Mate 10 Pro vs iPhone X vs Galaxy Note 8: Η Huawei αγγίζει την κορυφή;

Οι Samsung, Apple και Huawei είναι αυτή την στιγμή οι κορυφαίοι κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως. Και οι τρεις διαθέτουν στην αγορά εξαιρετικές high-end προτάσεις. Οι καλύτερες όμως είναι οι Note 8, iPhone X και Mate 10 αντίστοιχα.

Για να δει ποιο κινητό από τις κορυφαίες εταιρείες είναι το ταχύτερο, ο David του γνωστού Youtube καναλιού Phonebuff αποφάσισε να διεξάγει ένα τέστ ταχύτητας ανάμεσα στα τρια προαναφερθέντα μοντέλα. Μέχρι σήμερα (και όπως προαναφέρθηκε), το Galaxy Note 8 είναι η καλύτερη πρόταση της Samsung, το iPhone X ο ακριβότερος και ισχυρότερος εκπρόσωπος της Apple, ενώ το Mate 10 Pro η κύρια ναυαρχίδα της Huawei. Το πρώτο ενσωματώνει ένα εκ των Snapdragon 835 / Exynos 8895 με 6GB RAM, το δεύτερο την καλύτερη CPU σε κινητό, A11 Bionic με 3GB RAM και το τρίτο μια από τις δημιουργίες της ίδιας της Huawei, HiSilicon Kirin 970 με 4GB ή 6GB μνήμη συστήματος.

Αν και το iPhone X έχει ήδη χάσει από το Note 8 σε προηγούμενα τεστ ταχύτητας του Phonebuff, ίσως οι πρόσφατες αναβαθμίσεις λογισμικού της Apple στο iOS να κατέστησαν την συσκευή πιο αποδοτική. Από την άλλη, το Mate 10 Pro κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο δημοφιλές Youtube κανάλι και μένει να αποδείξει τις δυνατότητες του ανάμεσα στα άλλα δύο μοντέλα. Ποιο είναι το ταχύτερο smartphone από τα τρια; Ποιος από τους τρεις κατασκευαστές θα λάβει τον σχετικό τίτλο; Παρακολουθήστε το βίντεο στην αρχή του άρθρου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Mate 10 Pro iPhone X Galaxy Note 8 Huawei αγγίζει κορυφή, Mate 10 Pro vs iPhone X vs Galaxy Note 8: Η Huawei αγγίζει την κορυφή;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Εξαιρετικές επιδόσεις ο Kirin όπως πάντα από τότε που βγήκε στην παραγωγή. Από τα 3 είναι το μόνο που περνώντας ο καιρός θα γίνεται ακόμη γρηγοροτερο και πιο fluid σε αντίθεση με τα αλλα και ειδικά με το note που μερικά λαγκαρισματα θα τα τρώει. Πιο γρήγορο στο άνοιγμα παιχνιδιών είναι το Χ βέβαια αλλά κρατά ελάχιστες εφαρμογές ανοιχτές στη μνήμη κι αυτό είναι πολύ λυπηρό σε μια εποχή που το multitasking είναι το Α και το Ω. Το note από την άλλη είναι το μόνο που κράτησε όλες τις εφαρμογές ανοιχτές που για μένα αυτό είναι και το προτιμότερο αλλά δυστυχώς όπως είπα και πριν μικρά κολλήματα εδώ κι εκεί θα τα έχει μετά το εξάμηνο. Και τα 3 εξαιρετικά κινητά με το Χαβαη να είναι το πιο καλό all around κινητό , το note να έχει τα έξτρα του s pen, και το Χ να φέρει την απλότητα του σχεδόν απροβλημάτιστου iOS

blackRider21

συμφωνώ μαζί σου αν και το note 8 θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να αρχίσει τα λαγκαρισματα

Παύλος

πολυ καλα κινητα και τα 3 βεβαια το mate 10 pro ειναι το πιο οικονμικο συγκριτικα με X και Note 8 εγω σιγουρα θα προτειμουσα mate 10 μονο και μονο για τη μπαταρια του που κατα τη γνωμη μου θεωρω εξαιρετικη

sasuk1z

Συγγνωμη μια ερωτηση που πισυευω πολλοι θελουν να κανουν : Απο που και ως που κορυφαια η heawei ? Μια νο νειμ εταιρια που δεν εχει ουτε fanbase ουτε εχει καινοτομησει ΠΟΤΕ. Αν ειναι να θεωρειται κορυφη ενω παιζει με ασφαλεια και δεν εχει τολμησει να δοκιμασει το οτιδηποτε χωρις ρισκο δλδ τι να πω παω πασο. Υγ το μονο που κανει ιναι να εφαρμοζει οτι καναν οι αλλοι και τιναζει τις τιμες τους τπτ αλλο

Παύλος

εσυ δηλαδη πιστευεις οτι μονο η Samsung και η Apple ειναι κορυφαιες εταιρειες ?

zik

Η κορυφή ανήκει στο 1+ Τ5 το πιο γρήγορο κινητό στον κόσμο άνετα μάλιστα.

aptaliko

Αυτό το ότι η Huawei αγγίζει την κορυφή είναι πραγματικά για γέλια. Γιατί δεν βάζουμε και ένα turbo x που είναι και δικό μας;

nick_gr

Επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα το πιο γρήγορο Android smartphone είναι το Oneplus 5T μαζί με το Pixel 2 XL. Όλα τα άλλα ακολουθούν.

manosz

Ε ρε κλάμα….

Nt Z.

Δεν αγγίζει την κορυφή γιατί την πατάει ήδη και καλά μαλιστα.
Αυτό που το παίζετε σχετικοί στην τεχνολογία και γράφετε ότι η Huawei δεν είναι μεγάλη εταιρεία… και δεν έχει κάνει τίποτα καινούριο… , να το προσέξετε. Καλύτερα να μπαίνετε σε σαιτ με συνταγές μαγειρικής.

P. Ps

Έχοντας το s7 edge, μετά το z5, έπεσε κατά λάθος στην κατοχή μου το mate 9.Σε χρόνο dt έγινε το βασικό μου τηλέφωνο. Ποιότητα τρομερή, Μπαταριαρα, κόλλημα μηδέν, ταχύτητα, υποστήριξη. Ακόμα και οθοναρα, δε μου ήταν απαραίτητη η τρομερή amoled του s7. Πραγματικά το μόνο που του έλειπε κ το εχει τώρα, ήταν η κάμερα. Τώρα που στα Συγκριτικό είναι η καλύτερη, δεν υπάρχει αμφιβολία. Όσο για το ότι είναι Κινεζια η Huawei, ε, αυτά λέει κ ο πατέρας μου στα 70 του:η Siemens μόνο έχει καλά τηλέφωνα…. Μάλλον μείνατε πίσω ,

Γιάννης

Για όσους δεν ξέρουν από τεχνολογία και μιλάνε ότι η Huawei είναι μία μικρή εταιρεία και ότι άλλο..Δεν ξέρουν μάλλον ότι όταν μιλάνε στο τηλέφωνο κατά 90% χρησιμοποιούν τεχνολογία της Huawei!
Η εταιρεία είναι κολοσσός όσο αφορά της τηλεποικινωνιες.
Και σίγουρα μαζί με δύο τρεις άλλες κινεζικές εταιρείες θα είναι οι κυρίαρχες στον μέλλον.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως λέγεται η εταιρεία που μου παρέχει ότι χρησιμοποιώ.. Και γιατί να με νοιάζει μετοχές δεν έχω.
Το πραγματικό κέρδος είναι για όλους μας να μας προσφέρετε το καλύτερο από όπου κι αν προέρχεται αυτό..!

Stefos

Εχοντας δουλεψει το mate 10 μια εβδομαδα ειναι εξαιρετικο σε ολα του απλα δεν εχει οθονη που να μπορει να αγγιξει τον ανταγωνισμο στα λεφτα του.το νοτε 8 μου εκανε εντυπωση το πενακι η οθονη του που την θεωρω μαζι με του ταμπλετ s3 οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη στον κοσμο.το iphone x πιστευω για μενα τουλαχιστον που το δουλεψα μια εβδομαδα πως το iphone 8 plus ειναι πολυ καλυτερο πιο καλυτερο πιασιμο τωρα για ταχυτητα λογω εξαιρετικου λογισμικου παει τσουρουλια αλλα δεν μου κανει καμια εντυπωση πιστευω το note 8 ειναι τουλαχιστον για εμενα οτι καλυτερο υπαρχει στα 800-1000 ευρω αν αξιζει βεβαια να δωσει καποιος αυτα τα λεφτα για κινητο που για εμενα αν κανει χρηση τουλαχιστον δυο χρονια αξιζει

dimitrisdim14

Έχουμε πλέον φτάσει σε σημείο που οι διαφορές στην ταχύτητα είναι κλάσματα δευτερολέπτου Δηλαδή αν ουσίες. Ασχολούμαστε όλοι με την ταχύτητα ποιο ανοίγει πιο γρήγορα εφαρμογές ποιο κρατάει πιο πολύ στη μνήμη που πάνω κάτω είναι όλα τα ίδια. Καλό κινητό δεν είναι αυτό που ανοίγει μία εφαρμογή μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από ένα άλλο. Καλό κινητό είναι αυτό που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία στο χρήστη. Από οθόνη μέχρι την υποστήριξη και τις εφαρμογές τις οποίες περιέχει τις αποκλειστικές. Για μένα κορυφή αυτή τη στιγμή είναι η Samsung η οποία προσφέρει τις καλύτερες οθόνες πάρα πολλές εφαρμογές τύπου Samsung pay που θα γίνει χαμός όταν έρθει στην Ελλάδα και είναι η καλύτερη μέθοδο πληρωμής ο browser της Samsung στο Internet που ενσωματώνει Adblock είναι από τους καλύτερους που έχω χρησιμοποιήσει το Samsung pass το οποίο κάνεις login σε σελίδες με αποτύπωμα και η Ίριδα.
Το design το πενάκι στο note όλα αυτά καθιστούν μία εταιρεία κορυφή και όχι το Να βγάλει μία συσκευή τύπου OnePlus το οποίο είναι καλό κινητό αλλά δεν περιλαμβάνει τίποτα από τα παραπάνω πέρα της ταχύτητας.

Apostolos

Αυτό που διάβασα πιο κάτω. Το adblock της Samsung με το finger long in, είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και με βοηθούν απίστευτα στη καθημερινότητα μου.
2 χρόνια τώρα με s7 δεν βλέπω κάτι άλλο και φοβάμαι την ώρα που θα τα παίξει και θα πρέπει να πάρω κάτι άλλο.
Εγώ που βασικά μισώ την Samsung. (λίγο λιγότερο από την απλ)

thomas7

mate 10 pro υστερει σε stabilization….στην καμερα..και στο ποσο γρηγορο εστιαζει….αν δεν σας ενοχλει αυτο και το μεγαλο sar…τοτε ναι ειναι απο τα καλυτερα κινητα εκει εξω μαζι με v30, s8, note8, g6, op5t

Τάσος

Αυτό με το “ποιό είναι το ταχύτερο ΤΑΔΕ” είναι μεγάλο καγκουριλίκι.

Έχω ακόμη ένα iPhone 6S. Μπορεί να μην είναι ό,τι ταχύτερο κυκλοφορεί σήμερα, αλλά για τις δουλειές που το θέλω (που πέρα από νορμάλ χρήστης είμαι και app developer), λειτουργεί ΜΙΑ ΧΑΡΑ, χωρίς να λέω ποτέ “γαμώτο, να ήτανε λίγο πιό γρήγορο”. Και τυπικά τρέχει και καμμιά 20αριά εφαρμογές στο background. Πάω και τις κλείνω πιό πολύ από τακτικότητα παρά από ανάγκη, ότι “αμάν άρχισε να σέρνεται”.

Να ήταν τα τηλέφωνα εργαλεία δουλειάς που πρέπει να σηκώσουν βαρείς υπολογισμούς και να τρέξουν πολλές εφαρμογές παράλληλα, να το δεχτώ. Αλλά όταν ο μέσος χρήστης τυπικά “σηκώνει”
– τηλέφωνο
– μηνύματα
– FB
– FB messenger
– email
– άντε και κανά google drive και κανά Viber

ε, νισάφι. Λες και πρέπει να τρέξουμε προσομοιώσεις της ΝΑΣΑ ο καθένας…

chris

@nick_gr
@zik
ξεχασες το u11+ που στον δευτερο γυρω τελειωνει λαχιστα νωριτερα από το oneplus.

u11+ μαζι με oneplus, pixel ειναι τα κορυφαι νομιζω

Γιώργος Κ.

Φίλε Den η τεχνολογία δεν είναι πανάκεια. Αυτό που συμβαίνει στον έναν δε σημαίνει ότι συμβαίνει και στον καθένα. Κι εγώ, ως λάτρης της σειράς note, είχα το 3 και το 4. Και θα πήγαινα και στο 5 αν δεν έκανε τις απόλυτες πατάτες της η Samsung (μη αποσπώμενη μπαταρία, έλλειψη κάρτας μνήμης), και στο 7 έπειτα αν δεν το έκαιγε και στο 8 στο οποίο και θα πάω όταν πέσει η τιμή. Όταν λοιπόν ήμουν χρήστης του 4 και του 3 πάνω στο 6μηνο αμφότερα μου έκαναν τα κολπάκια τους, ειδικά το 3 που έκανε force close αρκετές εφαρμογές. Βέβαια τα είχα ως εργαλεία δουλειάς κι όχι για ποζερια και φεις κτλ.Σχεδόν και οι 2 μου δουλειές αξιοποιουνταν επαρκώς από τα 2 αυτά κινητά. Έτσι, είχα μέσα της Παναγιάς τα μάτια από εφαρμογές και ίσως για αυτό δεν ανταποκρίνονταν μετά από κάποιο καιρό. Αλλά και τώρα όπως το βλέπω αυτά τα θέματακια συνεχίζουν. Εγώ έχω ένα mate 9 και ο κολλητός μου ένα s8. Εγώ το έχω σε λειτουργία χωρίς επαναφορά από τον Ιούλιο κι εκείνος από τον Σεπτέμβριο. Όταν μου το δίνει για να κάνω κάποιες ρυθμίσεις κτλ βλέπω πως δεν αποκρίνεται το ίδιο γρήγορα και fluid όπως… Συνέχεια »

Jim

Το Huawei είναι overall το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή και οσο ωριμάζει το software και εκμεταλλεύεται το hardware του κινητού θα γίνεται ακόμη καλύτερο.

JohnWave

Καταπληκτικές κορυφαίες συσκευές και το Mate 10 Pro και το Note 8. Τώρα ποιο είναι καλύτερο από τα δύο overall;

Σε κάποιον που θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κάμερα στο αυτόματο θα του πρότεινα το Note. Εννοείται το ίδιο ισχύει και για κάποιον που θα ήθελε πενάκι ή για κάποιον που θα ήθελε θύρα ακουστικών.

Σε κάποιον που θα έδινε σημασία στο gaming ( άρα θα μετρούσε πολύ η μπαταρία) θα του πρότεινα το Mate.

Από θέμα τιμής από όσο είδα στα skroutz έχουν 60€ διαφορά που είναι πολύ μικρή για το επίπεδο τιμών που παίζουν.( 770€ vs 840€)

Για μένα το αρνητικό και των δύο συσκευών είναι το μέγεθός τους αλλά γνωρίζω πως πολύς κόσμος δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Άλλωστε όπως το βλέπω όλες οι μελλοντικές ναυαρχίδες θα παίζουν δυστυχώς από 6 ίντσες και πάνω.

Για το iphone X δεν σχολιάζω μιας και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το λογισμικό του και μιας και δεν πάω με τίποτα την αισχροκέρδεια της Apple ( και άλλες εταιρίες αισχροκερδούν αλλά καμία δεν το έχει τερματίσει όπως η Apple).

Γιώργος Κ.

Den εγώ γενικά επειδή έχω κινητό από εποχής Siemens c25 έχω μια γενικότερη εξοικείωση και επειδή επίσης είμαι νευρικός σαν άνθρωπος, έχω μάθει να κάνω πολύ γρήγορα τα πάντα στο κινητό, στο πισι κτλ. Στο δικό μου δεν έχω κανένα θέμα , δηλαδή το κινητό αποκρίνεται άπταιστα στις γρήγορες εντολές που του δίνω. Όμως στο s8 του φίλου βλέπω πως δεν είναι το ίδιο. Δεν είναι ότι είναι χάλια , προς θεού. Απλά πιστεύω έχει μικροstutters εδώ κι εκεί. Άλλος σίγουρα δε θα το καταλάβαινε αλλά εγώ λόγω mate και γενικότερης «σβελτάδας» αν μπορώ να το πω έτσι των δακτύλων μου το καταλαβαίνω λίγο. Συμφωνώ πως σε θέμα premium δεν υπάρχει άλλο κινητό σαν τα s8 , note 8. Τα κινητά αν τα πιάσει κανείς στα χέρια του είναι λες και βγήκαν από το μέλλον και τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία είναι απίστευτα. Και πιστέψτε με, έχω πιάσει και επεξεργαστεί πολλά κινητά.

Dimitrinho

Huawei mate 10 pro το κορυφαίο κινητό όλων των εποχών δεν του λείπει τίποτα.
Η Huawei η κορυφαία από όλες οι υπόλοιπες εταιρείες απλά την ακολουθουν πάμε ρε Huawei μοίρασε και άλλο πόνο με την παρουσίαση του p11

Costas

Το mate 10 pro βγήκε 2ο στη κάμερα πίσω από το pixel από τοωdxomark(νμζ έτσι λέγεται). Το έχω και βγάζει απίστευτες φωτογραφίες.
Έχει τεράστια μπαταρία και όσο πάει καλυτερεύει η διαχείριση λόγω του επεξεργαστή
Η οθόνη του σχεδόν αγγίζει αυτές των 2Κ
Φορτίζει 58% σε 30 λεπτά
Έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα άλλα (fullview display, αδιάβροχο,..)
Να είστε αντικειμενικοι. Επειδή έχετε Samsung και Apple δεν σημαίνει ότι η Huawei είναι κατώτερη. Όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο καλύτερα κινητά βγαίνουν. Μην γίνεστε πρόβατα της μίας ή της άλλης εταιρίας. Η κάθε μία έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. Στις επίσημες λιανικές τιμές το Huawei mate 10 pro είναι και πάνω από 200€ κάτω.. Επίσης, η κάθε μία “εμπνέεται” να το πω από την άλλη. Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό. Αρκεί να προσαρμοζεται και να μην είναι καρά αντιγραφή. Σκεφτείτε την βελτίωση στα μοντέλα της και συγκρίνετε την με της Samsung ή της Apple..

giannis13

ο αλλος λεει τι εχει κανει η huawei και ποιες καινοτομιες εχει ;
χαχαχαχα

βρες ενα mate 10 pro και παρε τηλ καποιον να δεις τι γινεται
εκτος απο το ο,τι ειναι γρηγορο με τρομερη καμερα, αδιαβροχο , εχει τελειο σημα, τελεια ποιοτητα κλησης , ξερεις να ακους τον αλλον καμπανα και οχι να κανεις βολτες στο δωματιο σαν τρελος για να μην κοβεται το σημα χαχα

η huawei ειναι χρονια τωρα μπροστα σε πολλα θεματα τηλεπικοινωνιων , τα τελευταια χρονια και στα κινητα τηλεφωνα …

ειδαμε και την LG που καινοτομει, εφτιαξε μια κινηταρα με πληκτρα πισω , μπροστα μονο οθονη με ελαχισταπεριθωρια, τρομερη μπαταρια για τοτε που κραταγε μερες και πολυ καλη καμερα
αυτο ηταν , ο,τι εβγαλε απο τοτε ειχε προβληματα … απο bootloop καμενες οθονες

ελεος ρε παιδια, τι διαβαζουμε ρε σεις

αα στην Κινα ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιρειες

micr0g

Αυτοι που κραζουν το Mate 10 pro επαινουν το 5τ πρεπει να καταλαβουν πως εκτος της αποδοσης δεν εχει κατι αλλο να ανταγωνιστει η συσκευη.Εχω το mate 10 pro και ο αδερφος μου το 5τ και οι 2 ειναι φοβερες συσκευες αλλα:Ο8ονη υπερβολικα καλυτερη το mate,μπαταρια το mate,σασι το mate (μου επεσε απο ενα μιση μετρο και δεν επα8ε ουτε γρατζουνια,σε πλακακι) design το mate.
Αποδοση καμερας?Πραγματικα μερα με την νυχτα.
Αλλα το 5τ ειναι υπερβολικα smooth και αυτο μου αρεσει,οχι οτι δεν ειναι γρηγορο το mate,ειναι παρα πολυ γρηγορο αλλα κανει κατι laggakia στο scrolling και μου σπαει τα νευρα.
Αυτα.

Ιωάννης jb

giannis13.. Μα καλά τώρα είσαι σοβαρός;;
Σε site τεχνολογίας σχολιάζεις το έχεις καταλάβει;;
Η Χαβάη έχει κατακλεψει!!!
Θες ποιότητα κατασκευής;; Αντιγραφή από Apple..
Θες μενού;; Πάλι από apple δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν το μήλο του Android..
Θες design;; ένας αχταρμάς έχει πάρει στοιχεία από τους πάντες..
Λειτουργίες, ταχύτητα και κάμερα έχει καλά στάνταρ διότι έχει ρίξει εκατομμύρια για να τα καταφέρει και σε συνδυασμό με της υψηλές τιμές μπορεί και βγάζει ελάχιστο κέρδος, που να είχε και λογικές τιμές δλδ, μέσα θα έμπαινε..
Άκου εκεί 800 ευρώ και σου λένε φθηνό.. Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας μπας και ξυπνήσετε

Nikopoup

Σχόλια σε τεχνολογικό site “Θες ποιότητα κατασκευής;; Αντιγραφή από Apple..” Θες design;; ένας αχταρμάς έχει πάρει στοιχεία από τους πάντες..
Δηλαδή τι αντέγραψε? Το ορθογώνιο σχήμα ή τα υλικά κατασκευής? Τα βασικά υλικά είναι αλουμίνιο, γυαλί και πλαστικό. Τι έπρεπε να βάλει? Ζαφείρι και κεραμικό για να πούμε ότι δεν αντιγράφει ή να τα κάνει τρίγωνα?

James

@Ιωάννης jb την ταχύτητα που βλέπουμε στο βίντεο από ποιον την αντέγραψε;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ η σειρα P μεχρι και τις βιδιτσες -δεξια αριστερα απο τη θυρα φορτισης- αντεγραφε απο το iphone… εβγαλε η apple το standout 3d touch και ετρεξε και προλαβε και το ανακοινωσε σαν τσουτσου η huawei παρουσιαζοντας τοτε σε ενα mate νομιζω τη δικη της προτεινομενη χρηση που περιοριζοταν μονο στο να ζυγιζει πραγματα !!!!… μετα μου βγαλε το p10 μες τα bezel διπλη καμερα ακολουθωντας παλι την apple που παλι ηταν η πρωτη που το κανε στο 6plus…. αλλα μου προσθεσε και μπροστινο home button αλλα samsung . μετα ηρθε παλι η πραγματικα καινοτομος apple στο 7αρι και προσθεσε και αδιαβροχοποιηση… συνεχισε και η samsung…. τσουπ και η μαριγω η κωλοτελευταια η huaweii αξολουθησε παλι…. περιμενε μετα να βγαλει το x με oled και τεχνητη νοημοσυνη . επισης ειδαμε και το s8 με 18 : 9 ….για να μου ακολουθησει η huaweei και σε ολα αυτα !! ειδαμε χαβαη ολεντ , 18:9 και AI processor ολα μαζι ξαφνικα!!!! το καλυτερο??? !!!!βγηκε ανοιχτα και ειπε οτι θα βγει εκδοση του νεου mate με τα ΙΔΙΑ -ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΛΕΟΣ- αντιαισθητικα αυτακια με του iphone x …….!!!!!!!!!!! ξεκολλατε και δειτε τι παιζει. και γω μαλλον σε… Συνέχεια »

dimitrisdim14

@tiamat Φίλε μου αδιαβριχοποιηση έχει από το S5 η Samsung… Μάθε πρώτα και μετά μίλα…
Και διπλή κάμερα η Huawei έχει χρόνια τώρα πριν το I phone… Η apple αντέγραψε… Όχι η Huawei … Μην λέμε ότι θέλουμε…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το ξερω οτι το χε η samsung φιλε μου ,οπως ξερω οτι το απεσυρε σαν χαρακτηριστικο στο s6 με τη δικαιολογια των premium υλικων …
και εννοειται δε θα το ξαναβλεπαμε ποτε αν δεν το υιοθετουσε η apple.

εδω μεχρι και αδιαβροχο note μου βγαλε τωρα… που θυμασαι… το note 4 (της ιδιας εποχης του αδιαβροχου s5 ) δεν ηταν αδιαβροχο!!

η huaweii παντα αντεγραφε την apple ηδη απο τα leaks!!! βεβαια για να το κανει σημαινει οτι απο πισω υπαρχει μεγαλο διαθεσιμο budget και αντανακλαστικα….

σιγουρα υπαρχουν πολλα λεφτα στην κινεζικη huaweii….οραμα και προσπαθεια !,,,δεν γιγαντωνεσαι ετσι τυχαια!

αυτα να τα βλεπει ο καραloser ceo της sony που λεει ελα μωρε δεν εχουν μελλον τα κινητα αρα τι να προσπαθουμε να γινουμε apple – samsung και μεις??

ναι λοιπον ειναι μεγαλη εταιρεια ,με λεφτα , με σοβαρους businessmen για ceo και επενδυτες! δεν ειναι σαν τη loser τη sony…. ομως ναι… δεν εχει καινοτομησει ποτε αυτη η εταιρεια

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

καπου ακουσα στο ραδιο οτι ο ceo της amazon που ξεπερασε τον Gates στα λεφτα δηλωσε οτι για να γινεις πλουσιος δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνος…. αλλα απλα να παιρνεις τις σωστες αποφασεις….

το ιδιο κανουν οι κινεζοι. επενδυουν σε δοκιμασμενες λυσεις και δεν καινοτομουν με πειραματα τυπου LG and friends στο G5… τους εχει βγει ναι… αλλα δε θα τους κανω και μαγκες που απλα αντιγραφουν !

John

Η Huawei είναι γίγαντας , πρώτη σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό στον κόσμο (πχ. όλοι οι υπολογιστές/σερβερ/δεκτες κτλ του OTE TV είναι της εταιρείας.αυτής όπως και τα περισσότερα λινκ. Όσο για τα κινητά είναι τρίτη στον κόσμο γιατί τα κάνει όλα σωστά , σχεδιασμός , κάμερα , ποιότητα κατασκευής κτλ. Το Mate 10 pro έχει βγει σε πολλά site το καλύτερο κινητό στον κόσμο. Πέφτει τρέλο budget και R&D ως και δικούς της επεξεργαστές έχει.
Με λίγα λόγια καλό είναι οι φαν αποτυχημένων εταιρειών που στα κινητά έχουν budget σουβλατζιδικου καλό είναι να σέβονται τον Κινέζο γκοτζίλα που τους έχει βάλει τα γυαλιά και να κάνουν τουμπεκί.

thomas7

john ,,μμμ στο p10 κατι ακουστηκε για αλλα λενε τα χαρτια και αλλα το κινητο εσωτερικα…απο εκει και πέρα…στο βιντεο καμερα κτλπ έχω δει πολλα συγκριτικα βιντεο και σου λεω οτι εχει γτπ stabilization και οτοφοκους σε σχεση με s8 και v30….επισης το mate 10 pro εχει υψηλο sar όπως οι περισσοτερες εταιρείας απο Κινα….καλη η huawei αλλα είπαμε..επισης μεγαλο μειονεκτημα του κινητου το θέμα με την θυρα για ακουστικα και οτι δεν μπορεις να επεκτείνεις την μνήμη του

Petros

Είναι τραγικό να συγκρίνεις τον Κινεζο με Note 8 και iPhone x ακόμα και με s8 plus… ασέβεια απλά

Costas

Προς Petros.. Σε βάθος δεκαετίας η Huawei θα είναι πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της. Η Samsung που τόσο αγαπάτε έβγαλε κινητό που έβγαζε φωτιές.. Αν το έκανε καμιά κινεζική θα ουρλιαζατε ότι είναι χάλια και άλλα τέτοια.. Επίσης, είναι γνωστό τα ποσα lags παρουσιάζουν τα κινητά της. Ειδικά στα midrange τα οποία δεν τα λες και φθηνά είναι σκέτη απογοήτευση. Κολλάνε απίστευτα. Συγκρίνετε ένα midrange κινητό Huawei και ένα Samsung.. Μετά ελάτε να μου πείτε. Το s8 κυκλοφόρησε με δακτυλικο αποτύπωμα δίπλα στη κάμερα για να μην το θεωρούν αντιγραφή από Huawei και δεν βόλεψε κανέναν. Το s9 θα βγει με μονή κάμερα όταν κινητά με 200€ έχουν διπλή. Και μη μου πείτε για τις διαφορές γιατί θα το εφαρμόσει στο s9 plus. Επίσης, η Samsung τόσα χρόνια αντέγραφε την Apple και έχει καταδικαστεί για αυτό. Από ακουστικά που έχω πάρει, μου έχουν χαλάσει όλα χωρίς να τα πιέζω.. Δεν λέω ότι η Huawei είναι τέλεια. Έχει και αυτή τα μειονέκτηματα της. Αλλά όχι και να εκθειαζετε την Samsung μια εταιρία που για μένα τουλάχιστον κοροϊδεύει τον κόσμο. Όπως η Nokia και τα Sony Ericsson ήταν στη κορυφή και μετά ήρθε η Samsung… Συνέχεια »

micr0g

Σταματησε να κραζετε αν δεν εχετε δοκιμασει την συσκευη (Mate 10 pro),τα ιδια εκανα κ εγω πριν την δοκιμασω.

dimitrisdim14

Μην λένε ότι θέλουμε… Η huawei δεν είναι ο Κινέζος τύπου blueboo και digoo και κάτι τέτοιες μάρκες … Huawei- one oplus(oppo)_ xiaomi είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες του πλανήτη . Και η Huawei είναι μπορστα από όλεςτις 3 σε κινητά .
Είναι αξία της apple και της samsung εννοείται. Ο ρετσινια του Κινέζου μάλλον δεν θα φύγει ποτέ ακόμα και αν ο Κινέζος ανακαλύψει χρονομηχανή και στείλει κόσμο στο μέλλον θα λέμε αα είναι κινεζική … Έχουν αλλάξει οι εποχές που αγοράζες Κινέζο και έκανες το σταυρό σ … Νοοτροπίες 10 χρόνια πριν . Προτιμώ την samsung για αυτά που ανέφερα παραπάνω …σε προηγούμενο ποστ . Αλλά το mate 10 αυτή την στιγμή είναι ένα από τα 3 καλύτερα κινητά στον κόσμο .

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

καλα η ρετσινια του κινεζου δεν ειναι και τελειως αδικη με τοση αντιγραφη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.