Microsoft, παρουσιάζει νέο Lumia 11 Νοεμβρίου [teaser]

Τον προηγούμενο μήνα, όταν η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον το brand της Nokia στα smartphones της τα οποία θα μετονομαστούν σε Microsoft Lumia, επεσήμανε ότι σύντομα θα δούμε νέα συσκευή. Όπως φαίνεται από το teaser της εταιρείας το σύντομα είναι πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε καθώς 11 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει νέα συσκευή.

Αν και η ανακοίνωση από το blog της Nokia δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες εκτός από μια φωτογραφία teaser και #MoreLumia, έχουμε δει ήδη να διαρρέει μια συσκευή η οποία πέρασε από την κινέζικη TENAA για πιστοποίηση. Η συσκευή με κωδική ονομασία RM-1090 λέγεται ότι θα έρθει με 5 ιντσών οθόνη, 1.2GHz Snapdragon 200 chip, dual sim, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη, 5 Megapixel κάμερα και 1900mAh μπαταρία.

Στη σελίδα της Nokia στο Facebook υπάρχει το μότο “Big on experiences” και αυτό ίσως να σημαίνει ότι θα δούμε μια συσκευή η οποία επικεντρώνεται στην κάμερα, μπορεί να δούμε τον απόγονο του Nokia Lumia 1020. Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα παρουσιάσει η Microsoft, αλλά περιμένουμε να δούμε στις 11/11.

microsoft lumia teaser, Microsoft, παρουσιάζει νέο Lumia 11 Νοεμβρίου [teaser]

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gericho

To Lumia 535 είναι.

Πέτρος

Midrange συσκευή, πότε θα βγάλει καμιά ναυαρχίδα..

Σπύρος

Θέλουμε 1030…

koutsis

Απο ότι είδαμε και σε προηγούμενο αρθρο, λογικά θα ειναι περίπου σαν το 630 αλλά με μπροστινή κάμερα και φλάς (οι βασικές ελλείψεις του 630) αν έχει και 1GB RAM και τιμή κοντά στα 150€ θα είναι πολύ καλή περίπτωση vfm…

GiannisMix

Θεωρώ οτι θα ειναι μία συσκευή mid range με καλή μπροστινή κάμερα εξού και το teaser. πάντως η microsoft θα θελα να δείξει σα πρώτη συσκευή κατι πιο δυνατό. να δείξει μια ναυαρχίδα χωρίς ανταγωνισμό. πχ τον αντικατάσταση του 1020 ή ενα surface phone…

Στεφανος

Τελειο. Να βγει και θα το παρω. :-).

forneverarrow

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όσο περισσότερο δουλεύω το WP 8.1 τόσο με κερδίζει. Μια συσκευή των 179€, το Lumia 635, με έκανε να αφήσω στην άκρη το iPhone 5s. Το λειτουργικό είναι αξιόπιστο, το πληκτρολόγιο υποδειγματικό και η ιδέα των live tiles πολύ έξυπνη.

Σίγουρα δεν έχει τόσο προσεγμένες εφαρμογές όπως οι δυο κύριες πλατφόρμες, και η συσκευή (635) υπολείπεται σε δεύτερη κάμερα και ανάλυση οθόνης. Αλλά τόσες μέρες δεν μου έλειψε καμία από αυτές τις δυνατότητες και σε θέματα δουλειάς, βρήκα εξαιρετικό το MS Office και την αποδεκτή 4,5″ οθόνη.

Μακάρι να συνεχίσει η MS την καλή παράδοση της Nokia στις συσκευές και να βελτιώσει κάπως την ποιότητα του Store.

pazzo

Εγώ μόλις πήρα στα χέρια μου το 930. Τρομερό κινητό. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Οθόνη απίστευτη. Κάμερα τρομερή. Με παρα πολυ δυνατά χαρακτηριστικά για windows phone. Οποτε πιστεύω πως ειναι νωρίς να βγάλει την ναυαρχίδα του τώρα, ώστε να αντικαταστήσει το 930. Βλέπω μεγάλη κινητικότητα στην αγορά αυτό το 2μηνο στις συσκευές των 6 ιντσών. Οποτε περιμένω και από την Microsoft τον αντικαταστάτη του 1530. Που εκεί μπορεί να κάνει το μπαμ. Και θέλω να δω πόσο καλύτερη κάμερα θα μπορέσει να έχει το 1040.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.