MLS, Έχει έτοιμο smartphone με αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Το iPhone 5s επανέφερε στο προσκήνιο τον ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και η ελληνική MLS έπιασε τον παλμό και ετοιμάζει να ρίξει στην αγορά το πρώτο της smartphone με αυτή τη λειτουργία. Η πρόσκληση έφτασε νωρίτερα σήμερα στο Techblog και είναι ξεκάθαρο ότι μαρτυράει αυτό το νέο feature.

Ανυπομονούμε να δούμε και να αγγίξουμε τα καλούδια που έχει ετοιμάσει η MLS.

MLS fingerprint reader, MLS, Έχει έτοιμο smartphone με αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prototype

Κώστα με συγχωρείς αλλά θα το πω…Αυτό την μάρανε τν MLS Γιατί δεν κάθεται ο κάθε ένας στο είδος του και ο λουμιδης στους καφέδες.Και μπαίνει σε χωράφια άλλων.μαζί με την Apple μετά HTC σίγουρα η Samsung τώρα και η MLS.δε κράζω άλλο.Τέλος.

Prototype

Δεν ξέρω ίσως έχεις κ δίκιο εγώ ξέρω ότι έχει τόσα βραβεία σε Ευρώπη για θέματα navigator και πλοήγησης και ασχολείται με θέματα που δεν νομίζω να τα χρειάζεται.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Χαρά και τιμή να έχουμε εταιρίες στην χώρα μας που φτιάχνουν και πρωτοτυπούν !
Λίγο συναγωνισμός με τους γίγαντες δεν βλάπτει!

Dimitris

Εαν δεν δω ενα σωστο HW και ενα καλύτερο SW στα κινητά τους δεν θα με συγκινήσουν ποτέ.

Imarmeni

Έλεος με την μιζέρια που μας κατατρεχει καλή είναι η προσπάθεια αν λάβουμε υπ όψιν το περιβάλλον γενικότερα και μην ξεχνάτε το χρέος του έλληνα απέναντι στους άλλους ελληνες

Παναγιώτης

Πω πω τι λύσσα κι αυτή με τους ψηφιακούς αναγνώστες δαχτυλικών αποτυπωμάτων… !!!
Αντί να βγάλουν συνεχόμενες αναβαθμίσεις για τα κινητά μας ασχολούνται με κουταμάρες.
Γνώμη μου, Πάντα !!!

Alexis

Εγώ προσωπικά οποιοδήποτε κινητό έχει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων το αποκλείω κατευθείαν! Όποιο και να ειναι αυτό!

Panos7GR

Μ αρέσει που συνεχίζει η MLS. Έχει φάει τόσο κράξιμο από πολλούς εδώ μέσα και δεν νιώθει! Γουστάρω!!! Ευτυχώς έχουμε και εμείς μια εταιρία τεχνολογίας που προσπαθεί, με ότι μέσα κι αν έχει.

Μερικά παράπονα μόνο. Όσο το δυνατόν ποιοτικότερο hardware, updates (όχι μόνο στο δικό σας software) και καλύτερες τιμές. Οι τιμές σας τσουζουν! Για τα smartphone και tablet μιλάω.

Κostas

Kαλό είναι η MLS που τη θεωρώ ότι είναι μία αξιόπιστη εταιρεία να κοιτάξει τα smartfone που βγάζει ναι είναι με ποιοτικές συσκευές και όχι με αυτές τις Κινέζικες φθηνατζούρες που βγάζει και αγαπητή MLS υπάρχουν και άλλες Κινέζικες συσκευές πιο ποιοτικές από θέμα υλικών και οθόνης να διαλέξεις και άσε τώρα τους ψηφιακούς αναγνώστες των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

geo

ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ …ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!!!!!

manolis

αυτός δεν είναι παλμός αλλά βλακεία… και να προσθέσω ότι είναι τόσο ξέφραγο αμπέλι το iOS και το Android όσο αφορά την ασφάλεια που είναι αστείο να κλειδώνει και με δακτυλικό αποτύπωμα από τη στιγμή που άνετα μπορεί μια απλή εφαρμογή να τραβήξει ότι πληροφορία (προσωπική) θέλει από το κινητό σου!

keysmith

το πρόβλημα της ΜΛΣ δεν είναι ότι επέλεξε κινέζικα κινητά (τι άλλο θα επέλεγε?) αλλά ότι επέλεξε κακά κινέζικα κινητά που δημιούργησαν προβλήματα στους πελάτες (χάλαγαν συνέχεια και διαρκώς). Μερικούς που γνωρίζω ότι τα επελεξαν τα βρίζουν ως συσκευές (αυτό με τις 3.5 ιντσες οποσδήποτε).
Καλά θα κάνει να είναι λίγο πιο προσεκτική με την ποιότητα των συσκευών της όχι ως χαρακτηριστικά αλλά ως “ποιότητα”. Το είπαν και άλλοι και νομίζω δεν είναι τυχαίο.

Ελπίζω να διαβάζουν το thread.

το δακτιλικό αποτύπωμα ΔΕΝ είναι κακή ιδέα, είναι ΚΑΛΗ. Να μην τα ξαναλέμε τι αξία και ευκολία στην ασφάλεια προσφέρουν τα βαρομετρικά. Είναι ένα χαρακτηριστικό που πολύς κόσμος χρειάζεται.. (όσοι δεν θέλουν να τους σκαλίζουν το κινητό)

souldi@more

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά παρά τις τυμπανοκρουσίες για “πρωτοποριακές τεχνολογίες” είναι ε ρ α σ ι τ έ χ ν ε ς (με την κακή έννοια) και σε θέματα αξιοπιστίας και σέρβις, ουραγοί. Προσωπικά, ακόμα τα κλαίω τα 150€ για την αγορά ενός “King” (βασιλιάς της συμφοράς και της αποτυχίας ίσως), συν επιπλέον 25€ “κόστος επισκευής” (για έναν ανεξήγητα χαμένο φάκελο της βασικής και πολυδιαφημιζόμενης εφαρμογής του) σε ένα κινητό που λειτούργησε μετα βίας μία εβδομάδα…
Προέχει λοιπόν η ανάκτηση της αξιοπιστίας προς το όνομα της εταιρείας και όχι η καλλιέργεια υψηλών προσδοκιών για “νέες” εφαρμογές και τεχνολογίες.
Όπως και να το κάνουμε ο (παλιός) πελάτης είναι ο καλύτερος διαφημιστής ενός πετυχημένου προιόντος. Και η πρώτη εντύπωση (δυστυχώς) παραμένει απογοητευτική…

nikolas

Εντάξει αυτό την μάρανε…θα κλειδωνει το κινητο και δεν θα ανοίγει με τίποτα….εδώ πρέπει να βελτιωσει άλλα πολύ πιο βασικα πράγματα…μακρυα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.