Mate 20 Pro με Kirin 980 και 6GB RAM εμφανίστηκε με υψηλές επιδόσεις στο Geekbench

mate 20 pro kirin 980 6gb ram υψηλές επιδόσεις geekbench, Mate 20 Pro με Kirin 980 και 6GB RAM εμφανίστηκε με υψηλές επιδόσεις στο Geekbench

Η Huawei είχε δηλώσει πως ο επεξεργαστής Kirin 980 θα είναι πιο γρήγορος από τον A12 Bionic της Apple, κάτι το οποίο μάλλον δεν ισχύει μιας και το Mate 20 Pro εμφανίστηκε στο Geekbench με υψηλές επιδόσεις αλλά όχι σε σημείο που ξεπερνούν αυτές των νέων iPhone.

Τόσο ο A12 Bionic της Apple όσο και ο Kirin 980 της Huawei, είναι επεξεργαστές που έχουν βασιστεί στην τεχνολογία των 7nm, με την πρώτη εμφάνιση του επεξεργαστή της Apple στο Geekbench να δείχνει πως μπορεί να πετύχει πολύ υψηλές επιδόσεις. Τέτοιες επιδόσεις φαίνεται όμως πως μπορεί να πετύχει και ο Kirin 980 ο οποίος εμφανίστηκε στο Geekbench σε smartphone με κωδική ονομασία LYA-L29, το οποίο πιστεύεται πως είναι το Mate 20 Pro και είναι εφοδιασμένο με 6GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mate 20 Pro πέτυχε 3390 πόντους στο single-core και 10318 πόντους στο multi-core test, δείχνοντας πως όχι μόνο είναι καλύτερος από τους Exynos 9810 και Snapdragon 845, αλλά πλησιάζει τις επιδόσεις του A12 Bionic της Apple ο οποίος σύμφωνα με τους πίνακες του Geekbench έχει πετύχει 4795 πόντους στο single-core και 11170 στο multi-core test.

Η Huawei δείχνει να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον Kirin 980 ο οποίος δείχνει να είναι καλύτερος από τους επεξεργαστές που βρίσκουμε στις τωρινές Android ναυαρχίδες αλλά να υπολείπεται του A12 Bionic αν και πλησιάζει τις επιδόσεις του, ειδικά στο multi-core test. Για να έχουμε όμως μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των επιδόσεων, θα πρέπει να δούμε τη συσκευή στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην αγορά για να διαπιστώσουμε την πραγματική δυναμική του νέου επεξεργαστή της Huawei.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Είναι κάτοχος apple αλλά και huawei αλλά σε γκάφες σίγουρα είναι 1η η Huawei …. χαχαχα

vasiliSΝ9

Μόλις έτρεξα Geekbench4 στο Note 9 και σε Single Core τον πατάει κάτω τον Kirin ο Exynos (για όσους δεν γνωρίζουν το Exynos προέρχεται από 2 Ελληνικές λέξεις : Έξυπνος & Πράσινος). Στο Multi Core μας πατάει ο Kirin.

Τα αποτελέσματα είναι:
3762 Single Core (10,9% καλύτερος ο Exynos)
9107 Multi Core (11,8% καλύτερος o Kirin)

ΚώσταςD.

Αναμένουμε για τον Snapdragon 855 να δούμε τι κάνει και αυτός…

Flagship killer

Επεξεργαστικά φέτος θεωρώ ότι οι bionic δε χτυπιούνται…
Από εκεί και πέρα ο kirin θα είναι πιο ισχυρός από τον 855

Panos13

Επεξεργαστικα πάντα η Apple είναι τουλάχιστον μια γενιά μπροστά. Τζάμπα εκτίθεται η Huawei με δηλώσεις και υποβαθμίζει τον εαυτό της, ενώ έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.