Meizu Pro 6: Live φωτογραφίες από το δεκαπύρηνο smartphone

To Meizu Pro 6 πρόκειται να γίνει το πρώτο smartphone που θα φορά τον 10πυρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X25, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και από τα αποτελέσματα του GFXBench, ενώ αναμένεται να ενσωματώνει μνήμη RAM 4GB και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Σήμερα διέρρευσαν live φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν το μη ανακοινωμένο Meizu Pro 6. Φαίνεται να έχει μεταλλική κατασκευή και κάμερα που προεξέχει . Στην μπροστινή πλευρά περιμένουμε ελάχιστα bezel και κεντρικό κουμπί με ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

Ο MediaTek Helio X25 που αναμένεται να μπει στο Pro 6, είναι η συνέχεια του Helio X20 και είναι ελαφρώς πιο γρήγορος, έχει 2 Cortex A-72 στα 2.5GHz για τις βαριές εργασίες, 4 Cortex-A53 2.0 GHz και 4 Cortex-A53 1.4GHz για να κάνει πιο ελαφριά πράγματα.

Το Meizu Pro 6 περιμένουμε να φορά οθόνη 4.6 ιντσών με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels ενώ είχε ακουστεί ότι μπορεί να δούμε έκδοση με μνήμη RAM 6GB. Θα δούμε κάμερα 20 Megapixel με 4K video, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Ωστόσο, μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

meizu pro 6 leak, Meizu Pro 6: Live φωτογραφίες από το δεκαπύρηνο  smartphone

meizu pro 6 leak, Meizu Pro 6: Live φωτογραφίες από το δεκαπύρηνο  smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

4.6 ίντσες λίγο δύσκολο…

Panos

Ίσως η mini έκδοση του pro 6. Πάντως τουμπανακι

Sakis

Πότε ξανά meizu. Έχει το πιο προβληματικό λειτουργικό που έχω συναντήσει. Δεν έρχονται sms μιλάμε, τραγικό και επικίνδυνο ταυτόχρονα.

Κώστας Ζ.

4.6 full hd ο,τι καλύτερο μέχρι στιγμής! Αλλα μεγάλες μου φαίνονται οι διαστάσεις για 4.6…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.