Meizu MX4, Θα ανακοινωθεί στις 6 Μαρτίου στο Παρίσι;

Η Meizu έχει ξεκινήσει και στέλνει προσκλήσεις για event που προγραμματίζει να πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Παρίσι και οι ψίθυροι κάνουν λόγο για παρουσίαση του νέου Meizu MX4 ενώ άλλοι σχολιάζουν την πρόσφατη συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος Ubuntu Phone OS και γιατι όχι την ανακοίνωση του πρώτου της smartphone.

Σε ότι αφορά το Meizu MX4 έχει ακουστεί ότι υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν δύο μοντέλα και τα δύο με οθόνη 5.5 ιντσών, το ένα με οθόνη ανάλυσης Full HD και το άλλο με QHD. Υπομονή..!

, Meizu MX4, Θα ανακοινωθεί στις 6 Μαρτίου στο Παρίσι;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Emmanuel

Καμία σχέση, απλά έρχεται στην Ευρώπη επίσημα, και ίσως φέρει και ένα αναβαθμισμένο μοντέλο..

Emmanuel

Πάντως θα ηταν πολύ ωρία να δούμε ένα ΜΧ3 αναβαθμισμένο με Dual Boot Ubuntu και Flyme..
Όπως και να έχει, μόνο καλό είναι για εμάς τους καταναλωτές ο ερχομός αυτών των εταιριών στην Ευρώπη, (oppo, meizu, Xiaomi, Lenovo, ZTE, Alcatel κτλ.) και εννοώ να έρθουν με όλα τους τα καλά και ΟΧΙ επιλεγμένα κομμάτια..

Costas

Μακάρι να έρθει στην Ευρώπη και ας είναι και με το “ταπεινό” mx3 με Ubuntu 😉

Darth

5.5 ιντσών

bb

Νικος

λες καιβλεπω iphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.