Meizu M6S: Με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι;

Meizum M6S αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, Meizu M6S: Με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι;

Εικόνα του Meizu M6S που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη συσκευή με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι.

Η συσκευή που θα ανακοινωθεί αύριο φαίνεται ότι τελικά θα έχει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη κι όχι στην οθόνη όπως υπαινίσσονταν προηγούμενες φήμες αλλά και η ίδια η Meizu.

Η εταιρεία σε teaser άφηνε να εννοηθεί ότι ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος θα μπορούσε να βρίσκεται στην οθόνη.

Γνωρίζοντας όμως ότι η Synaptics -η οποία συνεργάζεται με τη Vivo για τον in-screen αισθητήρα της- θα συνεργαστεί με τις 5 κορυφαίες εταιρείες smartphones παγκοσμίως για τον ίδιο αισθητήρα, ήταν λίγο δύσκολο να τον δούμε σε συσκευή της Meizu.

Το Meizu M6S αναμένεται με οθόνη 5,7 ιντσών, τον Exynos 7872 64-bit για SoC, 3GB / 4GB RAM και μη αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 2.930mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Μια χαρά βολεύει στο πλάι και δε χρειάζεται να σηκώνεις το κινητό από το γραφείο για να αναγνωρίσει το αποτύπωμα. Είδα ενα βίντεο με το vivo και φαίνεται να δουλεύει το in-screen fps αλλά μάλλον είναι σε αρχικό στάδιο και γι’ αυτό δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο ακόμα.

I am

Επιτέλους πότε θα το καταλάβετε ότι στα πλάγια είναι το καλύτερο… Πίσω εκτός από ότι πρέπει να σηκώσεις το κινητό είναι και αντιαισθητικο

αλεξανδρος κεντανιδης

Ας μου πουν οι υποστηρικτες της ιδεαρας τα λεπτα κινητα τυπου iphone k samsung και οχι οι γκουμουτσες που αγοραζετε που θα τον εχουν στο μισο χιλιοστο ; και τι δαχτυλο θα αναγνωριζουν ; ;;λογικο να το δικαιολογουν οι τριτοδευτερες εταιιρες για το παχος των κινητων παροχυμενης τεχνολογοας τσ

Notikos

Η Sony δείχνει το δρόμο…..

I am

@notikos μακάρι να μην το βάλει κι αυτή από πίσω όπως φαίνεται από κάποιες φώτο….

NikosAr

Καλημέρα και από εμένα
Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο … δεν γίνεται γκάλοπ που βολεύει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος …. το άρθρο αναφέρεται σε παλιότερες δηλώσεις ότι δηλ. Θα είναι από τις πρώτες αν όχι η πρώτη εταιρία που θα καταφέρει να βάλει τον αισθητήρα στην οθόνη ….

Fotis K

Καλά, θέλουμε και τα λέμε;
Η ίδια η Sony διώχνει τον αισθητήρα από το πλάι και 2-3 επιμένουν επειδή αρέσει σε αυτους. Αν ο άλλος είναι αριστεροχειρας δηλαδή τι θα κάνει; Δηλαδή οι άλλοι να είναι βήματα μπροστά με on screen και η Sony να είναι χρονιά πίσω; Ο αισθητήρας στο πλάι είναι μεγάλο βήμα πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.