Microsoft Lumia 650: Τιμή 219 ευρώ στη Γερμανία

Συνεχίζονται οι διαρροές πληροφοριών για το Microsoft Lumia 650, ειδικά όσον αφορά στην τιμή του, λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη της ενδεικτικής τιμής στην οποία θα πωλείται στην Τσεχία. Τώρα γίνεται γνωστή η τιμή με την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Γερμανία.

Το Microsoft Lumia 650 στην γερμανική αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τιμή 219 ευρώ, ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με τα 203 ευρώ για τα οποία μιλούσαν οι πηγές για την Τσεχία. Από όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνεται ότι το Microsoft Lumia 650 θα κινείται στην κατηγορία τιμής 200 με 250 ευρώ στις αγορές που θα κυκλοφορήσει.

Ένα άλλο στοιχείο που γίνεται γνωστό στις πιο πρόσφατες πληροφορίες για το Microsoft Lumia 650 στο Διαδίκτυο είναι ότι η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει στις 1 Φεβρουαρίου. Στη Γερμανία θα κυκλοφορήσει σίγουρα από το δίκτυο της O2. Είναι δεδομένο ότι θα το δούμε να κυκλοφορεί σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, όπου ελπίζουμε να τιμολογηθεί λογικά. Αναμένουμε…

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Τιμή 219 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paraksenos

Σοβαρά τώρα, δεν έχει βαρεθεί η MS να πετάει λεφτά στα WP? Αφού βλέπεις ότι δεν τραβάνε γιατί το συνεχίζει? Για τους πιστούς στα WP και δη Έλληνες (που οι υπηρεσίες της MS είναι ανύπαρκτες εδώ), γιατί εξακολουθείτε να είσαστε σε αυτή τη σχέση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα καλό? Δεν το λέω για να πειράξω κανέναν, απλά η MS δείχνει μέσα από τις πράξεις της ότι μας θέλει για beta testers, και μετά θυμώνετε όταν προσπαθεί κάποιος να σας πει ότι στα άλλα δύο στρατόπεδα η τεχνολογία είναι τουλάχιστον 2 χρόνια μπροστά. Ναι, απέλυσε 28.000 testers και στη θέση τους έκανε το insider program με τουλάχιστον 30.000 testers που προτίθενται να πληρώσουν για να είναι testers.. Την ίδια ώρα που άνθρωποι μέσα απο την MS σιχαίνονται τα W10m (και το λένε δημόσια). Έχει καταντήσει αηδία, μας έχει 1 χρόνο στο περίμενε και ακόμα τίποτα. Η λύση είναι απλή, σκοτώνεις τα W10m, εξάλλου έχει όλες τις εφαρμογές στις άλλες συσκευές, και καθαρίζεις την εικόνα σου κυρά-MS. Και με τέτοιες συσκευές γελάει ο κόσμος. Δεν μπα να βάλει και διαμάντια πάνω θα παραμείνει ένα αδύναμο κινητό με παρωχημένο/εκνευριστικό λειτουργικό. Και πριν αρχίσετε τα του στιλ “πρόβατο” “σε κατασκοπεύουν” κ.α. για… Συνέχεια »

Stavag

Το ότι κάθονται μερικοί γραφικοί και γράφουν κριτική (σεντόνι) σε προϊόν που δεν τους ενδιαφέρει μας ξεπερνά.Όσο για το τηλέφωνο ,προσωπικά με καλύπτει καλυτερα σε σχέση με αυτό το 640 Ειδικά τώρα που έχει πέσει η τιμή του, δύσκολα θα πάει κάποιος στο 650

@papaki

Η εταιρεία Microsoft αγαπητέ παράξενε που είσαι παράξενος πραγματικά δεν αγχώνεται καθόλου όπως εσύ. Γιατί έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό καθαρά για ανθρώπους που ξέρουν να το χρησιμοποιούν σωστά. Άμα κατασκόπευε θα είχε εφαρμογές τόσες όσες έχουν οι εταιρείες Googleκαι Apple. Οι υπηρεσίες που σου παρέχει η Microsoft είναι καθαρά για την δική σου ασφάλεια και καθαρά επαγγελματικές. Δεν είναι δύσκολο για να το διαπιστώσεις.

keysmith

δεν έχει κανένα νόημα κινητό με snapdragon 210€ και 8άρα κάμερα 1gb ram να έχει 210€..
κάποιο λάθος έχει γίνει. Για 100€ είναι βάσει χαρακτηριστικών άντε λίγο παραπάνω λόγω ποιότητας κατασκευής.

Σήμερα πωλείται έστω σε προσφορά android με αντίστοιχα χαρακτηριστικά στα 99€ (lenovo A6000 με χαρακτηριστικά καλύτερα δλδ με snapdragon 410)

Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι..

JohnWave

Όταν θα πάει στα 130€ θα είναι μια πολύ καλή αγορά τον πατέρα, τη μάνα, τη θεία, τον θείο που δεν νοιάζονται για εφαρμογές. Εντωμεταξύ μιας και ασχολούμαι με το 640 τελευταία που πήρα στη μάνα και μιας και το 650 είναι σχεδόν ίδιο σε specs ( λίγο κατώτερο, εντύπωση μου κάνει ) μπορώ να κάνω ένα review για τα ενδότερά του 640 που θα αφορούν και το 650: Θετικά : 1) Smooth κύλιση. 2) Καλή οθόνη ( κοιτώντας την ευθεία ) 3) Απρόσκοπτη wifi λειτουργία 4) Πολύ καλό gps 5) Αρκετά καλή κάμερα σε φως ημέρας αν σκεφτούμε την τιμή του. Αρνητικά : 1) Καθυστέρηση στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών ακόμα και απλών. Ουσιαστικά οι κουκίδες του loading είναι ένα ωραίο εφέ των windows για να καλύψουν το lag τους. Σου λέει ο άλλος “δεν λαγκάρει, απλά σκέφτεται!”. 2) Κακό store. ( για τη μάνα που δεν ασχολείται, μια χαρά της φαίνεται ) 3) Κακές γωνίες θέασης ( λογικό να μην είναι σε όλα καλή η οθόνη σε αυτά τα χρήματα) 4) Κακή κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ( λογικό ) 5) Ελλειπές notification panel ( όπως σε όλα τα windows κινητά) Μπαταρία δεν μπορώ να τσεκάρω γιατί δεν το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.