Το Meizu Pro 7 ετοιμάζεται για ευρωπαϊκές χώρες

Meizu Pro 7 launch europe, Το Meizu Pro 7 ετοιμάζεται για ευρωπαϊκές χώρες

Την περασμένη εβδομάδα η Meizu ανακοίνωσε επίσημα το Meizu Pro 7 μαζί με το Meizu Pro 7 Plus. Σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να καινοτομήσει, τοποθέτησε μια δεύτερη οθόνη Super AMOLED στην πλάτη.

Η δεύτερη οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για notifications, να ελέγξεις τη μουσική ή να τραβήξεις selfie με την κύρια κάμερα.

Τα Meizu Pro 7 και Meizu Pro 7 Plus θα γίνουν πρώτα διαθέσιμα στην Κίνα από 5 Αυγούστου με τιμές στα 430 δολάρια και 530 δολάρια, αντίστοιχα. Ωστόσο, η Meizu ανέφερε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει σε ακόμη 17 χώρες, χωρίς να τις κατονομάσει.

Μεταξύ αυτών θα είναι και ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία και Ισπανία όπου ξεκίνησαν τα teasers για το Meizu Pro 7 (πιθανότατα θα έρθει και ο μεγάλος αδερφός 7 Plus). Ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει στην Ευρώπη, αλλά λογικά θα είναι πιο ακριβό συγκριτικά με την Κίνα.

Meizu Pro 7 launch europe, Το Meizu Pro 7 ετοιμάζεται για ευρωπαϊκές χώρες

Τα Meizu Pro 7 και Meizu Pro 7 Plus διαθέτουν διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες Sony IMX386 12 Megapixels. Ο ένας τραβά έγχρωμες και ο άλλος ασπρόμαυρες, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 16 Megapixel. Το 7 Plus ξεχωρίζει από το Pro 7, καθώς φορά επεξεργαστή Helio X30, ενώ το Meizu Pro 7 θα έρθει με Helio P25 (ένα mid-range chipset). Το Plus έχει μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB, ενώ το κανονικό μοντέλο περιορίζεται σε 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Το Meizu Pro 7 Plus διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, ενώ του Meizu Pro 7 είναι στις 5.2 ίντσες Super AMOLED με ανάλυση 1080p. Στην πλάτη έχουν και τα δυο οθόνη 2 ιντσών Super AMOLED. Άλλη μια διαφορά είναι στην μπαταρία, το Plus έχει 3500mAh με mCharge 4.0 (67% σε μισή ώρα) και το non-Plus κατεβαίνει στα 3000mAh, αλλά έχει το παλαιότερο mCharge 3.0. Και τα δυο έχουν υποδοχή ακουστικών 3.5mm, τρέχουν Flyme βασισμένο σε Android 7.0.

Meizu Pro 7 launch europe, Το Meizu Pro 7 ετοιμάζεται για ευρωπαϊκές χώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.