Meizu 16 και 16 Plus: Επίσημα με λεπτά bezels, χωρίς notch, SD845 και under-display fingerprint reader

16 και 16 Plus, Meizu 16 και 16 Plus: Επίσημα με λεπτά bezels, χωρίς notch, SD845 και under-display fingerprint reader

H Meizu παρουσίασε επίσημα τα μοντέλα 16 και 16 Plus με μεγάλες οθόνες, λεπτά bezels, οθόνη χωρίς notch και under display fingerprint reader, όπως σας είχαμε προϊδεάσει. Η διαφορά μεταξύ των δυο συσκευών έγκειται στη διαγώνιο της οθόνης, που ισοδυναμεί με 6 και 6,5 ίντσες αντίστοιχα.

Το Meizu 16 Plus έρχεται με 6.5΄΄ Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 1080×2160 px και κάτω ακριβώς από αυτή «κρύβεται» ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, ο όποιος απαιτεί 0.25 δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Αξιοσημείωτο είναι φυσικά και το υψηλό ποσοστό αναλογίας σώματος που ξεπερνά το 90%.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται η dual κάμερα με κύριο φακό 12MP (f/1.8, 1.55µm) και OIS σε συνδυασμό με τη βοηθητική telephoto κάμερα (f/2.6, 1.0µm) ανάλυσης 20MP. Πρόκειται για συνδυασμό των αισθητήρων Sony IMX 380 και IMX 350 αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, το “παρών” δίνει το 6-LED dual-tone ring flash που συναντήσαμε και στο Meizu 15. Γενικότερα, το σύστημα των καμερών είναι δανεισμένο από την προηγούμενη γενιά Meizu συμπεριλαμβανομένης και της 20MP selfie κάμερας με AI χαρακτηριστικά.

Το νέο μοντέλο τροφοδοτείται από το Snapdaragon 845 chip σε συνδυασμό με ειδικό θάλαμο ψύξης για καλύτερη απόδοση και λειτουργία. Το 16 Plus θα κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 3570mAh και την τεχνολογία Meizu mCharge. Οι τιμές στην Κίνα διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκδοση: 6GB/128GB στα CNY 3,200 ($470/€400), 8GB/128GB CNY 3,500 ($510/€440) και το ακριβότερο μοντέλο 8GB/256GB CNY 4,000 ($585/€500).

Το Meizu 16 διαθέτει 1080p+ Super AMOLED οθόνη με διαγώνιο 6” και μπαταρία χωρητικότητας 3010mAh. Επίσης, διατίθεται με διαφορετικούς συνδυασμούς αναφορικά με τη μνήμη. Η έκδοση 6GB/64GB κοστίζει CNY 2,700 ($395/€340), η έκδοση 6GB/128GB CNY 3,000 ($440/€380) και η πιο μεγάλη στα 8GB/128GB CNY 3,300 ($485/€420).

Τα Meizu 16 και 16 Plus θα κυκλοφορήσουν στην τοπική αγορά στις 16 και 20 Αυγούστου, αντίστοιχα.

16 και 16 Plus, Meizu 16 και 16 Plus: Επίσημα με λεπτά bezels, χωρίς notch, SD845 και under-display fingerprint reader

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τακης

μου θυμησε το θρυλικο s3 με φοντο το κλεφτη στα ιδια χρωματα.

Stelios

Είναι πανέμορφο με καλά χαρακτηριστικά και σε λογικη τιμή αν δεν βγει κάτι άλλο που να με εντυπωσιαση είναι σίγουρη αγορά για αργότερα μια και που έχω τώρα το meizu 15 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος

giorgosgek

τακη ακριβως αυτο μου θυμισε κι εμενα , θρυλικες εποχες. Πανεμορφο το meizu και διαφορετικο , μαλλον λογω χρωματος και επειδη ειναι στρογγυλουλι 😛

gkat

Συγχαρητηρια στην Meizu. Κατα την αποψη μου ειναι η πιο ομορφη και πιο καινοτομα ναυαρχιδα φετος, χωρις notch μικρες διαστασεις, ελαφρυ. Μενει να το δουμε απο κοντα. Με προβληματιζει λιγο η μπαταρια του 16 αλλα κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι. Παντως το 16 σε μαυρο, οχι το 16+, τα χριστουγεννα ειναι το δωρο στον εαυτο μου!!!!

Paris K

Πότε θα έρθει Ελλάδα ξέρουμε???

GiannisB

Πω πω… Κακόμοιρο note!!! Να δούμε τι τιμή θα έρθει Ελλάδα αλλά έχω την εντύπωση πως θα είναι πολύ ανταγωνιστική… Απίθανο και πανέμορφο! Μπράβο Meizu!!!

vtag

@Τάκης+1
Κι εμένα το ίδιο!

Darth

Αν σας πω αυτό εδώ με ενθουσίασε ποιο πολύ από το note…

alxgiann

Aν έβγαζε και έκδοση με AOSP ή Android one θα θέριζε.
Διαβάζω πολλά παράπονα για το Flyme, από (πιστούς) χρήστες. Ίσως με την νέα έκδοση, να βελτιωθεί η κατάσταση.
Σε χαρακτηριστικά πάντως το 16άρι είναι πλήρες για συσκευή του 2018, έχει ότι ακριβώς χρειάζεται, όσο ακριβώς χρειάζεται και σε τιμή που σε κάνει να σκέφτεσαι…

Η μπάντα Β20 λάμπει με την την απουσία της πάλι, όμως.

Tom h

Απίθανος σχεδιασμός πολύ όμορφο κινητό , εαν έχει καλή οθόνη θα ειναι το επόμενο μετά το s7 edge που έχω, παρεμπίπτοντος η Samsung κάτι πρέπει να κάνει με τις μπαταρίες δεν ειναι δυνατόν τηλέφωνο 1 χρόνου να ανοίγει το καπάκι και να φουσκώνει σαν κέικ η μπαταρία του ( s7 edge).

GiannisB

Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου…!!!!

Σάκης

Πολύ όμορφο!
Μπράβο Meizu!

Gregorio

Bezeles κινητό με οθόνη χωρίς το ενοχλητικό notch και με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος εκεί που θα έπρεπε να είναι από την πρώτη στιγμή σε όλα τα κινητά, ένας σοβαρότατος λόγος για να το επιλέξω, ελπίζω να μην ξεφύγει κατά πολύ η εν Ελλάδι τιμή του και μείνει κάτω από τα 400€ (κάτι που δεν βλέπω να γίνεται) για την έκδοση 6GB-64GB και φυσικά να μην είναι ματ βαμμένο και πλαστικούρα αλλά να βγαίνει σε γυαλιστερό μαύρο ή γκρι σαν του Honor 9Lite, τώρα αυτά το πόσο καλές φωτογραφίες και βίντεο βγάζει και πόσο γρήγορα κάνει κάποιες εργασίες παιδιά κινητό τηλέφωνο είναι δεν είναι επαγγελματική Mirrorless κάμερα ούτε υπολογιστής, αν τελικός το κινητό μετά από 2-3μήνες κυκλοφορίας (δεν θα γίνω και Beta Tester) αποδειχθεί καλό, δεν τρώει κολλήματα, δεν αδειάζει η μπαταρία κάθε 2 ώρες και δεν σπάει στην μέση επειδή έκατσε μύγα επάνω του έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να το πάρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.