Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders

Εχθές διέρρευσε η πρώτη εικόνα η οποία λέγεται ότι απεικονίζει το νέο high-end Lumia 940 που ετοιμάζει η Microsoft για να κυκλοφορήσει με Windows 10. Οι δυο συσκευές που φημολογούνται μέχρι σήμερα είναι τα Cityman και Talkman, τα οποία λογικά θα είναι τα Microsoft Lumia 940 και Microsoft Lumia 940 XL.

Το Microsoft Lumia 940 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών Quad HD (2560×1440 pixels), 64-bit εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, χωρητικότητα 32GB, κάμερα 20 Megapixel και 3000 mAh μπαταρία.

Ωστόσο στο παρακάτω concept render εμφανίζεται με 1080p οθόνη, η 32GB έκδοση με Snapdragon 808, οι εκδόσεις με 64GB και 128GB μνήμη με οκταπύρηνο Snapdragon 815. Η κάμερα είναι 25 Megapixel PureView με triple-tone LED flash, K video και τρίτης γενιάς οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Από την άλλη έχουμε το Microsoft Lumia 940 XL που είχε διαρρεύσει με την ονομασία Cityman και τεχνικά χαρακτηριστικά: οθόνη 5.7 ιντσών QHD, οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB, χωρητικότητα 32GB που μπορεί να επεκταθεί και 3300 mAh μπαταρία. Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι 20 Megapixel και η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Στο concept εμφανίζεται με 4GB μνήμη RAM, τεράστια μπαταρία 3950mAh και υποστήριξη digital pen.

Μιας και για την χθεσινή εικόνα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρο, στα παρακάτω renders χρησιμοποιείται unibody αλουμινένια κατασκευή με αρκετά premium design. Θα μπορούσε μια τέτοια συσκευή να σε συνδυασμό με τα Windows 10 να φέρει την Microsoft στην πρώτη γραμμή με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες;

Αυτό μένει να το δούμε όταν κυκλοφορήσουν τα νέα high-end smartphones.

Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders, Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders

Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders, Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders

Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders, Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders

Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders, Microsoft Lumia 940 και 940 XL: Εντυπωσιακά concept renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

ωραία renders αλλά δεν θα είναι έτσι και τα specs είναι ότι νάνε καμιά σχέση….

Giorgos

Όνειρο είναι, πραγματικά πανέμορφο αλλά δυστυχώς είναι fan made concept και δεν θα είναι έτσι στην πραγματικότητα. Μεγάλη σφαλιάρα σε εμάς που ονειρευόμαστε 😛

tech21man

Ψευτικο.

Γιατι ανεβαινουν τετοια “αρθρα”?

Κώστας Βλαχάκης

tech21man, Δεν είναι ψευτικο, είναι αληθινά concept renders.

Γιάννης σε λέω

Τέλεια!!!! Τι κι αν το Lumia 930 αναβαθμιστεί σε windows 10. Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα ναυαρχίδα… 🙂

Γιάννης σε λέω

@Mike

Πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε? Σε αρένα? Σα δε ντρέπεσαι λιγάκι! Έχεις δει τι γράφεις? Λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια δεν βλάπτουν!

Agnostos13

@ Mike

Αν δεν σου αρεσουν τα αρθρα που ανεβαινουν μπορεις να μην τα διαβαζεις ή να ενημερωνεσαι απο καπου αλλου. Δεν ηρθε ο Βλαχακης και κανενας Βλαχακης σπιτι σου να σου βαλει το πιστολι στον κροταφο για να διαβασεις το blog του. Εσυ επελεξες να ενημερωνεσαι απο εδω. Αν δεν σου αρεσει τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια…

Sorry για το off-topic…

Κώστας Βλαχάκης

Γιάννης σε λέω και Agnostos13, Σας ευχαριστώ για το support! 🙂 🙂
Το σχόλιο με τις βρισιές αφαιρέθηκε.

lampros

Eτσι μπραβο ! Σε οποιον αρεσουμε οι αλλοι να φυγετε να πατε αλλου!!!!

thomas

Κωστα θελω να μου απαντησεις αν ξερεις.τις δυο νεες ναυαρχιδες θα τις ανακοινωσουν μεσα στο καλοκαιρι η θα παει για φθινοπωρο?

Κώστας Βλαχάκης

Thomas, Εξαρτάται το πότε θα διατεθούν τα Windows 10 for Phones. Τελευταία φορά που διαβάσαμε κάτι για αυτά ήταν οτι καθυστερούν και πάνε για Φθινόπωρο.

tech21man

Concept renders, ειναι ψευτικα εξ ορισμου.

Εκτος και αν βγηκαν απο την ιδια τη microsoft (παρε για παραδειγμα, concept cars απο μια μαρκα σε εκθεση? Δεν ειναι τελειωμενα προιοντα μπορει να δειχνουν σχεδιαστικη γραμμη, πειραματισμο και διαθεση και επηρεαζουν συνηθως το τελικο προιον). Απο τη ΜΑΜΑ εταιρεια. Οχι απο καποιον που πεταει το χρονο του και προσπαθει και εγω δεν ξερω τι να κερδισει με αυτα? (διαφημισεις? hits? λεφτα?). Πολυ πεταξα το δικο μου παρεμπιπτοντως. Ακομη και εκεινα, ειναι ομως, απτα.

Αυτο ειναι render, ψευτικο, μη επισημη, αχρηστο, παραπλανητικο και τα specs ειναι περα δωθε.

alexis touba

Ηθελα ναξερα τι στραβωνουν ορισμενοι…Καλο το nokia με 5.7ιντσες και αυτα τα χαρακτηρηστικα θα πεταει η συσκευη και η οθονη θαναι απτις καλυτερες ισως και η καλυτερη.Αλα ρε φηλε γιατι wp και οχι android..?!κριμα για μενα μηλαω αν εβγαινε σε android ανετα το χτηπουσα.Ξερει κανεις αμα υπαρχει περιπτωση να βγει σε android??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.