Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

Όπως ήταν προγραμματισμένο, το Meizu PRO 6 ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα, περίπου έξι μήνες μετά τον προκάτοχό του Meizu PRO 5. Έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1080 x 1920 pixels.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Meizu PRO 6 είναι οι αισθητήρες πίεσης στην οθόνη. Φορά δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X25, Mali-T880 GPU, μνήμη RAM 4GB (και όχι 6GB που είχε ακουστεί), έχει χωρητικότητα 32GB/64GB με δυνατότητα επέκτασης.

Η κάμερα έχει επίσης ενδιαφέρον καθώς είναι στα 21.1 Megapixel (1/2.4″) με Laser και phase-detection AF ενώ έχει και στρογγυλό 10-LED dual-tone flash, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5 Megapixel. Η μπαταρία είναι 2560mAh, σχετικά μικρή, αλλά φορτίζει γρήγορα χάρη στο 24W mCharge 3.0. Οι διαστάσεις του είναι 147.7×70.8×7.25 χλστ. και το βάρος 160 γραμμάρια.

Το Meizu PRO 6 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, θα γίνει διαθέσιμο από 23 Απριλίου με τιμή περίπου 340 ευρώ (CNY 2,500) τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη και τα 64GB είναι στα 380 ευρώ περίπου (CNY 2,800).

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

meizu pro 6 official, Meizu PRO 6: Επίσημα με αισθητήρες πίεσης, δεκαπύρηνο Helio X25

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Almir

Κατωτερο του Pro 5 φαινεται…

ChrisG

φοβερό design απο την meizu “έκλεψε” και το render του iphone 7 για τις κεραιές και τελειοποίησε τον σχεδιασμό του.μπράβο στην meizu που δεν φοβάται να τολμήσει.δύσκολα να αρνηθείς μία τέτοια συσκευή.περιμένω review…τιμές χώμα και ανταγωνιστικότατες.φαντάσου πόσο θα έχει σε λίγους μήνες απο την κυκλοφορία του.

Panoslalos

Pro5 μακράν..προσωπικά απογοητεύτηκα.

mixtri

LTE Band 20: Of course NOT!!! WHYYYYY!!!!!

giorgosgek

@ChrisG Το render του iphone η leak ηταν fan made και δημιουργηθηκε απο leak του pro 6 , πηγαινε και ερχοταν στο gsm , το ειχα γραψει καπου , αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε , υπηρχε και αθρο καπου νομιζω , γενικα αμα ψαξεις στο διαδικτυο , θα το διασταυρωσεις , δεν καθοταν να ασχοληθει , απλα πηγε τις κεραιες πιο πανω και κατω. Μπορω και εγω να παρω leak απο το s8 να κολλησω ενα μηλο και να πω οτι η samsung το εκλεψε

micr0g

Αλλος ενας τρομερο κλωνος για να μη πω καθαρη αντιγραφη!
Ομορφο παντως.

ChrisG

@giorgosgek σίγουρα θα έχεις θα ασχοληθεί παραπάνω απο εμένα οπότε δεν θα επιμείνω Γιώργο χωρίς να αφήσω να εννοηθεί ότι,όταν είπα “έκλεψε” το είπα με αρνητικό τρόπο.γιάυτο και το έβαλα σε εισαγωγικά.άλλωστε επαίνεσα την Μeizu και δεν την κατέκρινα καθώς δεν κολλάω ποτέ στο θέμα “αντιγραφή” κλπ.συγχαρητήρια στην meizu διότι βλέπω προσωπικά ένα πολύ όμορφο σχεδιασμό.ξέρω οτι το iphone πρώτο αντέγραψε την htc και την meizu οπότε καταλαβαίνεις.
το θέμα είναι να βελτιώνονται οι συσκευές και το θέμα αντιγραφή δεν με απασχολεί καθόλου.τέτοια κολλήματα δεν έχω.πάντως μου άρεσε πάρα πολύ σχεδιαστικά,μία ένσταση στον επεξεργαστή αλλά όχι σημαντική.απο τιμή super και ακόμη καλύτερα σε λίγους μήνες.

Nikos

Εχω το iPhone 6 κ ειναι ολόιδιο ποσό αντιγραφή ακόμη..ακόμη κ το λειτουργικό το κάνανε ίδιο ..lol

kostas

χαχα προλαβαν το iphone 7 στο πισω μερος

ChrisG

η meizu έχει εδώ και χρόνια το δικό της design(μπειτε και δείτε gsmarena) και αν ισχύει αυτό που είπε ο @giorgosgek μάλλον η apple εδώ και χρόνια “έκλεψε” τον σχεδιασμό πρώτα απο την HTC και μετά την meizu.οπότε μην χαίρεστε κάποιοι.δείτε τον σχεδιασμό απο το 2012 και 2014(Μάρτιος) της HTC Μ8 και της meizu και μετά ξεκινήστε το Trolling.οι γραμμές πίσω στην πλάτη του Iphone είναι ξεκάθαρα της HTC.τώρα που κάποιοι βλέπουν ομοιότητες στο λειτουργικό ακόμη…είναι να διερωτάται κανείς τι μάτια κουβαλάνε.έχουν δεί πουθενά το λειτουργικό της meizu ή έτσι τους ήρθε λόγω προτίμησης;ένα είναι το σίγουρο οτι η apple θα αντιγράψει αρκετά την meizu εκτός και να βγάλει πάλι Iphone 7 ίδιο με 6,6s…

giorgosgek

@ChrisG Ναι εννοειται μην ανησυχεις , ειδα τα εισαγωγικα και καταλαβα τον θαυμασμο σου για τη συσκευη, απλα να η αληθεια να λεγεται, γιατι μια φωτογραφια leak ειδικα ηταν απο την παραγωγη του pro 6 .Επισης εχεις δικιο σε οτι αφορα τον σχεδιασμο του iphone , τον οποιο εμπνευστηκε απο την htc , μεταλλικη κατασκευη και ξεκαθαρα οι κεραιες. Οταν εβγαλε το a9 επεσαν ολοι να την φανε οπως και την meizu , η αληθεια ειναι οτι το αντεγραψε λιγο αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι μια εξελιξη του σχεδιασμου της htc , μονο οι Iphonικες καμπυλες το προδιδουν. Ολες οι εταιρειες δανειζονται χαρακτηριστικα απο αλλες και ειναι καλο αυτο πολλες φορες. Χαιρομαι που παρακολουθεις παντως και εισαι αντικειμενικος

Ανακιν

Όλοι αντιγράφουν Apple και Samsung καινοτομίες μηδέν από τους Κινέζους

thodoris

τουμπανο το κινητακι αλλα η μπαταρια πολυ μικρη

nikos14

¨Ολοι λέτε για αντιγραφές και 1002. οκ. πηγαίνεται αγοράστε τότε το ίδιο κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά με λόγκο διαφορετικής εταιρείας και πληρώστε 700++…. αυτοί είμαστε ή μαλλον μας έχουν κάνει . Καταναλωτικες ανάγκες του τίποτα. κινητό είναι . θα αγοράζω πλέον κινέζο για να μπορώ να αγοράζω και τν επομενο όταν βγεί και όχι να περιμένω 2 χρόνια να πέσει η τιμή του στο skroutz

alex

ellada 23/04 erxetai?

mikey

Καλο φαινεται αλλα ακουγεται πως το pro 5 ειναι πιο ισχυρο…Καλα εκαναν και εβαλαν πιο μικρη οθονη ομως με mtk επεξεργαστη δεν πας πουθενα. Οσο και να εχουν βελτιωθει τα τελευταια χρονια παραμενουν πιο αργοι απο τα αλλα τσιπακια που κυκλοφορουν.Αλλα και η τιμη του ειναι αρκετα τσιμπημενη. Ποιος δεν θα επαιρνε το s6 edge ελαχιστα μεταχειρισμενο που οπως και να εχει ολοι εχουμε γινει ψειρες με τα κινητα και τα κραταμε σε πιο καλη κατασταση και απο καινουρια…Καμμια σχεση στην καμερα με samsung , γρηγορα αρκετα ναι , αλλα ποιοτητα σηματος πολυ πισω σε σχεση με αλλα τηλεφωνα. Τουλαχιστον εδω ελλαδα…Μπαταρια καλη και λειτουργικο συστημα γρηγορο αλλα με πολλα προβληματα. Αυτα ειναι τα σχολια μου οντας κατοχος του pro 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.