Meizu Pro 6: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Meizu m3 note, ο Κινέζος έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Meizu Pro 6, το οποίο έχει διαρρεύσει ουκ ολίγες φορές και η επίσημη φωτογραφία έρχεται να επιβεβαιώσει τα leaks.

Το Meizu Pro 6 είναι γυρισμένο πλάτη όπου βλέπουμε την μεταλλική κατασκευή, οι γραμμές για τις κεραίες είναι πιο έντονες, αλλά έχον μετατοπιστεί στην πάνω και κάτω πλευρά.
υ
Η κάμερα είναι στρογγυλή με το flash να είναι τοποθετημένο ακριβώς από κάτω, έχει στρογγυλό σχήμα αντί για οβάλ που είχε το Meizu Pro 5, μοιάζει σαν να είναι αισθητήρας αποτυπωμάτων, αλλά δεν είναι. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στο home button στην μπροστινή πλευρά.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Meizu Pro 6 αναμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080p (έχουν ακουστεί και οι 4.6 ίντσες), μνήμη RAM 4GB (ή και 6GB), ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 21 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο δεκαπύρηνος MediaTek Helio X25, η συνέχεια του Helio X20 και είναι ελαφρώς πιο γρήγορος, έχει 2 Cortex A-72 στα 2.5GHz για τις βαριές εργασίες, 4 Cortex-A53 2.0 GHz και 4 Cortex-A53 1.4GHz για να κάνει πιο ελαφριά πράγματα.

meizu pro 6 photo, Meizu Pro 6: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tek nick

Ωραίο φαίνεται!!!!

nikos14

Αφού μου έσπασε το νοτε3 και όσο έκανε η οθόνη έκανε ένα meizu . Αγόρασα το meizu m2 note . επιφυλακτικός πολύ στην αρχή έχοντας στο μυαλό μου ότι θα έχω μια μεσαία εμπειρία χρήστη. Πλέον δεν έχω λόγια , 3 μέρες μετά μου έκαναν δώρο και το xiaomi note 2 και το όποιο κράτησα τελικά. Το θέμα είναι ότι ο κινέζος πλέον φέρνει και ποιότητα στο τραπέζι εκτός απο πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στα specs και τιμές. Μετά απο αυτές τις ίδιες σε χαρακτηριστικά κινέζικες συσκευές δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ποτέ 500+ για κινητό . Ισως το 200ρι να γίνει το ταβάνι μου πλέον αγοράζοντας κινέζο αφού τόσο θες περίπου για οθονη στους άλλους ” κολοσσους “. Για το 6ρι τώρα… ομορφιά φαίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.