Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

Η Microsoft συνεχίζει να επιμένει στην low-end αγορά ανακοινώνοντας επίσημα το νέο Microsoft Lumia 430 το οποίο έχει τιμή μόλις 70 δολάρια (προ φόρων) και είναι το πιο οικονομικό Lumia που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Microsoft Lumia 430 στην τιμή αυτή φέρνει οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση
480×800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB η οποία μπορεί να επεκταθεί. Έχει κάμερα μόλις 2 Megapixel, η μπροστά κάμερα είναι VGA 0.3 Megapixel και η μπαταρία είναι 1500 mAh.

Όσο για το software, το Microsoft Lumia 430 έρχεται με Windows Phone 8.1 και Denim update, ενώ αργότερα θα πάει σε Windows 10. Η Microsoft έχει προ-εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές όπως Skype, Microsoft Office και OneDrive με 30GB δωρεάν, ενώ θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια όπως Candy Crush Saga και Minecraft Pocket Edition.

Η κυκλοφορία του Microsoft Lumia 430 αναμένεται τον Απρίλιο σε Ινδία, Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και βγαίνει σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα.

Όσοι περιμένουμε ναυαρχίδα από τη Microsoft, να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια είχε πει πως δεν θα κυκλοφορήσει πριν τα Windows 10.

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

microsoft lumia 430, Microsoft Lumia 430: Επίσημα το πιο φθηνό Lumia με τιμή 70 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dialteo

Τι διαφορά έχει με το lumia 435?

Gvirginia

Εκτός από το σχεδιασμό/διαστάσεις/βάρος, ουσιαστικά τίποτα.

Dam

Άχρηστο όπως και τα υπόλοιπα windows phone. Ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορείς να μιλησεις σαν άνθρωπος.

island

τόσο μυαλό έχεις τόσο λες

gericho

Dam- = troll

dim

Τρωνε μεγαλα lag τα windows phone της μικρης κατηγοριας…ενω με το kitkat ειναι πιο καλα τα πραγματα στα αντιστοιχα κινητα μικρης κατηγοριας….εχει γινει μεγαλη βελτιωση απο τη google..

lenhio

Βρε πατε καλα??Οσοι κατηγορειτε τα windows phone τα εχετε χρησιμοποιησει ποτε??Εχω το Lumia 820 εδω και 1,5 χρονο ..εχει παρει τοσα uptades..και τρεχει νερακι…
Εχει ενα ταπινο διπυρηνο sto 1.5 και τρεχει καλυτερα απο τετραπυρηνα αντιστοιχα android..και αφηστε που το ειχα παρει 129 ευρω…
Θελω καποιος να μου βρει ενα διπυρηνο android αυτης της κατηγοριας που να τρεχει καλυτερα….Τον ΠΡΟΚΑΛΩ….

Makis

Dam, ο βλ@κ@ς της ημέρας. Τουλάχιστον για ποιότητα επικοινωνίας με Lumia, άστο καλύτερα.
dim:…another drama… 🙂

gericho

dim.. Dam…
το επόμενο όνομα για το τρολ θα είναι dom… !

mech.al.

@lenhio το moto e 2015 3g με lollipop πρέπει να συγκριθει με το lumia 430, το περιμενω καποια στιγμη στο youtube…

lenhio

@mech.al. το moto e 2015 3g δεν ειναι ιδια κατηγορια με το 430…διοτι εχει τετραπυρηνο snap 200…αλλα λογικα με το 530-532….αναλογα και με την τιμη φυσικα…θα δειξει…

dom

Άπατο θα πάει…

Νίκος 31

Lag τα 512 Ram κινητά της Microsoft; Μάλλον μας τρολάρει ο τύπος ή είναι η ιδέα μου; Μπροστά στα αντίστοιχα, για να μην πώ και 200-300 ευρώ κινητά με Android, τα 512 Ram της Nokia είναι …ναυαρχίδες. Lag δεν έχω δεί ακόμα και παίζω πολλά παιχνίδια εδώ και 1 μήνα. Το μόνο κακό δεν τρέχει το Hunter 5 που θέλει 1GB Ram.

Μακάρι κάποια στιγμή να ξυπνήσουνε και οι καταναλωτές του Android, μπάς και ξυπνήσει με την σειρά της και η Google και αλλάξει τακτική με τα θεόβαρα κακογραμμένα λειτουργικά της. Ενα θετικό βήμα πάντως με μειώσεις τιμών έγινε, πλέον το 1GB Ram (λίγο βέβαια για android, πολύ πολύ λίγο) έπεσε στα 130-150 ευρώ. Είναι και αυτό ενα θετικό βήμα.

mech.al.

@Lenhio αμα ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης γιατι να μην συγρινονται; Η τιμη καθοριζει το προφιλ πελατων και πιστευω οτι απευθηνονται στι ιδιο target group…Κατα τη γνωμη μου το moto e 2015 θα ειναι καλυτερο (σχεδον) σε ολα.

mech.al.

@dialteo οταν πρωτοανακοινωθηκαν, το 430 θα ειχει διπυρινο snap 200 με 512ram, ενω το 435 θα ερχοταν με τετραπυρινο snap 200 με 1giga ram…

Leandros

Παιδιά έχω το lumia 535 με snapdragon 200 1gb ram τρέχει νεράκι

lenhio

@mech.al. περιμενε να κυκλοφορησουν τα κινητα πρωτα να δουμε τιμες και μετα βλεπουμε…βιαζεσαι λιγακι…θεωρω πως το Moto e 2015 θα παιξει σε ποιο υψηλες τιμες..θα ξεκινα απο 120 ευρω διαβασα..αρα??

Alex

Lumia 420 θα πρεπε να λεγοτανε γιατι η ΜS το χει καψει με ολα αυτα τα φτηνιαρικα κινητα!

Γρηγόρης

Κυκλοφόρησε το Candy Crush για windows? Μιλάμε για μεγάλη πρόοδο. Βέβαια youtube app δεν υπάρχει , το facebook app σέρνεται και γενικά με το 1/4 των apps για android (εκ των οποίων τα περισσότερα δεν παίρνουν καν συχνά update) δουλειά δεν γίνεται. Υπόψη ότι είχα το Nokia 830 και το πούλησα σχεδόν τζάμπα γιατί κανείς δεν αγοράζει κινητά με τα windows. Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις.

thanoik

Αγόρασα το Lumia 535 από τον Γερμανό 119€ και για τα λεφτά του είναι σούπερ!!!!!!πρώτη φορά με windows phone και έχω μείνει έκπληκτος για το πόσο ελαφρύ λειτουργικό έχει πρώην χρήστης nexus 4

Νικόλας

@Dim Dam Dom μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε έπιασα 3 moto G με αναβάθμιση Lollipop, 2 πρώτης γενιάς και ένα δεύτερης γενιάς και τα τρία έχουν καταστεί δυσλειτουργικά με το 2ης τελείως (το γλύτωσα ουκ ολίγες φορές από το να εκτοξευτεί σε κάποιον τοίχο από τον κάτοχο του). Το moto G το έχω προτείνει σε πάρα πολλούς και δεν το μετανιώνω, μάλιστα τους ενημέρωνα συνεχώς να έχουν τον νου τους για Lollipop και εξηγούσα τα οφέλη της νέας έκδοσης μέχρι που την έπιασα στα χέρια μου. Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος και έχει καταντήσει τρα-γι-κο-τα-τή παρωδία το θέμα επίσημων και μη αναβαθμίσεων Android συσκευών. Η κάθε εταιρία ράβει και ξηλώνει κατά το δοκούν! Πρέπει να αναλάβω, να root-άρω και να περάσω καθαρό Android δίχως άχρηστο bloatware και στις 3 συσκευές και μην ακούσω περί ακύρωσης της εγγύησης και τα συναφή. Είμαι κάτοχος Lumia συσκευής και είμαι σίγουρος πως δεν θα αντιμετωπίσω όλα αυτά τα παραπάνω, η Microsoft ακολουθεί την πολιτική της Apple και καλά κάνει εδώ που τα λέμε, ο κάθε ένας προσπαθεί να τα παραμετροποιήσει δίχως κατάλληλες γνώσεις και τα καθιστά τούβλα. Ας τελειώσει και το παραμύθι με την παραμετροποίηση στις Android συσκευές, για την Google μιλάμε κύριοι. Αν… Συνέχεια »

Makis

Ωραίος Νικόλα….

Νίκος 31

@Γρηγόρης ακά Dam ακα Dim ακα Αλεξ Το Candy Crush κυκλοφορεί εδώ και πάνω απο μισό χρόνο μην σου πώ. Επίσης υπάρχουνε εκατοντάδες παιχνίδια του είδους, μέχρι και αντιγραφές στο 100% που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Δεύτερον τα περισσότερα απο τα παιχνίδια του Android υπάρχουνε στο Store. Μόλις σήμερα πρίν απο 1,5 ώρα είμουνα στο Play και με εξαίρεση ενα Toy Blast, όλα τα άλλα τα είχε. Δεν είχε και κάτι μίλα στην γάτα, μίλα στον σκύλο, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, γουίνι ο αρκούδος κτλ αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτά δεν τα υπολογίζω κάν… Τρίτον υπάρχουνε πολύ ανώτερες εφαρμογές για youtube απο το άδειο Original, με πολύ περισσότερες δυνατότητες, το Facebook είναι τέλειο και πολύ γρήγορο και καθημερινά βγαίνουνε πολλά Updates για όλα τα προγράμματα. Τώρα το αν θα κάνει Update κάθε μέρα ή 1-2 φορές τον μήνα, δεν με χαλάει και γενικά δεν με απασχολεί. Να μου λείπει το φαινόμενο του Google Play, που κάθε μέρα τρομάζω να μπώ στο ίντερνετ και κάθε φορά περιμένω να μου κάνουνε αναβάθμιση οι ίδιες εφαρμογές που έκανα μόλις εχθές. Δεν πειράζει, και μια φορά τον μήνα καλά είναι, προβλήμματα ούτως ή άλλως δεν έχουνε με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν υπάρχει λόγος για καθημερινή αναβάθμιση.… Συνέχεια »

tasos

Αμάν, ο Christos επέστρεψε……Αλλά όχι ώς Christos.

Agnostos13

500 παρα-εκδοσεις εχει βγαλει αυτη η Microsoft και μια IPS οθονη δεν λενε να βαλουν. Ωντας κινητο αφης η οθονη ειναι το νουμερο 1 και με αυτην την ξεπλυμενη tft που πανε να πλασαρουν δουλεια δεν γινεται. Μεχρι στιγμης ο βασιλιας των entry level παραμενει το Nokia 520…

ΥΓ. Οποιος ισχυριζεται οτι τα windows phone lagαρουν ή τρολαρει, ή δεν εχει πιασει ποτε windows phone, ή δεν εχει πιασει android!

Genesis

Γρηγόρης

Έχεις θέμα μετά app……εγώ προσκοπικά τη δουλειά μου με Facebook Skype viber και όλα αυτά την κάνω τώρα άμα θέλω hardcore gaming και Facebook απαιτήσεις πάω στο PC μου.

Τα Windows phone σέρνονται λέει καινούργιο πάλι τούτο. Όλοι οι άκυροι έρχονται πετάνε μια χαζομάρα χωρίς να ξέρουν τίποτα και το παίζουν έξυπνοι τι να πω…..ας γινω κακός και μια φορά μόνο οι άλλοι θα γίνονται…..

Στεφανος

Πείτε μου. Δεν μοιάζει με το Nokia Asha 230? Εκεί που είναι η θέση της κάμερας πχ.

nikolas

Μια χαρα μοντελο και οικονομικο, οσο για αυτους που υσχιριζονται οτι σερνονται τα Windows ειναι απλα ασχετοι αποδεδιγμενα.

Dimitris77

@Agnostos13

Το 640 βγαινει με IPS οθονη. Τη γνωμη μου γενικως για τις παρα-εκδοσεις την εχω αναφερει δεκαδες φορες. Εχει κουρασει πλεον η MS. Πλην της IPS, τι να πουμε και για το φλασακι ομως. Ολες αυτες οι συσκευες (430, 435, 530, 532) θα ειχαν κανει θραυση ως entry level. Ενα φλασακι ρε παιδια. Για ενα φλασακι πρεπει να στραφουμε στο 535 και στο 640. Ελεος δηλαδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.