Meizu E3: Ανακοινώνεται επίσημα στις 21 Μαρτίου

Meizu E3, Meizu E3: Ανακοινώνεται επίσημα στις 21 Μαρτίου

Ο Μάρτιος προμηνύεται μήνας φωτιά καθώς μετά το MWC 2018 οι αποκαλύψεις νέων smartphones συνεχίζονται. Μετά τα επερχόμενα λανσαρίσματα των Huawei, Honor και Xiaomi έρχεται και η Meizu να ανακοινώσει το λανσάρισμα του Meizu E3 στις 21 Μαρτίου.

Η ενημέρωση του κοινού έγινε και σε αυτήν την περίπτωση με teaser poster από την Meizu. Η εικόνα εμπνευσμένη από την ταινία ντοκιμαντέρ “The Rocking Sky” του 2015, της οποίας η Meizu αγόρασε τα δικαιώματα για δωρεάν προβολή έως της 8 Μαρτίου, εμφανίζει ένα αεροσκάφος του 1937 και ένα σύγχρονο αεροσκάφος ενωμένα σε ένα.

Meizu E3, Meizu E3: Ανακοινώνεται επίσημα στις 21 Μαρτίου

Η εταιρεία με αυτήν την παρουσίαση ίσως προσπαθεί να δείξει τη σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα και να τονίσει τη τεχνολογική εξέλιξη που φέρνει το νέο Meizu E3.

Όπως και να έχει αυτό θα το μάθουμε σε λίγες εβδομάδες από τώρα στο προγραμματισμένο press event που θα λάβει χώρα στο National Convention Center του Πεκίνο, στις 21 Μαρτίου, 21:30 μμ (τοπική ώρα).

Οι μέχρι τώρα αναφορές για το Meizu E3 κάνουν λόγω για FHD+ 5.99 ιντσών οθόνη με αναλογία 18:9, οκταπύρηνο επεξεργαστή στο 1.8 GHz (ενδεχομένως να φέρει το νέο SoC MediaTek Helio P70), 4/6 GB RAM και επιλογές στην αποθήκευση δεδομένων στα 32 GB, 64 GB και 128 GB.

Επιπλέον, αναμένεται με μπαταρία 3300mAh, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι, dual κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρες 12 και 20 megapixels και τέλος selfie κάμερα 8MP.

Πήγη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3

Οριστικό τέλος για την έκθεση Ε3 μετά από 28 χρόνια

Η Electronic Entertainment Expo, πιο γνωστή ως E3, κατέβασε επίσημα ρολά μετά από 28 χρόνια παρουσίας, μετά από πολλά προβλήματα.

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Games E3

Ακυρώνεται η E3 2022

Το πολυαναμενόμενο gaming event της χρονιάς, το E3, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος ούτε online και θα επιστρέψει το 2023.