Μηχανικός της Microsoft επιβεβαίωσε κατά λάθος το Surface Phone;

Μηχανικός Microsoft Κίνα επιβεβαίωσε κατά λάθος Surface Phone, Μηχανικός της Microsoft επιβεβαίωσε κατά λάθος το Surface Phone;

Το Surface Phone είναι πλέον ένας μύθος ανάμεσα στις αμέτρητες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία χρόνια. Η υποτιθέμενη high-end ναυαρχίδα της Microsoft δεν έκανε ποτέ την εμφάνιση της και μετά την γνωστοποίηση της εταιρείας πως τα Windows Phones… πέθαναν, όλοι νόμιζαν πως το Surface κινητό θα παραμείνει ως μια ωραία μόνο ιδέα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες όμως, λόγω μερικών εξελίξεων που αφορούν άμεσα την Microsoft, το ενδιαφέρον γύρω από το θρυλικό Surface Phone αναζωπυρώθηκε. Οι κυριότεροι λόγοι είναι, πρώτον, η γνωστοποίηση πως τα Windows θα υποστηρίζουν επίσημα πλέον Qualcomm επεξεργαστές, ενώ ο δεύτερος είναι η πατέντα που έχει καταθέσει ο κατασκευαστής για μια υβριδική συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη η οποία ακούει στο κωδικό όνομα Andromeda και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το Surface Phone. Πριν λίγο, ένας μηχανικός της Microsoft στην Κίνα έριξε ακόμα περισσότερο “λάδι στην φωτιά”, απαντώντας σε μια συζήτηση τοπικού ιστοτόπου ερωταπαντήσεων (Q&A).

Μηχανικός Microsoft Κίνα επιβεβαίωσε κατά λάθος Surface Phone, Μηχανικός της Microsoft επιβεβαίωσε κατά λάθος το Surface Phone;

Συγκεκριμένα, ο μηχανικός που γράφει στον λογαριασμό του Ασιατικού Ινστιτούτου Ερευνας της Microsoft για την Cortana, απάντησε σε μια συζήτηση που αφορούσε την “φτωχή” ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού στο Android. Ο ίδιος τόνισε πως ο λόγος που η Cortana δεν παρέχει αρκετές δυνατότητες μέσω του λειτουργικού της Google είναι η έλλειψη αδειών. Εν συνεχεία, σημείωσε ότι αναμένει την τέλεια απόδοση της Cortana όταν εκείνη ενσωματωθεί στο Surface Phone (!). Λίγο αργότερα, ο μηχανικός άλλαξε τα σχόλια του, προσθέτοντας μια παρένθεση στην οποία εξηγούσε πως δεν ξέρει αν θα κυκλοφορήσει ποτέ ένα Surface Phone. Η… ζημιά όμως είχε γίνει και πλέον η ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός smartphone από την Microsoft γίνεται όλο και πιο πραγματική.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από το φημολογούμενο Surface Phone. Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που όλα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ιδανικά για την ανακοίνωση ενός Microsoft κινητού τηλεφώνου. Αν μάλιστα εκείνο είναι σύμφωνο με τα σχέδια της πατέντας που έχει καταθέσει η εταιρεία, τότε θα κάνουμε λόγο για ένα από τα πλέον πρωτοποριακά υβριδικά φορητά συστήματα. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία, ή όχι, ενός smartphone της οικογένειας Surface. Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του μηχανικού στον ιστότοπο Zhihu:

“First of all, Siri and Bixby, two intelligent assistants installed in the smartphones, and Cortana is a third-party application, permissions support may be embarrassing. Windows Phone users may know that Cortana in Windows Phone was better than the Cortana app, Windows Phone Cortana was a lot easier to use. Microsoft Cortana (Xiao Na) is a cross-platform smart assistant, available across all devices including PCs and smartphone, trying to do more like WeChat Noda. For the smart assistant, permissions is a good thing, looking forward to the perfect performance of the Surface Phone (although Hana do not know will not be a surface phone). Of course, as a smart assistant, the pace of development is still relatively slow, but Cortana team will be working hard to make the assistant better. Last year in 3rd-anniversary celebration, Cortana saw all new features and support, three years is not a long time, but the move on this road Hana never forget, Microsoft Cortana team must live up to expectations.”-Response to question about Cortana written by Microsoft Engineer”

Μηχανικός Microsoft Κίνα επιβεβαίωσε κατά λάθος Surface Phone, Μηχανικός της Microsoft επιβεβαίωσε κατά λάθος το Surface Phone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος κεντανιδης

Ειναι αστειο να μιλαμε το 2018 για κατι τοσο φαντεζι. Εδω ακομα οι εταιριες αντιμετωπιζουν θεματα υπερθερμανσης των συσκευων δε δινουν σωστα τις αναβαθμισεις και οι εφαρμογες και τα κατι παιχνιδια κολλανε. Ας λυσουν λοιπον αυτα πρωτα και ας βαλουν καλες μπαταριες στα κινητ ακια και μετα ας κενοτομησουν

Jim.C

Αφού πια τα Windows υποστηρίζουν Qualcomm ARM επεξεργαστές , οφείλουν να κάνουν κάτι για τα Windows RT .

giannogeorge

Σαφώς, ναι. Σταματήσαμε επισήμως την ανάπτυξη του Windows Phone OS, αφήσαμε ξεκρέμαστους τους λιγοστούς χρήστες των συσκευών μας αλλά εμπιστευθείτε μας πάλι και δώστε τα λεφτά σας.

No thanks.

NikosAr

Αυτή η ms δημόσιο έχει καταντήσει … κάνει 1 πράγμα … να το έκανε και καλά …. εδώ η Nokia έβγαλε 5 νέα κινητά και αυτή ακόμα πειράματα

godis

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.!!!

ΝΙΚΟΣ

@Jim.C Αν βγει συσκευή όπως οι φήμες λένε,δεν θα εχει Rt ,αλλά full Windows σε έκδοση – interface για μικρότερες οθόνες. Το που θα απευθυνθεί κ αν πιάσει είναι άλλο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.