To Meizu PRO 7 θα είναι καλύτερο, κομψότερο και πιο όμορφο

, To Meizu PRO 7 θα είναι καλύτερο, κομψότερο και πιο όμορφο
“To Meizu PRO 7 θα είναι καλύτερο, κομψότερο και πιο όμορφο” δήλωσε ο Ανώτατος Αντιπρόεδρος της κινέζικης εταιρείας, όταν είδε τα πρόσφατα renders που ισχυριζόντουσαν ότι διέρρευσαν από την εταιρεία.

Ο Jeffery Yang, δεν άντεξε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας ότι το Meizu PRO 7 θα είναι καλύτερο, πιο κομψό και πιο όμορφο από τα renders τρίτων που διέρρευσαν.

Απ’ότι φάνηκε, τα δύο renders δημιουργήθηκαν και κυκλοφόρησαν από κάποιον οπαδό της εταιρείας στη Ρωσία, όπου η Meizu είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και όπου τέτοιου είδους εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα συχνά πυκνά.

Ο Jeffery Yang παρόλο που σχολίασε ότι το επερχόμενο smartphone δεν έχει καμία σχέση με τις εικόνες που είδαμε, δεν διευκρίνισε πότε θα το δούμε στην αγορά. Το προηγούμενο μοντέλο είχε κυκλοφορήσει πέρυσι τον Απρίλιο (2016) κι έτσι πολλοί ευελπιστούσαν να το δουν τον περασμένο μήνα, κάτι που δεν έγινε. Ωστόσο, λέγεται ότι επειδή ασκούταν κριτική στην εταιρεία ότι οι συσκευές της μοιάζουν, αποφάσισε να εργαστεί περισσότερο στον σχεδιασμό, ιδιαίτερα των smartphone ναυαρχίδων της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Unos

Είχα Meizu, και γενικά από τα χέρια που έχουν περάσει πολλές συσκευές. Αν αυτό το τηλ είχε pure android για μένα δε θα είχε αντίπαλο με τέτοια τιμή

Kostas

Iphone 7 plus εσυ????

Andr. Kar

@unos πέρασα και εγώ από meizu με το mx4pro… Απροβληματιστο και πολύ καλό… Μετά το pro 5 όμως…. Η meizu μας τα χάλασε φίλε. Πλέον έχω xiaomi

ΝΙΚΟΣ

@Kostas Μπά. Πολύ πιο όμορφο αυτό από το μπεζελόφωνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.