Meizu και Canonical, Πιο κοντά στην κυκλοφορία Ubuntu Touch smartphone;

Φουντώνουν περισσότερο οι φήμες σχετικά με την συνεργασία Canonical με Meizu για την παραγωγή του πρώτου Ubuntu Touch Smartphone. Μπορεί ακόμη στην CES να μην έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση αλλά στην Κίνα οι διαρροές σχετικά με το ζήτημα όλο και πληθαίνουν. Πιο συγκεκριμένα η πηγή του Weibo αναφέρει πως ο Li Nan, VP της Meizu, ότι τους επόμενους μήνες θα δούμε ένα Ubuntu Touch Phone από την εταιρεία του.

Επιπρόσθετα χθες είχαμε φωτογραφίες σε σκοτεινό φόντο, να φαίνεται ένα αδιευκρίνιστο κινητό με μεγάλη οθόνη και το χαρακτηριστικό home button της Meizu, να τρέχει Ubuntu Touch. Σήμερα έχουμε το ίδιο κινητό, που μοιάζει πολύ με το Meizu MX3, να έχει κολλημένο ένα sticker που γράφει Ubuntu Certified και κινέζικα γράμματα στο λειτουργικό.

Για την Meizu ίσως δεν φαίνεται λογικό να δοκιμάζει κάποια διαφορετικά λειτουργικά, μετά τα λεφτά και το χρόνο που έχει ξοδέψει, για την δημιουργία της δικιάς της Flyme ROM. Άλλα άμα σκεφτείς τις κινήσεις της Oppo και της OnePlus με την CyanogenMod θα μπορούσε να έχει μία βάση για την “επέκταση” της εταιρείας σε άλλα λειτουργικά.

Meizu και Ubuntu, Meizu και Canonical, Πιο κοντά στην κυκλοφορία Ubuntu Touch smartphone;Meizu και Ubuntu, Meizu και Canonical, Πιο κοντά στην κυκλοφορία Ubuntu Touch smartphone;

Πηγη 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.