε τον αλγόριθμο στην κάμερα . Για να δουμε . Κάτοχος 820 και δεν έχω πάρει ακομα αλλα μάλλον σε λίγο θα έρθει αφου στο σιτε λέει coming soon.

tasos

@GiannisMix μόλις έρθει σε εμενα θα στο πω….don’t worry.

petran

οχι ρε παιδια απλα στην πρωτη με το παπακι εχει τραβηξει λιγο προσεκτικοτερα απο την δευτερη.
δειτε ποσο απεχουν η καθε μια στα ακρα σε σχεση με το παπακι. τα χρωματα να κοιτατε μονο.

Spiros

Νοκια 925 η αναβάθμιση Nokia black έχει έλθει στο κινητό μου απο την πρώτη μέρα,όντως τα χρώματα είναι πιο ζωντανά & γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο μετά την αναβάθμιση.

Oldboy

Εδω τσεκαρετε τη διαθεσιμοτητα του black update αναλογα με τη προελευση της συσκευης σας https://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/

Για να δειτε απο ποια χωρα/ carrier είναι η συσκευή σας πατε settings>about>MORE INFO > Firmware Revision number.

Darth

@Spiros αν διαβάσεις καλά τα χρώματα στης φοτο δεν τα έκαναν ποίο ζωντανά (photoshopped) αλλά το αντίθετο ποιο σωστά – φυσικά

tasos

BTW…@Darth εσένα σού ήρθε η ενημέρωση, γιατί σε παλιότερο post είπες ότι έχεις το Nokia Lumia 620.

ironmanmark40

raw ληψεις φωτο υποστηριζουν μονο τα lumia 1020 – 1520.

μιχαλης

Δειτε για ενημερώσεις . Βγηκε για το δικο μου 820 και απο ότι διαβαζω και το 920

GiannisMix

Ήρθε ειδοποίηση στο δικο μου ότι υπάρχει διαθέσιμη. Θα τη κάνω σε λίγο κ θα ενημερώσω για το αποτελεσμα της ενημέρωσης γενικα και θα τραβήξω κ δείγματα φωτογραφιας πριν και μετα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Windows Phone Windows Phone Smartphones

Wileyfox Pro: Windows Phone με οθόνη 5″ HD και τιμή 213 ευρώ

Η ίδια η Microsoft ουσιαστικά έχει βάλει τέλος στα Windows Phone smartphones, αλλά η βρετανική Wileyfox κυκλοφορεί ένα νέο κινητό με το mobile OS της Microsoft. Αυτό είναι το Wileyfox Pro, το οποίο δεν ανακοινώθηκε με πολλές επισημότητες.

News Microsoft Nokia Lumia 520 Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 520: Η συσκευή του 2013 παραμένει το δημοφιλέστερο WP

Το entry-level Nokia Lumia 520 που ανακοινώθηκε το 2013 ήταν το πιο δημοφιλές Windows Phone και 28 μήνες αργότερα παραμένει στην κορυφή. Δεν μιλάμε για πωλήσεις, αλλά για το Windows Phone κινητό που χρησιμοποιείται περισσότερο αυτή τη στιγμή.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG Lancet: Επιστροφή με low-end Windows Phone

Εδώ και καιρό υπήρχαν οι ενδείξεις ότι η LG θα επιστρέψει στην mobile πλατφόρμα της Microsoft μετά από απουσία χρόνων. Όσοι περίμεναν να δουν μια Windows Phone έκδοση του LG G4, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς σήμερα ανακοίνωσε επίσημα το LG Lancet το οποίο προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon.

News Microsoft Microsoft Lumia 435 Windows Phone Smartphones

Έρχεται το Microsoft Lumia 435

Το Lumia 435 της Microsoft κατευθύνεται προς τα ράφια των καταστημάτων σε Η.Π.Α και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές. Πρόκειται για το φθηνότερο smartphone της σειράς Lumia με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixel (233 ppi), διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, εσωτερική μνήμη 8 GB υποδοχή για κάρτα microSD.