Το Meizu 16X θα παρουσιαστεί επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου

Το Meizu 16X, Το Meizu 16X θα παρουσιαστεί επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου

Τα Meizu 16 και Meizu 16 Plus παρουσιάστηκαν επίσημα στις αρχές Αυγούστου και λίγες ημέρες μετά ξεκίνησαν οι διαρροές για ένα ακόμη μοντέλο της σειράς 16. Ο λόγος για το Meizu 16X, το οποίο επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την εταιρία στο Weibo.

Το τρίτο μέλος της σειράς θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τις προσκλήσεις που έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει η Meizu, το event θα λάβει χώρα στο Πεκίνο στις 19 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία δηλαδή που η Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσει στο κοινό το Mi 8 Youth, στην Τσενγκτού της Κίνας.

Το Meizu 16X έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στην TENNA αποκαλύπτοντας μέρος από τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το νέο μέλος της σειράς έρχεται με Snapdragon 710 chipset, 6 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB και μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh. Όσον αφορά στο panel του έχουμε να κάνουμε με AMOLED οθόνη με διαγώνιο 6 ιντσών και ανάλυση Full HD+. Στο πίσω μέρος εδρεύει διπλή κάμερα 20 MP (κύρια) + 12 MP (βοηθητική), ενώ η πρόσθια κάμερα είναι επίσης στα 20 MP.

Το Meizu 16X θα κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo με το τελευταίο Flyme OS της εταιρείας στα χρώματα Matte Black, Ceramic White και Gold.

Πολλά ωστόσο είναι τα ερωτήματα για το εάν το Meizu 16X θα ενσωματώνει (σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του) notch (έχουν ακουστεί και τα δύο), δυνατότητα επέκτασης μνήμης καθώς και in-display fingerprint scanner. Έχουμε βέβαια ακριβώς μία εβδομάδα μπροστά μας να το εξακριβώσουμε…

Το Meizu 16X, Το Meizu 16X θα παρουσιαστεί επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisB

Καλωστο μας….θα ερθει Ελλαδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.