Meizu E3: Με πλάτη με μεταλλική επίστρωση και Halo Button

Meizu Halo button, Meizu E3: Με πλάτη με μεταλλική επίστρωση και Halo Button

Νέα εικόνα του επερχόμενου Meizu E3 ήρθε στη δημοσιότητα, η οποία εμφανίζει τη συσκευή σε μαύρο χρώμα, με πλάτη με μεταλλική επίστρωση καθώς και μέρος της οθόνης, όπου φαίνεται το Halo button.

Η συσκευή μοιάζει αρκετά με το Meizu M6s, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, ορισμένες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το logo που βρίσκεται αρκετά πιο κάτω, φανερώνουν ότι δεν πρόκειται για το M6s.

Σχετικά με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, αυτός λογικά θα βρίσκεται στο πλάι. Όσο για το Halo Button, πρόκειται για ένα εικονικό πλήκτρο το οποίο λειτουργεί σαν Home key, αλλά υποστηρίζει και χειρονομίες.

Να σημειωθεί ότι στη νέα εικόνα δεν φαίνεται καθόλου η κάμερα, προκειμένου να επιβεβαιώσει πρόσφατη διαρροή όπου φαινόταν με διπλή κάμερα.

Meizu Halo button, Meizu E3: Με πλάτη με μεταλλική επίστρωση και Halo Button

Όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές, δεν γνωρίζουμε πολλά για το Meizu E3 αλλά προφανώς θα είναι βελτιωμένο σε σχέση με το Meizu E2, το οποίο έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών, αναλογίας 16:9 και ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό του τρέχει ο MediaTek Helio P20 με γραφικά Mali-T880MP2 και επιλογές για RAM 2GB, 3GB ή 4GB. Το Meizu E2 είχε παρουσιαστεί τον Απρίλιο, οπότε πολύ πιθανόν να δούμε και το Meizu E3 γύρω στον Απρίλιο φέτος.

Τέλος, μέχρι στιγμής στις διαρροές, έχουμε δει τη συσκευή σε χρυσό και μαύρο. Οπότε σίγουρα θα κυκλοφορήσει στα δύο αυτά χρώματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Salmatias Daltis

Το θεωρω καταδικη να προσθεσεις ενα hello button αντι να προσπαθησεις να ακολουθησεις αυτο που ζητουν οι καταναλωτες και πολυ σωστα υλοποιουν αλλες ευαιριες εννοωντας το στερεο -αφαιρεση 3.5 τζακ κλπ

Andreask

Ρε πιο χελιο… Δεν θα το πάρει άνθρωπος. Αν εξαιρέσεις τις συσκευές pro 5,mx4 pro,pro 6 plus.με Exynos… Από εκεί και πέρα το χάος.

giorgosgek

Δαλματια τι ειναι αυτα που λες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.