Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

Σύμφωνα με νέα leaks η Microsoft φέρεται να εργαζόταν σε μια νέα Lumia συσκευή, με κάμερα που φαίνεται να είναι τουλάχιστον το ίδιο μέγεθος με αυτή των 41 Μegapixel του Nokia Lumia 1020. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν σε ένα κινέζικο site δημοπρασιών, δείχνουν μια συσκευή που την αποκαλούν Nokia RM-1052 και τρέχει Windows Phone 8.1, έχει 2 GB RAM και οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p.

Η κάμερα που προεξέχει είναι το πιο εμφατικό στοιχείο αυτής της συσκευής, καταλαμβάνοντας μεγάλο μέρος από το αλουμινένιο σασί.

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η συσκευή είναι αυθεντική, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να είναι απλά ένα Windows Phone prototype. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα κείμενο που αναφέρει ότι είναι prototype συσκευή και η συσκευή δείχνει ημιτελής σε κάποια σημεία. Το σασί φαίνεται ότι είναι από αλουμίνιο αλλά υπάρχει ένα πλαστικό κομμάτι στο κάτω μέρος το οποίο αν και δείχνει παράξενο, εκεί μπορεί να βρίσκεται η κεραία.

Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί κάλλιστα να είναι το ακυρωμένο Nokia McLaren, το οποίο υποτίθεται θα έφερνε χειρονομίες στα κινητά με την χρήση τεχνολογίας Kinect της Microsoft. Τα on-screen Windows phone κουμπιά, αντί για dedicated κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης, υποστηρίζουν το σενάριο ότι η συσκευή είναι το Nokia McLaren. Το Nokia McLaren θα έφερνε εκτός των άλλων off-screen gestures και ο χρήστης δεν θα χρειαζόταν απαραίτητα να ακουμπάει την οθόνη για να έχει διάδραση με το κινητό. Η Microsoft πάντως ακόμη εργάζεται πάνω στο 3D Touch, αλλά νωρίτερα αυτό τον χρόνο είχε ακυρώσει την κυκλοφορία της συσκευής McLaren.

Αν και το McLaren σύμφωνα με αναφορές θα έμοιαζε αρκετά ως διάδοχος του Nokia Lumia 1020, δεν είναι γνωστά τα specs της κάμερας. Παρόλο που η κάμερα είναι αρκετά μεγάλη έχει LED flash αντί για Xenon flash και ο φακός δεν φαίνεται να έχει μηχανικό κλείστρο.

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

lumia phone 1020-like camera, Lumia phone, leaked φωτογραφίες με κάμερα τύπου Lumia 1020

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrisdim14

Πιστεύω ότι το καινούριο 1020 … Θα τρέχει windows 10 και όχι 8.1 και δεν νομίζω να έχει led φλας … Δεν γίνεται το παλιό μοντέλο να έχει ξενον και το νέο λεντ … Επισεις τα πλήκτρα πάνω στην,οθόνη δεν μου γεμίζουν το μάτι ! Πιστεύω ότι προκειτε για fake leak ! …

parastas

Αν δεν είναι fake τότε θα το έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο με διάδοχο του 925.
Επειδή
1 δεν έχει xenon flash
2 δεν έχει κλείστρο
3 ο αισθητήρας με μια προσεκτική ματιά είναι ΠΟΛΥ μικρός για να είναι 41MP
4 έχει σασί αλουμινίου όπως το 925

Agnostos13

Μαλλον για καποιο ακυρωμενο lumia 1025/1028 μου κανει…

Γιώργος

Παιδιά το κινητό έχει xenon flash, κάντε ζουμ την φωτογραφία η βρείτε την σε άλλη σελίδα με μεγαλύτερη αναλυση. Φαίνεται ξεκάθαρα ένα πλατύ κενό, πανομοιότυπο με το φλας του 1020. Όσο για την συσκευή δεν μπορεί να είναι κάποια άλλη εκτος από το ακυρομενο προτζεκτ McLaren της Νόκια πριν την εξαγοράσει η Microsoft. Και απλά τώρα έτυχε να βγει στην φόρα το πρωτότυπο.

Gvirginia

@dimitrisdim14 Αυτό το ορθογώνιο στα δεξιά της κάμερας τι είναι? Επειδή θυμήθηκα για ένα μικρότερο ξένον το οποίο ήταν να βγει στην αγορά στο τέλος του 2014 λες να είναι αυτό? Νομίζω Ιάπωνες κάνανε την έρευνα.
Για τα πλήκτρα συμφωνώ, θα έπρεπε να ήτανε capacitive.

dimitrisdim14

@Gvirginia Μακάρι να είναι αυτό που λες … Αλλά λίγο δύσκολο το κόβω …! Κατά 99% πιστεύω ότι θα είναι διπλό Λεντ … Για να λειτουργει το rich capture (το κόλπο που θα έρθει με την αναβάθμιση και θα τραβάς φωτογραφία με φλας … Και μετά θα μπορείς να το αφαιρείς η να ρυθμίσεις την δύναμη του φλας αφού έχει τραβηχθει η φωτο …! +4Κ video + hdr) Γιατί νομίζω ότι λειτουργεί μόνο με Λεντ φλας και όχι με ξένων ! Αλλιώς δεν βρίσκω άλλο λόγο να το κάνουν έτσι !

Gvirginia

Πάντως και για τα πλήκτρα λένε ότι επειδή είναι πρωτότυπο τα έχει on-screen…Θα είναι πολλά βήματα πίσω αν βγάλουν το ξένον… Επίσης αν ήταν το McLaren (δηλαδή παλιές φωτογραφίες) δε θα έπρεπε πίσω να γράφει “prototype property of Nokia” αντί για “prototype property of Microsoft Mobile”?

Agnostos13

@ Gvirginia

+1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.