Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange smartphone

Meizu Note 9, Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange smartphone

Η Κινέζικη κατασκευάστρια κινητών Meizu αναμένεται να κυκλοφορήσει το Meizu Note 9 αυτό το μήνα. Αρχικά, τα χαρακτηριστικά της συσκευής καταχωρήθηκαν στην Κινέζικη ιστοσελίδα πιστοποίησης TENAA, και σήμερα η εταιρεία πρόσθεσε τέσσερις εικόνες του Meizu Note 9.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και τις τέσσερις πλευρές της συσκευής. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Meizu Note 9 έχει καμπύλο σχεδιασμό στην πίσω πλευρά. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχουν δύο κάμερες κάθετα τοποθετημένες με το φλας ακριβώς από κάτω. Επιπλέον, στο κέντρο της πίσω όψης υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, και τέλος το λογότυπο της Meizu αποτυπώνεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Meizu Note 9, Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange smartphone

Στη δεξιά πλευρά θα βρούμε το κουμπί απενεργοποίησης και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης. Παράλληλα, στην αριστερή πλευρά το Meizu Note 9 έχει τη θύρα τοποθέτησης της κάρτας SIM. Δυστυχώς, στις εικόνες δεν έχει προστεθεί περιεχόμενο στην οθόνη, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την εμπρόσθια όψη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει selfie κάμερα, χωρίς όμως να διακρίνεται αν θα υπάρχει κάποιο notch ή full top bezel. Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες, το Meizu Note 9 θα έχει waterdrop notch.

Meizu Note 9, Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange smartphone

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο TENAA, το Meizu Note 9 έχει μια 6,2 ιντσών TFT οθόνη με ανάλυση 1.080×2.244p, stock Android 9.0 Pie, 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 6 GB RAM, Snapdragon 675, και μπαταρία 3.900 mAh. Όσον αφορά τις κάμερες, γνωρίζουμε μόνο ότι οι πίσω κάμερες θα είναι 48 MP και 5 MP.

Meizu Note 9, Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange smartphone

Τέλος, η συσκευή έχει βάρος 169,7 γραμμάρια, και 8,65 χιλιοστά πάχος. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημί και μπλε χρώμα, και η τιμή της δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα γνωστή. Ωστόσο, εφόσον μιλάμε για ένα midrange κινητό, κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίζει γύρω στα 130 ευρώ. Αυτή την εβδομάδα, αναμένεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, από την Meizu.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.