Microsoft Lumia 640: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και υπομονής από τους χρήστες της, η έφτασε η ώρα για τη Microsoft να δώσει αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile στα παλαιότερα smartphones. Το πρώτο που αναβαθμίζεται είναι το 4G Microsoft Lumia 640.

Η αναβάθμιση ξεκινά από την T-Mobile Πολωνίας over-the-air και φανταζόμαστε ότι δεν θα αργήσει να έρθει και από άλλους παρόχους σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Μόλις γίνει η αναβάθμιση του Microsoft Lumia 640 και στις υπόλοιπες χώρες, ελπίζουμε ότι η Microsoft θα δώσει σύντομα σειρά σε ακόμη περισσότερα μοντέλα.

Μέχρι τώρα όσοι ήθελαν να πάρουν μια γεύση από Windows 10 Mobile, έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το Insider program και να παίρνουν beta-type εκδόσεις.
lumia 640 windows 10 update, Microsoft Lumia 640: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

Μήπως ξέρει κάνεις πότε θα αναβαθμιστεί το lumia 535

Akis

Τοσο πολύ αναμονή πια ούτε στο ΙΚΑ….δεν ξηγήθηκε καλά…την περιμένουμε τόσους μήνες και από ότι βλεπω θα περιμένουμε κάνα δύο ακόμη εμείς που έχουμε το 930….παιδια ξερεις κανεις αν ισχύει η φήμη για επανασχεδιασμό Facebook,Viber και άντε επιτέλους να δούμε ενα ολοκληρωμένο messenger ??(όπως στα android)μεγάλο παραπονο…και με snap chat τι γίνεται?

Junkermann

Facebook + Facebook Messenger: Δεν υπάρχει φήμη, υπάρχει ανακοίνωση της Facebook.

Viber: Δεν έχω ακούσει κάτι. Υπάρχει βέβαια Windows εφαρμογή.

Snap chap: Really? (που λένε και οι αμερικανοί). Πέρα από την πλάκα και χωρίς καμιά ειρωνεία, υπάρχει κόσμος εκτός των μαθητών γυμνασίου που βασίζει την αγορά ενός τηλφώνου στην ύπαρξη ή όχι της εφαρμογής… Snapchat;

_Junkermann

Σταύρος Χρι

@Junkermann Μα πραγματικά όμως…. Είναι το Snapchat κριτήριο ? Τι να πει κανείς ? άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων !!!

Οσο αφορά facebook δεν υπάρχει εφαρμογή από την facebook αλλά από την Microsoft… Αντίθετα το Facebook Messeger είναι official από την Facebook…

Επίσης όποιοι ήμαστε insider δεν έχουμε πάρει μία γεύση μόνο , αλλά πλέον αν λειτουργεί κάποιος την εφαρμογή windows insider στο slow mode παίρνει ολοκληρομένη εμπειρία W10….

JohnWave

Είναι θετικό ή αρνητικό το ότι θα αναβαθμιστεί σε Windows 10 αυτή την περίοδο ; Το ρωτώ γιατί διαβάζω αρνητικές κριτικές για τα 10 στη σειρά 950. Έχω πάρει ένα 640 σε συγγενικό μου πρόσωπο και δεν θα το αναβαθμίσω αν δεν σιγουρευτώ πρώτα ότι έχουν διορθωθεί τα bugs.

Αkis

Junkerman…..ξερεις άμα επιτέλους στο messenger θα έχουμε τις φούσκες που βολεύουν αφάνταστα και δεν περιμένεις αν συνδεθεί και να ξανασυνδεθεί…να αλλάζουμε ονόματα χρώματα στην συνομιλία και αν θα έχουμε βίντεο κλήση,κλήση και να στέλνουμε βίντεο?(δλδ ακριβως οπως στα android)ποτε περίπου θα γίνει αναβάθμιση??ευχαριστώ εκ των προτέρων….👍🏼

tech21man

Ακη, γενικα αν θες να ξεραινεις την μπαταρια μπορεις να ρυθμισεις το wi-fi always on και να παιρνει τις ειδοποιησεις απευθειας, αλλα θα τελειωνει και πιο γρηγορα.

VasilisWP

Για το 640XL ξερουμε ποτε θα ερθει η αναβαθμιση???

dimitris

Παιδια οποιος παρει αναβαθμιση να το πει..εχω πολωνικο 730 και περιμενω….

nik

Δεν καταλαβαίνω… Εγώ έχω το 535 με windows 10 slow ring insider και δεν έχω πάρει ακόμα την τελευταία αναβάθμιση την .63, ενώ οι fast ring την έχουν πάρει. Δεν νομίζω να περάσουν την official release χωρίς να έχουν περάσει από τους beta testers οι βετα εκδόσεις

alxgiann

@nik: Πρέπει να κάνεις update πρώτα το, insider app αλλιώς δεν θα σου εμφανίσει το update. Εγώ προσωπικά το έκανα uninsttal/ install

alxgiann

@nik: Πρέπει να κάνεις update πρώτα το insider app αλλιώς δεν θα σου εμφανίσει το .63 update. Εγώ προσωπικά το έκανα uninstall/ install και μου το εμφάνισε αμέσως.

Panagiotis

# Λορένα Σιούτη Thanks

nikolasV

Σε μια εβδομάδα από σήμερα ξεκινάει για Ολανδία η ενημέρωση, το έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση δύο κινητές τηλεφωνίες όπως επίσης ανακοίνωσαν μία αρκετά μεγάλη λίστα με τα πρώτα Lumia που θα λάβουν την ενημέρωση (αρχικά).

Το Viber έχει ανακοινώσει τόσο στό μεγάλο event της Microsoft που έιχε γίνει όσο και στην σελίδα του στο Facebook με φωτογραφία τις universal Windows 10 εφαρμογές, οπότε σύντομα βγαίνουν και αυτές.

giorgos sepetadelis

Πολλές ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.