Η Meizu έρχεται επίσημα στην Ελλάδα [αποκλειστικό]

Meizu smartphones αποκλειστικά στην Ελλάδα, Η Meizu έρχεται επίσημα στην Ελλάδα [αποκλειστικό]

Εδώ στο Techblog σας έχουμε συνηθίσει σε αποκλειστικότητες, από το 2007 που ξεκινήσαμε οι δεκάδες ειδήσεις που διαβάσατε πρώτοι εδώ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Σήμερα σας μεταφέρουμε πληροφορίες σε τοπικό επίπεδο και συγκεκριμένα για την επίσημη άφιξη των smartphones της Meizu στην Ελλάδα.

Ναι καλά διαβάσατε, ο κινέζος κατασκευαστής smartphone πατάει πόδι στην Ελλάδα με αποκλειστικό επίσημο αντιπρόσωπο (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του Techblog). Οι ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την έλευση των πρώτων μοντέλων Meizu smartphone τον προσεχή Οκτώβριο.

Αυτό σημαίνει ότι η τράπουλα στα χαμηλής και μεσοχαμηλής κατηγορίας τιμής μοντέλα αναμένεται να ανακατευτεί ξανά προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες λάτρεις των smartphones.

Από το Techblog είχατε μάθει πρώτοι για την έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα αλλά και των smartphones της Lenovo, ανάμεσα σε τόσες άλλες αποκλειστικότητες.

Meizu smartphones αποκλειστικά στην Ελλάδα, Η Meizu έρχεται επίσημα στην Ελλάδα [αποκλειστικό]

Meizu smartphones αποκλειστικά στην Ελλάδα, Η Meizu έρχεται επίσημα στην Ελλάδα [αποκλειστικό]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgerapp

Θετικότατο όσοι πιστοί προσέλθετε.

gianniklis

Πολύ ποιοτική εταιρεία η meizu.Όσοι έχουν δοκιμάσει κινητά της το γνωρίζουν,πόσο μάλλον κάποια εκ των προγενέστερων ναυαρχίδων της.Πολύ καλά κατασκευαστικά με πολύ υψηλού επιπέδου parts.Καμία σχέση με τα σκουπίδια που βγάζει η τσαόμι.

Γιώργος Κ.

Συγχαρητήρια και για τη meizu και για τη xiaomi που έρχονται στη χώρα μας. Αμφότερες βγάζουν ποιοτικές συσκευές και μάλιστα σε προσιτή τιμή

takis1

gianniklis μωρό μου ατελείωτο όπως πάντα με τον καλό σου λόγο.

KostasB

Άντε ωραία. Να δούμε και τιμές βέβαια. Ας ελπίσουμε να έρθουν και άλλες αξιόλογες εταιρείες στην επίσημα πλέον αναπτυσσόμενη χώρα μας…

Kos

@takis1
Έχω μια ένσταση για το σχόλιο σου και συγκεκριμένα στη λέξη “ατελείωτο”.

Ιωάννης jb

Είναι καλά τα μειτσου αψου και δεν είναι τα ναομι χαομι.. Το ακούσαμε και αυτό

gzkat

Ελπιζω να ειναι καποιος σοβαρος και μεγαλος αντιπροσωπος.

Panos

Πολύ καλά νέα! Πολύ ποιοτικές συσκευές και ελπίζω σε φυσιολογικές τιμές.. Μπράβο στο Techblog για μία ακόμα αποκλειστικότητα!

petros

Ειχα πάρει απο Κίνα το mx4 και κλαιω τα λεφτά μου σε 10 μέρες τα φτυσε η οθόνη

bezilys

Μακριά από κινεζιες!

Manos

Μα αφού είχε έρθει η Meizu στην Ελλάδα τον 10/2015 με αντιπρόσωπο τα Public, εσείς (techblog) το ειχατε αναφέρει στο site σας (https://techblog.gr/mobile/meizu-m2-note-public-249-euro-7642/)!

Το Meizu M2 Note που είχα αγοράσει έχει βγει πολλά καλό και αξιόπιστο.

enigma

800αρα θα έχουν οι συσκευές;

Giorgoszio

Λογικά η Westnet του Πάνου Γερμανού του Public, σωστά?

Darth

να μας λείπει με την φορολογία που έχουμε εδω διαφορές στην τημη θα είναι τόσο μεγάλες που απλα δεν θα πάει η καρδιά να δώσεις στους κλέφτες….εε κράτος ήθελα να πω

Kostas

Για να μιλάει και για Lenovo το άρθρο…ο φίλος Giorgoszio έχει πέσει μέσα!

Παπαροκας tiamat

ωραια κινητα!!!..

gzkat

Απ’οτι διαβασα, η smart4all θα ειναι και θα φερει περσινα μοντελα για αρχη. Το Μ6 ΝΟΤΕ λογικα θα ερθει μεχρι τα Χριστουγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.