Meizu 16X: Παρουσιάστηκε επίσημα με AMOLED οθόνη 6″, Snapdragon 710, 6GB RAM και τιμή 260 ευρώ

Meizu 16X Snapdragon 710 amoled 6 6gb ram, Meizu 16X: Παρουσιάστηκε επίσημα με AMOLED οθόνη 6″, Snapdragon 710, 6GB RAM και τιμή 260 ευρώ

Το νέο mid-range smartphone της Meizu είναι το Meizu 16X και παρουσιάστηκε επίσημα με προσιτή τιμή και αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στην κατηγορία που αντιπροσωπεύει.

Η Meizu μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά άλλα σύμφωνα με την Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAΑ, το Meizu 16X έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 710, 6 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB, που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD, και μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh.

Όσον αφορά την οθόνη του έχουμε να κάνουμε με AMOLED οθόνη μεγέθους 6 ιντσών και ανάλυση Full HD+. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα με φακούς στα 20 MP και 12 MP, ενώ η selfie κάμερα είναι διαθέτει φακό στα 20 MP. Επιπλέον, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με την πιο πρόσφατη έκδοση του Flyme OS της Meizu.

H τιμή για το μοντέλο που διαθέτει 6 GB μνήμη RAM και 64 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ανέρχεται στα 260 ευρώ, ενώ η έκδοση με τα 128 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης κοστίζει 300 ευρώ.

Meizu 16X Snapdragon 710 amoled 6 6gb ram, Meizu 16X: Παρουσιάστηκε επίσημα με AMOLED οθόνη 6″, Snapdragon 710, 6GB RAM και τιμή 260 ευρώ

Meizu 16X Snapdragon 710 amoled 6 6gb ram, Meizu 16X: Παρουσιάστηκε επίσημα με AMOLED οθόνη 6″, Snapdragon 710, 6GB RAM και τιμή 260 ευρώ

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Κινηταρα και μαλιστα προσφατα ειχα εμπειρια με το flyme os της Meizu που μαζι με snapdragon επεξεργαστη,βαζει ολα τα αλλα skin απο κατω του σε θεμα ταχυτητας….Το Flyme χανει πολυ σε συνδυασμο με Helio επεξεργαστες αλλα σε συνδυαμο με snapdragon,αντε γεια..Miui,Emui,ειναι χελωνες μπροστα στο Flyme

lolek

Φαίνεται χωρίς γυαλι πισω και με in display αισθητηρα αρα τέλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.