Με TrueDepth camera το iPhone SE 2 και παρουσίαση το Σεπτέμβριο;

true depth camera iphone se2 παρουσίαση σεπτέμβριο, Με TrueDepth camera το iPhone SE 2 και παρουσίαση το Σεπτέμβριο;

Μετά τις πραγματικές φωτογραφίες της οθόνης του iPhone SE 2, πληροφορίες από κατασκευαστές αξεσουάρ σε έκθεση τεχνολογίας στην Ιαπωνία αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να διαθέτει την TrueDepth camera του iPhone X, με την παρουσίαση της συσκευής να μετατίθεται για το Σεπτέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα το αν θα χρησιμοποιήσει την TrueDepth camera και συνεπώς το ξεκλείδωμα μέσω Face ID, κάτι που θα εκτόξευε το κόστος της συσκευής και δε θα το έκανε τόσο οικονομικό όσο το προορίζει η Apple σύμφωνα με τη λογική της. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το iPhone SE 2 με οθόνη μεγέθους 6 ιντσών ενώ το λιγότερο απίθανο είναι πως θα διαθέτει “πλάτη” από γυαλί για να μπορεί να φορτίζει ασύρματα.

Τέλος, κατασκευαστής γυαλιών που προορίζονται για οθόνες αναφέρει πως η Apple έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τύπους γυαλιού και πως η οθόνη θα έχει εγκοπή για να “κουμπώσει” το notch πάνω της και πως δε θα είναι κανονικό το γυαλί της οθόνης, επιτρέποντας το notch απλά να τοποθετηθεί από πάνω. Το ότι στις πρόσφατες εικόνες της φημολογούμενης οθόνης αλλά και των screen protector φαίνεται να μην υπάρχει “κόψιμο” για να τοποθετηθεί το Touch ID, δείχνει πως μπορεί τελικά να υπάρχει δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω Face ID.

Το τι θα αποφασίσει τελικά να κάνει η Apple θα το μάθουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες το Σεπτέμβρη όπου δεν αποκλείεται να δούμε να παρουσιάζονται όλα τα iPhone μαζί, χωρίς να είναι βέβαιο ακόμα τίποτα σχετικά με τον αριθμό των συσκευών που θα εμφανιστούν.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Αν πάει για Σεπτέμβρη βλέπω να γίνεται μέλος της σειράς X…

giannis

Με τόσο μεγάλες αλλαγές πιστεύω ότι δεν θα λέγεται SE2. Μάλλον το βλέπω για X mini ή κάτι τέτοιο.

@papaki

Άμα το smartphone Iphone SE 2 έχει 4 ίντσες και όλη η συσκευή είναι σε μαύρο χρώμα θα το παραγγείλω αμέσως! Γιατί οι εταιρείες όλες κατάργησαν το μέγεθος αυτό.

Agnostos13

@papaki:
Λογικά μιλάμε για 4,5-5”

Efkairiakos

Ας δώσει ο καλός θεούλης να μείνει μια προσιτή συσκευή και για εμάς τους απλούς θνητούς από το Μήλο της εδέμ…

wave

Πολύ καλο αν βγει αλλά δεν νομίζω να έχει κάτω από 500 για προϊόν apple.

Makis

Με τις σημερινές διαστάσεις και μετρώντας την οθόνη που θα μπορούσε να είχε με περιορισμένα bezels ως προς το μήκος, βγαίνει άνετα 4.5″ και ακραία 4.7″. Πάρα πολύ καλά αν γίνει αληθινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i