Microsoft Smart dual SIM: Η εφαρμογή για τα δίκαρτα Windows Phone

Μια νέα εφαρμογή έκανε διαθέσιμη η Microsoft στο Windows Store, την Smart dual SIM η οποία και επιτρέπει τη διαχείριση σε δίκαρτα Windows Phone κινητά ρυθμίσεων που αφορούν τις κλήσεις, προωθήσεις και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει στο Windows Store για την εφαρμογή Smart dual SIM, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσωποποιήσουν την εμπειρία τους με τα Microsoft Lumia κινητά τους. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής ο χρήστης θα βρει τις σχετικές επιλογές κάτω από το μενού Settings / Ρυθμίσεις και από ένα σύντομο preview προσφέρει αρκετές επιλογές οι οποίες θα φανούν χρήσιμες σε κατόχους δίκαρτων συσκευών.

Αν έχετε μια συσκευή Windows Phone με δύο κάρτες προτείνουμε να την εγκαταστήσετε άμεσα από εδώ, ενώ σημειώστε ότι είναι διαθέσιμη και στη γλώσσα μας.

Microsoft Smart dual SIM, Microsoft Smart dual SIM: Η εφαρμογή για τα δίκαρτα Windows Phone

Microsoft Smart dual SIM, Microsoft Smart dual SIM: Η εφαρμογή για τα δίκαρτα Windows Phone

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Δηλαδή αυτή είναι πιο χρήσιμη αφού το ραδιόφωνο που αφαίρεσε;! 😠

sotos

ΑΠΟ το ραδιόφωνο που αφαίρεσε :/

Πέτρος Π

@sotos : Τι σχέση έχει η μια εφαρμογή με την άλλη?? Εξάλλου για το ραδιόφωνο πρέπει να υπάρχουν και άλλες εφαρμογές, οπότε δεν σημαίνει οτι το καταργήσανε κιόλας!

Beholder

Αυτό υπάρχει προεγκατεστημένο για παράδειγμα στο Lumia 950 DUAL. Αυτό που κάνει είναι προώθηση κλήσεων. Συγκεκριμένα γράφει: “Forward calls to the other SIM when the SIM receiving the call is unavailable. Smart dual SIM affects call settings. Charges may apply”. Δηλαδή τρίχες… Το κινητό αρκετές φορές θέλω να το πετάξω από το παράθυρο, γιατί πρέπει κάθε φορά να διαλέγεις τη γραμμή από την οποία θα καλέσεις/στείλεις μήνυμα, αυτομάτως πάει στη γραμμή 1, και αν το ξεχάσεις (έστω και αν δεις το μήνυμα από τη γραμμή 2), θα το απαντήσει με την 1. Μπάχαλο…

sotos

@Π ετρος Π Αυτό που λέω είναι πως μία εφαρμογή συμαντικη για πολλούς την αφαίρεσε και μία άλλη που όπως λεει και ο Beholder κάνει τρίχες την πρόσθεσε. Αντί να είναι ενσωματωμένη στο κινητό. Σε λίγο θα αρχίσουμε να μην έχουμε και το τηλέφωνο. Να έχεις τον δέκτη και να μπορεί να τον χρησιμοποιείς με κάποιο third party app ή κάποιο που σου δίνει ή ms στο store!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Βελτιώνεται η κάμερα – Παίρνει το security patch Απριλίου

Το Nothing Phone (2a) λαμβάνει την τρίτη του ενημέρωση λογισμικού μέσα σε ένα μήνα, την ενημέρωση Nothing OS 2.5.5.