Microsoft: Δώρο 50 ευρώ σε όσους προτείνουν το Lumia 950 σε φίλο

H Microsoft θέλει να πουλήσουν τα Microsoft Lumia 950/ Microsoft Lumia 950 XL και κάνει ότι μπορεί γι αυτό. Μια από τις νέες προωθητικές ενέργειές της είναι να δίνει δώρο αξίας 50 ευρώ στο Microsoft Store, σε όσους προτείνουν το κινητό σε φίλο.

Για να πάρετε τα 50 ευρώ, πρέπει να έχετε αγοράσει το Microsoft Lumia 950 ή Microsoft Lumia 950 XL από επίσημο Microsoft reseller, να εγγραφείτε στο Lumia Offers app στο κινητό και να στείλετε την πρόταση αγοράς στους φίλους σας. Όταν κάποιος φίλος αγοράσει Lumia 950 ή Lumia 950 XL, πρέπει να σας υποδείξει μέσω του Lumia Offers app, ότι ήσασταν το άτομο που του πρότεινε το κινητό.

Και οι δυο θα πάρετε από 50 ευρώ στο Microsoft Store. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί μια ακόμη φορά, έτσι στο σύνολο μπορείτε να πάρετε 100 ευρώ αν έχετε φίλους που θέλουν να αγοράσουν τη ναυαρχίδα της Microsoft. Η καμπάνια ξεκίνησε 16 Φεβρουαρίου και λήγει 16 Μαρτίου.

Όσο γι αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει το Microsoft Lumia 950 ή Microsoft Lumia 950 XL, δεν υπάρχει κάποια αναφορά, αλλά μπορούν να κατεβάσουν το Lumia Offers app και να δοκιμάσουν την τύχη τους.

lumia 950 promo 50 euros credits, Microsoft: Δώρο 50 ευρώ σε όσους προτείνουν το Lumia 950 σε φίλο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Πρέπει να τον μισείς πολύ τον φίλο σου για να του προτείνεις να δώσει >500€ να αγοράσει Windows Mobile smartphone! Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν Android τούμπανα!

zapotek

costas la la la la lagare λιγάκι lol

Περα βρεχει

Με τιποτα…επεστρεψα το κινητο στον μηνα αφου το αγορασα του κουτιου.γιατι δεν δουλευε ουτε η καμερα ουτε το bluetooth ουτε ο φακος,ουτε η ιριδα…το αποτελεσμα μετα απο ενα μηνα να μου πουνε οτι εφταιγε η μπαταρια κ εγινε αντικατασταση της και ολα καλα…σε καμια βδομαδα θα το παραλαβω,αποτι μου ειπαν!αμα ξανακολαει κ δεν δουλευει τιποτα σιγουρα θα φτεει η αρνητικη αυρα που θα εκπεμπω….

petros

@Costas φιλε Κωστα την ιδια εντυπωση ειχα και εγω μεχρι που απεκτησα το lumia 930. Αντε γεια android.

Manolis

ωραια θα το προτεινω σε ατομο που δεν το παω με τιποτα.και μαλιστα τωρα ψαχνεται για νεο σμαρτφον.τελεια θα του τι πω τι μπορεις να κανεις με αυτο το εκτρ εμμ κινητακι και θα τσιμπησω και 50 …ευχαριστω μαικροσοφτ

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΗ Β.Ο.ΝΤΑΦΟΝ ΠΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ…ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ UPDATE ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ,ΕΚΑΝΕ UPDATE ΧΑΛΑΣΕ Η ΙΡΙΔΑ,ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ BLUETOOTH, Ο ΦΑΚΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ…ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΙΣΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝ…ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ..ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΤΣΙ…ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΥ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΜΗΝΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ…ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑ 8ΑΡΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΑΠΑΛΟΣ….ΜΑΠΑ…ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ

Γιώργος

Καλησπέρα,εγώ θα μοιραστώ την εμπειρία μου διότι μετά τις παραπάνω αναφορές κάποιον φίλων,το θεωρώ απαραίτητο. Προσωπικά ήλθα σε επαφή μετά WP το 13′ με την συσκευή της Nokia Lumia 520 (Το όποιο σημειωτέων το έχω ακόμη) Εξαρχής ήμουν πολύ ευχαριστημένος απ’τα WP λόγω των υψηλών προδιαγραφών έναντι του χαμηλού κόστους. Ωστόσο πέρυσι αποφάσισα να προχωρήσω σε αναβάθμιση,και επέλεξα πως ο αντικαταστάτης του θα ήταν το Lumia 640 dual sim το οποίο στα 8.1 ήταν εξαιρετικό αλλα μετά την αναβάθμιση στα 10 δεν ήταν πως δεν ανταποκρινόταν αλλα είχα διαβάσει πως δίνονταν να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο όποτε καιροφυλαχτούσα για την νέα σειρά..για να μην μακρηγορώ εδώ και ένα μήνα έχω αγοράσει το 950 , η εμπειρία μου με αυτό το high and Smart Phone είναι εξαιρετική!! Πραγματικά πέραν του store το λογισμικό και τα περιφερειακά του είναι άψογα ειδικότερα η κύρια κάμερα στα 20mp με το τριπλό led flash ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς!! Το μόνο “πρόβλημα” που αντιμετώπισα ήταν η μπαταρία που αν και είναι 3000 μιλ/ρια δεν διέθετε αυτονομία με ήπια χρήση περισσότερες από 15 ώρες, ωστόσο έχουν φροντίσει να καλύψουν αυτήν την αδυναμία προσθέτοντας θύρα USB-C η οποία προσφέρει ταχυφόρτιση(!) ώστε η συσκευή να φορτίζει πλήρως σε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.