To πρώτο δείγμα της κάμερας του Meizu E3 είναι εξαιρετικό

E3, To πρώτο δείγμα της κάμερας του Meizu E3 είναι εξαιρετικό

Δείγμα γραφής της κάμερας του επερχόμενου Meizu E3 είχαμε την ευκαιρία να δούμε λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής με ανάρτηση μίας μόνο λήψης (…αλλά αρκετής) από τον Senior Vice President της εταιρείας στο Weibo.

To δείγμα από την κάμερα του Meizu E3 που ανέβασε ο Li Nan στο κινέζικο μέσο απεικονίζει ένα γυναικείο πορτρέτο σε σκούρο φόντο, τονισμένο με φως και ειδικά βαμμένο με πολύ έντονα χρώματα.

Σκοπός του -μέσα από μία και μόνο λήψη- είναι να μας δείξει την υψηλή ευκρίνεια της κάμερας, την αντίθεση, την απόδοση των χρωμάτων, τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια… και φαίνεται πως το καταφέρνει. Το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι πραγματικά εξαιρετικό.

E3, To πρώτο δείγμα της κάμερας του Meizu E3 είναι εξαιρετικό

Νέες αναρτήσεις βέβαια μέχρι την επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος της συσκευής στις 21 Μαρτίου μπορεί να μας δείξουν κι άλλες δυνατότητες από την χαρισματική κάμερα του Meizu E3.

Μέχρι στιγμής οι προδιαγραφές που έχουν διαρρεύσει αναφορικά με το σύστημα της κάμερας κάνουν λόγο για δύο φακούς στην πλάτη, των 12 megapixel και 20 megapixel, και ενός στην πρόσθια όψη με ανάλυση 8 megapixel.

Επίσης, στο ίδιο post ο Li Nan αναφέρει ότι το νέο μοντέλο θα ενσωματώνει CMOS αισθητήρα καλύτερου από εκείνου του Meizu M6 Note.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Και η Huawei στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει φωτό της σειράς P όπου απεικονιζόταν ένα τέλειο φεγγάρι και που τελικά δεν είχε καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ας μην επηρεαζόμαστε από τα διαφημιστικά καμιάς εταιρίας.

Giorgosgek

Το φτηνιαρικο m6 note ειχε τιμια καμερα , meizu ειναι αυτη , την εμπιστευομαι , δεν παιζει κανεις με τις καμερες πλεον , ειναι λογος για να παρεις τηλεφωνο για πολλους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3

Οριστικό τέλος για την έκθεση Ε3 μετά από 28 χρόνια

Η Electronic Entertainment Expo, πιο γνωστή ως E3, κατέβασε επίσημα ρολά μετά από 28 χρόνια παρουσίας, μετά από πολλά προβλήματα.

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Games E3

Ακυρώνεται η E3 2022

Το πολυαναμενόμενο gaming event της χρονιάς, το E3, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος ούτε online και θα επιστρέψει το 2023.