Το Meizu PRO 7 Plus θα έρχεται με τον Exynos 8895;

Meizu Pro 7 Plus, Το Meizu PRO 7 Plus θα έρχεται με τον Exynos 8895;

Σε δύο εκδόσεις θα έρχεται το Meizu Pro 7 Plus, με τη μία από αυτές, τη Meizu Pro 7 Plus να έχει τον Exynos 8895 για επεξεργαστή. Τα παραπάνω ανάρτησε χρήστης στο Weibo που παραθέτει συζήτηση με υπάλληλο της Meizu.

Σύμφωνα με τα όσα του αποκάλυψε ο υπάλληλος, το Meizu Pro 7 θα έρχεται σε δύο εκδόσεις. Η μία θα έχει το MediaTek’s deco-core Helio X30 για SoC και δεν θα διαθέτει δευτερεύουσα οθόνη στην πίσω πλευρά ενώ η δεύτερη, θα έχει για επεξεργαστή τον Exynos 8895 και θα διαθέτει την περιβόητη δευτερεύουσα οθόνη.

Να σημειωθεί ότι ο Exynos 8895 είναι ο επεξεργαστής που χρησιμοποίησε η Samsung στο Galaxy S8. Αυτό, σε συνδυασμό με τη δευτερεύουσα οθόνη, ίσως του δώσει προτέρημα έναντι της έκδοσης με τον Helio X30, του οποίου τις επιδόσεις δεν γνωρίζουμε αλλά οι δέκα πυρήνες του καταδεικνύουν ισχυρές επιδόσεις.

Βέβαια τα παραπάνω δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένα, οπότε αναμένουμε.

Στο μεταξύ, το Meizu Pro 7 τείνει να γίνει το smartphone με τις πιο πολλές διαρροές πριν την κυκλοφορία του, αφού πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο που δείχνει τη δευτερεύουσα οθόνη, η οποία για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι θα είναι έγχρωμη.

Meizu Pro 7 Plus, Το Meizu PRO 7 Plus θα έρχεται με τον Exynos 8895;

Τα δύο smartphone αναμένεται να λανσαριστούν στο τέλος του μήνα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρεας Κ

με Exynos τα πραγματα πολυ καλυτερα… με Χελιο δεν θα το αγοραζα ποτέ…!το εκαναν και σε παλιοτερα μοντελα βαζοντας Exynos…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.