Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30

Meizu Pro 7 & plus official, Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30

Η Meizu έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια σε Meizu Pro 7 και Meizu Pro 7 Plus, τα οποία έρχονται με διπλή οθόνη Super AMOLED (η οθόνη στην πλάτη είναι της Samsung), διπλή κάμερα από τη Sony και επεξεργαστή Helio X30.

Η οθόνη στην πλάτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για notifications, να ελέγξεις τη μουσική ή να τραβήξεις selfie με την κύρια κάμερα.

Η διπλή κάμερα στην πλάτη των Meizu Pro 7 και Meizu Pro 7 Plus χρησιμοποιεί αισθητήρες Sony IMX386 12 Megapixels. Ο ένας τραβά έγχρωμες και ο άλλος ασπρόμαυρες. Διαθέτουν διάφραγμα φακού f/2.0 και υπόσχονται πολύ καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσο για την εμπρόσθια κάμερα, αυτή είναι στα 16 Megapixel.

Meizu Pro 7 & plus official, Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30
Αυτό που κάνει τα Meizu Pro 7 Plus να ξεχωρίζει από το Meizu Pro 7, είναι ότι το πρώτο ενσωματώνει επεξεργαστή Helio X30, 10πύρηνος επεξεργαστής κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 10nm. Το Meizu Pro 7 θα έρθει με Helio P25, (ένα mid-range chipset), αλλά λογικά θα υπάρξει και έκδοση με X30.

Επίσης, το Plus έχει μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB, ενώ το κανονικό μοντέλο περιορίζεται σε 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Meizu Pro 7 & plus official, Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30

Το Meizu Pro 7 Plus διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, ενώ του Meizu Pro 7 είναι στις 5.2 ίντσες Super AMOLED με ανάλυση 1080p. Στην πλάτη έχουν και τα δυο οθόνη 2 ιντσών Super AMOLED.

Άλλη μια διαφορά είναι στην μπαταρία, το Plus έχει 3500mAh με mCharge 4.0 (67% σε μισή ώρα) και το non-Plus κατεβαίνει στα 3000mAh, αλλά έχει το παλαιότερο mCharge 3.0. Και τα δυο έχουν υποδοχή ακουστικών 3.5mm, τρέχουν Flyme βασισμένο σε Android 7.0.

Η διαθεσιμότητα των Meizu Pro 7 και Meizu Pro 7 Plus ξεκινά από 5 Αυγούστου με τιμή στα 430 δολάρια για το Pro 7 και 530 δολάρια για το 7 Plus.

Meizu Pro 7 & plus official, Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30

Meizu Pro 7 & plus official, Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30

Meizu Pro 7 & plus official, Meizu Pro 7 & 7 Plus: Επίσημα με dual Super AMOLED, dual κάμερα & Helio X30

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos

Μπράβο στην meizu.Παρόλα αυτά ένα ελλιπές άρθρο απλά για να πούμε ότι το βάλαμε.Εδώ κάνουμε ολόκληρες αναφορές στα κινητά της xiaomi και στο υπερτούμπανο τίποτα.Όποιος δεν το έχει καταλάβει(είτε γιατί δεν έχει δοκιμάσει meizu είτε γιατί δεν το έχει ψάξει) πρόκειται για τον καλύτερο κινέζο του 2017 μαζί με το one plus 5 μέχρι στιγμής.Κάμερα,ηχείο,οθόνη,αυτονομία,κατασκευή και ένα flyme 6 να είναι τόσο smooth όσο δεν πάει.Το επόμενο μου κινητό.

Νικος L

Πόσο πιό ωραίο θα έδειχνε άν ήταν γυάλινη η πλάτη του. Μαζί με την οθόνη θα ήταν τρομερό.

Stelios

@Νίκος συμφωνώ μπορεί να δούμε καμμία θήκη που μπαίνει γυαλί πίσω …αλλά και πάλι είναι όμορφο ίσως το μαύρο και το ασημι

Chris_BMW

Ένα μπράβο κ απο εμένα στην εταιρεία !
Τηλέφωνο με δίκη του σχεδιαστική ταυτότητα που το κάνει να ξεχωρίζει ..
Έξυπνη κ η δυνατότητα χρήσης της κυρίας κάμερας για selfie μέσο της πίσω οθόνης ..
Με τις θήκες θα υπάρχει ένα κάποιο πρόβλημα πλην όμως δεν γίνεται να τα έχουμε κ ολα ..

txds

αυτη η meizu αν καθε φορα δεν σκαψει τον λακο της δεν μπορει.
μα σε ναυαρχιδα χελιο ? βαλε βρε ενα sd 835 να θερισεις.

gianniklis

Φοβερό τηλέφωνο από την meizυ και φυσικά κλάσεις ανώτερο από τα σκουπίδια της τσαόμι. Από που να ξεκινήσεις?από την ποιότητα κατασκευής τους που είναι κορυφαία(ειχα pro 5) ,από το απίστευτα λειτουργικό και smooth flyme,από τον ήχο που αν και δεν είναι στερεoφωνικός είναι από τους πιο δυνατούς μονοφωνικούς ήχους με απίστευτη ένταση και μπάσο(και από τα ακουστικά και από το ηχείο),από την οθόνη που είναι super amoled από σαμμυ και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Θές κινέζο?πας σε one plus 5.Δεν σε νοιάζει τόσο η 2ετης εγγύηση και θες το καλύτερο συνολικά κινέζικο κινητό του 2017 μέχρι στιγμής?πας σε meizu pro 7.

Panoslast

@gianniklis με helio και να θερίζει είναι σαν να λες οτι ο παναθηναικος θα πάρει πρωτάθλημα, θες σάπιο software γεμάτο bugs πας σε meizu, θες επεξεργαστη που ούτε σε βραστη πατάτα δεν βάζεις πας σε meizu.
Οχι είσαι επιστήμονας το έχουμε καταλάβει.

Liris11

Όντως πολύ ωραίο και έξυπνο αυτό με την οθόνη μπράβο γιατί το τηλέφωνο αυτό έχει δικιά του φιλοσοφία που το κάνει να ξεχωρίζει. Όσο για το χελιο πρόκειται για το χ30 και μόλις βγήκε οπότε μην βγάζετε κατευθείαν συμπέρασμα θα δείξουν τα τεστ αν αξίζει η όχι!!

Bill K.

Το κοκκινο και το μαυρο χρωμα ειναι ολα τα λεφτα!

Bill

Το βαφτίσαμε τηλεφωναρα πριν καν το δούμε λέει . Το καλύτερο του 2017 λέει. Τα xiaomi σαβούρα λέει. Γελάσαμε παλι. Εγω θα μεινω στο λειτουργικό. Flyme βασισμένο σε 7.0 ουτε καν την τελευταία έκδοση nougat (και μάλλον εκεί θα μείνει)

Lefossax

Καλά εδώ μέσα μάλλον έχετε ξεχάσει το meizu mx4 που με mtk βγήκε πρώτο από θέμα επιδόσεων το 2014

takis2111

Καλα δεν είναι και πρωτοτυπια η διπλη οθονη εδώ και πριν χρονια κυκλοφορουν τα YOTAPHONE κι ειδικα το 2 ηταν σουπερ….Αλλα ξεχασα δεν είναι πιασαρικη φιρμα να ασχοληθούμε με αρθρα και διθυράμβους…………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.