Meizu MX4G, Θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1536 pixels (542ppi);

Ο πόλεμος της… ανάλυσης έχει ανάψει για τα καλά στην Κίνα, και από ότι φαίνεται το Meizu MX4G θα προσφέρει πιο υψηλής ανάλυσης οθόνη ακόμα και από αυτή του Vivo XPlay 3S. Ενώ λοιπόν το τελευταίο θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC (MSM8974AB με Adreno 330 GPU στα 550MHz), σε 3GB RAM και θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, το Meizu MX4G θα διαθέτει οθόνη όμοιας διαγωνίου αλλά ανάλυσης 2560 x 1536 pixels.

Αυτό ισοδυναμεί με 542ppi όσο αφορά στον λόγο εικονοστοιχείων ανά ίντσα και λόγο πλευρών 15:9. Δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το hardware του Meizu MX4G (πέρα από την υποστήριξη 4G LTE που υποδηλώνει η ονομασία, αν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι) και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε. Ο λόγος πλευρών πάντως (15:9) έχει χρησιμοποιηθεί και στο Meizu MX3 (το βλέπετε στην εικόνα παρακάτω) οπότε δεν είναι κάτι νέο.

Meizu MX4G, Meizu MX4G, Θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1536 pixels (542ppi);Meizu MX4G, Meizu MX4G, Θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1536 pixels (542ppi);

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΩΡΓΟΣ

σε λίγες μέρες θα προβώ στην αγορά του meizu mx3..τρομερό κινητό για τα specs του και σε πολύ καλή τιμή πλέον…το meizu mx4g θα είναι ένα beauty beast.!(όχι ότι δεν είναι τώρα)

Αντώνης

@ΓΙΩΡΓΟΣ…απο πού μπορείς να το προμηθευτείς;

dimitris

ναι γιωργο πες μας απο που το πηρες?
ρε παιδια ειμαι αναμεσα σε meizu mx3,xiaomi mi3 οταν βγει στην κυκλοφορια,jiayu s1 επισης οταν βγει στην κυκλοφορια και vivo xplay 3s..τουμπανα ολα αλα τα λεφτα για κινεζικο ειναι πολλα..

ΓΙΩΡΓΟΣ

@Αντώνη 2 αξιόπιστα site είναι το merimobiles και το ibuygou…στο πρώτο η τιμή έχει πέσει πολύ από όταν βγήκε…

ΓΙΩΡΓΟΣ

@ dimitri δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά μάλλον από merimobiles θα γίνει η αγορά…θα συμφωνήσω ότι to xiaomi mi3 και τα λοιπά που ανέφερες είναι τούμπανα αλλά το meizu mx3 είναι σχεδιαστικά πανέμορφο…και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή ..όχι ότι το xioami mi3 πάει πίσω είναι θέμα γούστου…εγώ από την πρώτη μέρα που είδα το meizu έφαγα κόλλημα και δεν ξεκολλάω με τίποτα.

Αντώνης

@ΓΙΩΡΓΟΣ…σε αυτά τα site που ανέφερες η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής;

ΓΙΩΡΓΟΣ

@ Αντώνη κατ’ουσίαν μπορείς με πιστωτική αλλά εγώ θα την κάνω μέσω paypal που είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους αγοράς.!

Βασιλης

Και που ξερετε οτι ειναι αυτα τα site εμπιστα? Το Vivo Xplay3S παντως το meeimoblies to exei 689 δολλαρια

Darth

Ότι αγορές τέτοιου τύπου έχω κάνει έκανα η από το minideal η από merimobiles με PayPal πάντα αν γίνει κάτι στραβό να μην χάσεις λεφτά

dimitris

Εχω κανει δεκαδες αγορες απο merimobiles(paypal).Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα ακομα και οταν χρειαστηκε να επιστρεψω αγορες.Το μονο θεμα ειναι ο χρονος που χρειαζεται.Το meizu mx3 δεν υποστηριζει 4g.Αν υποστηριζε θα το αγοραζα και εγω.

Αναστάσιος Γιαχαλής

Ψάχνομαι και εγώ για αγορά smartphone από Κίνα. Σε ένα άλλο γνωστό τεχνολογικό site είδα σε διαφήμιση για το geekbuing.com . Το γνωρίζει κάποιος και εάν μπορείτε να μου πείτε οικονομικά εάν συμφέρει σε σχέση με το merimobiles π.χ.

Antonis

@Αναστάσιος Γιαχαλής. Ναι είναι αξιόπιστο το geekbuying.com όπως και τα προαναφερθέντα merimobiles, minideal, pandawill, ibuygou κλπ. Απο οικονομικής πλευράς δεν μπορώ να σου πω εάν συμφέρει το τάδε ή το δείνα. Μπαίνεις και συγκρίνεις, πάντως προσωπικά θα αγόραζα από merimobiles. Φυσικά η επιλογή είναι δική σου.

alexandros25

έχω το meizu mx3..το κινητό είναι εκπληκτικό τόσο από πλευράς χαρακτηριστικών όσο και από πλευράς κατασκευής…κοντράρεται άνετα με την πλαστικούρα της samsung το s4 και τις υπόλοιπες ναυαρχίδες…ήχος τρομερός ,πανέμορφη οθόνη και ο exynos octa σπάει δόντια..σίγουρα θα αγοράσω και το επόμενο μοντέλο…!

mitsos

το κινητό τα σπάει…θα το πάρω τις γιορτές…η τιμή του έχει πέσει ήδη αρκετά και εκτός αυτού έχει κορυφαία specs που για να τα βρείς πρέπει να δώσεις πολλά παραπανίσια ευρώ.

Βασιλης

Επειδη δεν εχω αγρασει απο το merimobiles το root firmware install τι παει να πει? Και σε ποσες μερες περιπου ερχονται τα κινητα. Επισης ειναι συμβατα με τα δικα μας τα δικτυα cosmote vodafone…?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.