Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα smartphone για το β΄τρίμηνο του 2017

δημοφιλέστερα smartphone, Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα smartphone για το β΄τρίμηνο του 2017

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή smartphone; Ποιο είναι το προτιμητέο SoC, RAM και μέγεθος οθόνης σε smartphone. Σε ερωτήματα σαν αυτά απαντά η έκθεση Mobile Web Intelligence Report που εξέδωσε η DeviceAtlas για το β΄τρίμηνο.

Τα στοιχεία της έκθεσης αφορούν στην κίνηση σε δεκάδες χιλιάδες ιστοσελίδες στο β΄τρίμηνο του έτους.

Ξεκινώντας από τα SoC, τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι η Qualcomm εξακολουθεί να είναι κυρίαρχη σε όλες τις χώρες με μόνη εξαίρεση τη Νιγηρία, όπου επικρατούν οι MediaTek.

Την Qualcomm ακολουθεί η Samsung, η οποία μάλιστα σε ορισμένες χώρες όπως η Ρωσία, η Μαλαισία και ο Καναδάς βρίσκεται πολύ κοντά με την Qualcomm. Στις ΗΠΑ πάντως το μερίδιο αγοράς κατέχει η Qualcomm με το 30% του μεριδίου αγοράς, ενώ η Samsung κατέχει το 10%. Όσο για το chipset που χρησιμοποιείται πιο πολύ, αυτό είναι το Snapdragon 410 ακολουθούμενο από το Samsung Exynos 7 Octa.

δημοφιλέστερα smartphone, Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα smartphone για το β΄τρίμηνο του 2017

δημοφιλέστερα smartphone, Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα smartphone για το β΄τρίμηνο του 2017

Αναφορικά με τα γραφικά, τα πιο δημοφιλή είναι τα Qualcomm Adreno, αλλά εδώ η κυριαρχία δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Οι GPU Qualcomm Adreno χρησιμοποιούνται σε διάφορες συσκευές όπως: Samsung Galaxy S8 (ΗΠΑ), LG G6 HTC 10 και Xiaomi Mi 6.

Ωστόσο, δεδομένου ότι τα iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 και iPhone 7 Plus χρησιμοποιούν GPU PowerVR της Imagination Techonologies έχουν τα πρωτεία σε αρκετές χώρες όπως για παράδειγμα οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η GPU ARM Mali, η οποία χρησιμοποιείται στα Samsung Galaxy S8 (Ευρώπη και EMEA), Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S6 και Huawei P10 κατέχει τα πρωτεία σε Ινδία, Κολομβία, Αίγυπτο, Νιγηρία και Ρωσία.

Στη RAM, παρόλο που στην αγορά πολλές ναυαρχίδες έρχονται κατά μέσο όρο με 3GB ή 4GB RAM, πιο δημοφιλείς είναι οι επιλογές για RAM 1GB ή 2GB, ενώ η RAM των 500MB παραμένει ακόμη δημοφιλής, αγγίζοντας το 15% στη Νιγηρία και το 12% στη Βραζιλία.

Τα smartphone με dual SIM φαίνεται να είναι πιο δημοφιλή σε διάφορες χώρες, αλλά η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί smartphone με μία SIM. Ωστόσο στην Ασία, σύμφωνα με τα στοιχεία της DeviceAtlas, οι περισσότερες συσκευές έρχονται με δυνατότητα dual SIM.

Για παράδειγμα στην Ινδία, το 68% των smartphone είναι με dual SIM, ενώ στη Νιγηρία το 49%. Στον αντίποδα, στην Αυστραλία μόνο το 3-4% των smartphone είναι με dual SIM.

δημοφιλέστερα smartphone, Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα smartphone για το β΄τρίμηνο του 2017

Όσον αφορά στην ηλικία των smartphone, στις 15 από τις 20 υπό έρευνα χώρες, τα μοντέλα με τα οποία οι χρήστες σέρφαραν ήταν του 2015, ενώ στις υπόλοιπες πέντε τα ηνία κρατούν τα μοντέλα του 2016. Να σημειωθεί πάντως ότι ένα μερίδιο της αγοράς χρησιμοποιεί smartphone του 2012 ή παλιότερα. Το μερίδιο αυτό στη Νότια Αφρική είναι στο 13% και στη Γαλλία αγγίζει το 12%. Όσο για τα smartphones του 2017, τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Μαλαισία με 2,1% και στις ΗΠΑ με 1,9%.
Σχετικά με το μέγεθος της οθόνης, τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι αυτά με μέγεθος 4.7 ίντσες και 5 ίντσες.

Στις αγορές που τα iPhone είναι δημοφιλή το πιο δημοφιλές μέγεθος είναι 4.7 ίντσες. Στις χώρες όπου οι Android συσκευές είναι πιο δημοφιλείς, το μέγεθος που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του κοινού είναι οι 5 ίντσες. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι και τα μοντέλα με 5.1 και 5.5 ίντσες.

Στο λειτουργικό, το Android αποδεικνύεται δημοφιλέστερο έχοντας τα πρωτεία σε 60 σημαντικές αγορές. Στη χώρα μας το 74% χρησιμοποιεί Android.

Στον αντίποδα στην Ιαπωνία, Αυστραλία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ το iOS κατέχει το 50%-70% της διαδικτυακής κίνησης.

Κλείνουμε με τις συσκευές. Από iPhone, πιο δημοφιλές για το β΄τρίμηνο του 2017 αναδεικνύεται το iPhone 6. Πιο δημοφιλή Android smartphone είναι τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge. Εξίσου δημοφιλή είναι και τα Galaxy S6, καθώς και μοντέλα των σειρών J και A.

Στην Ελλάδα το πιο δημοφιλές είναι το Samsung Galaxy J5 στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Samsung Galaxy A5 και στην τρίτη τα Samsung Galaxy S7/Edge.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Στην Ελλάδα πιο δημοφιλές το j5 και a5..
Ε ρε μνημόνια που μας χρειάζονται ακόμα για να στρωσουμε..
Χαχαχα

blats

Και εδω καταλαβαινεις οτι ο περισσοτερος κόσμος αγοραζει σχετικα μετρια κινητα τηλεφωνα τοσο στον επεξεργαστή οσο και στην ραμ….
Απλα για να κανει την δουλεια του

Λευτερης

Ειναι πιο δημοφιλη λογω των μνημονίων. Δε χρειαζεται και πολυ μυαλο

bezilys

@Ιωάννης jb σαβούρες…

bezilys

@Λευτερης δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό απλά επιλέγουν με μαζί την μάρκα και για να κάνουν μόστρα

bezilys

Κριτήριο*

Agnostos13

“Στην Ελλάδα το πιο δημοφιλές είναι το Samsung Galaxy J5”
Απο εκει καταλαβαινεις γιατι μια μεγαλη μεριδα σχολιαστων προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν χρειαζομαστε συσκευη πανω απο 150€

Γιώργος Κ.

Είναι λογικό. Σε όλα τα τραπεζάκια των καφετεριών εναποθέτονται 3-4 Samsung κινητά. Ωστόσο τελευταία βλέπω την τάση αυτή να την αντικαθιστουν κινητά της Huawei που είναι και πιο οικονομικά. Εμένα συγκεκριμένα 9 άτομα του κύκλου μου άλλαξαν τη συσκευή τους με Huawei (οι περισσότεροι πήραν το Ρ9 lite) και οι περισσότεροι είχαν Samsung.

alekos

a5 2017 κινητάρα!! Όποιος δεν το έχει χρησιμοποιήσει ουτέ καν το έχει πιάσει στα χέρια του καλύτερα ας μην μιλάει.

JD

Έχω δουλέψει και το J5 2016 και το J5 2017 και τα δύο και ειδικά το δεύτερο είναι best value for money με κορυφαία κατασκευή για την τιμή του. Ξυδακι λοιπόν στα τρολ αποτυχημένων εταιρειών.

Kos

Αρχική τιμή για το για το A5 400€ σε γνωστό
Πολυκατάστημα μου το έλεγαν και δεν το πίστευα!!!!

bezilys

Χαχαχα υπάρχουν τελικά άνθρωποι σε τεχνολογικό σαιτ που έχουν J και A

alekos

Kos το κλέψιμο πάει σύννεφο σε γνωστά τεχνολογικά καταστήματα.

Αggir

Ότι και να ναι, έρχεται το mate 10.Το οποίο φοράει kirin 970 που έβγαλε download 1.2gbps κ εκτός από τεχνητές νοημοσυνες και τα συναφή, λέγεται θα είναι το πρώτο που περνάει στο antutu τα 200 χιλιάρικα, κάτι που ποσώς ενδιαφέρει έναν σοβαρό χρήστη αλλά είναι μια ένδειξη.

JD

@bezilys
Πιάσε κανένα κινητό στα χέρια σου , δεν κάνα review στο youtube , διάβασε κανένα test , γενικά ενημερώσου , είναι άσχημο με τόσες πηγές ενημέρωσης το 2017 να είναι κάποιος άσχετος και τρολ.

vladimiros

Παιδια και με μεσαιας κατηγοριας κινητα κανεις την δουλεια σου..για τον μεσο χρηστη δηλαδη,η αδερφη μου εχει το Α5(16) κοντραρει σε πολλα σημεια το Ζ5 που εχω οπως καμερα-οθονη- και κατασκευη..μονο στην ταχυτητα του επεξεργαστη ειναι πιο γρηγορο το δικο μου..αλλα και αυτο με μικρες διαφορες..
Δεν ειναι οπως παλια που και με 200 ευρω τα κινητα κολλουσαν,τωρα σε αυτα τα λεφτα ανετα τα
κρατας 2 χρονια,για ναυαρχιδες θα ελεγα 3+

Vasilis_samaras

Bezily σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι κάποιος με j και A δε μπορεί να έχει γνώσεις και την ικανότητα να αγαπάει και νοιάζεται για τη τεχνολογία? Δηλαδή και ο κάθε άσχετος με ακριβό κινητό έχει την άδεια σου να σχολιάζει? Τι να πω…

alexandros

μονο samsung και apple δηλαδη;εγω νομιζα οτι και τα σονυ θα ειναι πολυ ψηλα στις πωλησεις ρε παιδια χαχαχα

Χρήστος τ

Αυτό το μπουλινγκ στην Sony πρέπει να σταματήσει κάποτε. Έχω το m5 1.5 χρόνο και εκτός από τα υπερβολικά βολικά τετραπεραντα bezels που είναι η νέα τάση μου έχει βγάλει πρόβλημα ΜΌΝΟ στο μικρόφωνο που δεν δουλεύει το μικρό πάνω ηχείο (μιλάω μόνο από ανοιχτή ακρόαση) και την οθόνη που έχει καεί λίγο και φαίνεται κόκκινη στην γωνία. Με έχουν ενθουσιάσει τα τρομερά ακουστικά που είχε μέσα περασμένης δεκαετίας και δεν πήρε καν το αχρειαστο android nougat που θα έπιανε τσάμπα χώρο και η ανεπανάληπτη κάμερα 20κάτι mp που μέχρι να φορτώσει φαίνεται 0.0003 mp. Κινητό που κόστιζε 400 ευρώ στον Γερμανό όταν το πήρα. Εκτός θέματος αλλά ο κύριος από πάνω κοροϊδευει εμάς τους value for money 1!11′!!

Georgerapp

Το m5 το ειχε γιατι του το κλεψανε ο αδελφός μου.
Στο θέμα του κλείστρου ηταν δημόσια υπηρεσία.δεν παίζει εαν τραβαγες κάτι με λίγη κίνηση να είχες σωστό αποτέλεσμα.
Ερχόταν σπίτι ήθελε να βγάλει φωτό τα μικρά τούς φώναζε γυρνάγαν αλλα δε θα κάθονταν και αγάλματα, μέχρι να τραβήξει την φωτό αυτά ειχαν πάει σε αλλο δωμάτιο.

Γιώργος Κ.

Παιδιά η σειρά Α από ποτέ θεωρείται vfm? Πολύ καλή σειρά δε λέω αλλά το 2017 μοντέλο είχε αρχική τιμή 400 ευρώ και τώρα 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του κάνει 300 plus. Μια φίλη το Α5 2016 το πήρε σε τιμή ευκαιρίας που το έβγαλαν όλα σχεδόν τα καταστήματα στα 250 λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μέχρι πριν είχε 319. Έχω σεταρει αρκετά Α5 (2016-2017) και δε λέω είναι εξαιρετικά σε πολλά σημεία αλλά όχι και vfm. Η Samsung με τη σειρά Α τουλάχιστον φέτος προσπαθεί να βγάλει ένα κινητό λίγο κατώτερο από τις ναυαρχίδες της. Με το Α5 2017 πήγε να πετύχει αυτό το στόχο αλλά πιστεύω στο τσακ δεν το κατάφερε. Είναι πολλα τα λεφτά Άρη όταν με 400 βρίσκεις s7

Ιωάννης jb

Έχετε καταλάβει κάποιοι ότι σχολιάζετε σε site τεχνολογίας;;
Value for money η σειρά a της Samsung;;
Καλά τώρα είστε με τα καλά σας;;
Εχουν δει την ζήτηση που υπάρχει και έχουν πάει τις τιμές στο Θεό.. Ένα πράμα Samsung να ναι κ ότι να ναι..

Xperia m5 και a5 16… Τιμές περασμένου χειμώνα…
200 και 250 αντίστοιχα… Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στο ακριβότερο όταν το φθηνότερο σου προσφέρει καλύτερο chipset, περισσότερη ραμ, καλύτερες κάμερες και αδιαβροχοποιηση;;;;
Τώρα ποιος ο λόγος να πάει κανείς όταν το νέο a5 κάνει 300;; επειδή έβαλε αδιαβροχοποιηση δλδ, πράγμα που όταν το είχαν άλλοι οι φαν των κορεατων το σνόμπαραν;; ή νόμιζαν ότι δεν υπάρχουν κινητά με τέτοια χαρακτηριστικά..
Ναυαρχίδα παίρνεις με τόσα

alekos

Ναυαρχίδα της σαμσουνγκ με 300 ευρω όχι.Της huawei ναι..ανάλογα για τι μιλάμε.Aδιαβροχοποίηση,always on display τα πληρώνεις @Ιωάννης και το ξέρεις. Επίσης ναυαρχίδες της σαμμυ όπως s6,s6 edge δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρουν android O αναβάθμιση.Αντίθετα με τα a5 2017 και δικαίως ως νέο μοντέλο με καλό hardware με.Μια χαρά είναι ο Exynos 7 Octa 7880. Από samsung είναι πολύ καλό κινητό.Όλη η σειρά a είναι πολύ καλή με παρόμοιο design των s7. Τώρα αν δεν συμπαθείτε κάποιοι την samsung αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εξυπνάκιδες που έγραψαν κάτι χαζά σχόλια παραπάνω δεν θα του σχολιάσω..θα το έκανα μόνο αν έγραφαν σαν άνθρωποι.

Georgerapp

Η σειρά a πιστεύω ειναι πολυ καλή για αγορά απλα οπως ολα όχι άμεσα.
Εχει η γυναίκα μου ενα a3 του 15 και παρότι μπορεί και να κατεβάσει ενα pdf εως και 8 φορές αν θέλει κάτι να δει ξανα και ξανά (για τετοιον χρήστη μιλάμε) ειναι 2 χρόνια μετά απίστευτα γρήγορο για τα κυβικά του κ δε σπάει κιολας.πολυ καλό τηλέφωνο σε ολα του για την τιμη που εκανε οταν έπεσε.

bezilys

@alekos δεν βρίσκεις μόνο Huawei αλλά και sony ασπουμε πριν κάνα μήνα είχε x performance γύρω στα 300 ευρώ που υπερτερουσε σε όλα από a5 2017

Georgerapp

Γιατι πριν 2 μερες x και x compact 200; ειδικά το x ήταν όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

Γιώργος Κ.

Bezilys όχι και σε όλα. Το Α5 έχει μεγαλύτερη οθόνη με ποιότητα super amoled (καλά αυτό είναι υποκειμενικό και έγκειται στο τι αρέσει στον κάθενα ), με USB type c, μεγαλύτερη και γενικά καλύτερη μπαταρία λόγω της καλής διαχείρισης και είναι και ένα χρόνο περίπου πιο καινούργιο. Ωστόσο αυτή τη στιγμή το x performance έχει 440€ (!) και το Α5 έχει 305€ Και δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Επίσης μου φαίνεται περίεργο να έπεσε 100 και ευρώ όπως λες. Συμφωνώ κι εγώ ότι αυτή τη στιγμή σε οποιαδήποτε κατηγορία τα κινητά της huawei είναι και τα πιο vfm πλην mate 9.

Γιώργος Κ.

Ρε παιδιά που τις βλέπετε αυτές τις τιμές; Για πείτε μας κι εμάς. Για κάποιες ώρες διαρκούν κι εμείς δεν τις προλαβαίνουμε;;;

bezilys

@Γιώργος Κ ναι και όμως είχε πέσει και πριν ένα μήνα και το καλοκαίρι και αν δεν κάνω λάθος και το z5 στα 270 το είχα πετύχει κάπου. Στα της οθόνης που λες είναι σχεδόν γέλιο να την θεωρείς καλύτερη από το x performance οποίος έχει x performance είναι κατά ευχαριστημένος από την οθόνη του, το usb type-c επίσης δεν είναι λόγος να προτιμήσει κάνεις το a5 αντί γειά το x performance και φυσικά δεν μιλάω για την τιμή που είναι τώρα αλλά την τιμή που ήταν πριν γύρω στα 300

bezilys

@Georgerapp όντως πάρα πολύ καλή προσφορά ήταν

Γιώργος Κ.

Έγραψα καθαρά ότι είναι υποκειμενικό το θέμα και δεν βασίζεται σε προτάσεις “όσοι έχουν Α5 τη έμειναν ευχαριστημένοι” που δε μας λέει τίποτα αυτό. Οι super amoleds είναι πιο φωτεινές με έντονα χρώματα που ξεπηδούν κυριολεκτικά από την οθόνη (κυρίως στις ναυαρχιδες) ενώ οι ips έχουν πιο αληθοφανή χρώματα και έχουν βελτιωθεί πολύ τελευταία (είμαι κι εγώ κάτοχος οθόνης ips). Όσον αφορά στα δυο κινητά, σύμφωνα με τα test του phonearena το Α5 κερδίζει στη μικρότερη φωτεινότητα(φωτίζει λιγότερο η οθόνη το βράδυ για να μην κουράζει τα μάτια), στη θερμότητα των χρωμάτων και στη μικρότερη έκφραση rgb. Στα 300 κάτι ναι άξιζε αν και είναι ήδη 1,5 ετών κινητό.

Agnostos13

Για να ξεκαθαρισω…δεν ειπα οτι A και J δεν ειναι ικανοποιητικες συσκευες.
Ειπα οτι δεν κανουν οτι μπορουν να κανουν οι ναυαρχιδες…
Το οτι πολλοι παιρνουν ναυαρχιδες για να κανουν χρηση που γινεται και σε mid-range ειναι αλλο καπελο.
Δεν σημαινει ομως οτι τα mid-range μπορουν να αντικαταστησουν σε ολα τα high-end! Και φυσικα δεν ειναι εξισου future proof!

bezilys

@ Γιώργος Κ εδώ ακόμα και το απλό x ειναι καλύτερο από το a5 σε speed test πάει πιο γρήγορα!

Γιώργος Κ.

Για οθόνες μιλούσαμε bezilys και για το πόσο αξίζει το καθένα ανάλογα με το ποσό κοστίζει και τι προσφέρει. Μην ξεφεύγεις😂😂😂😂

bezilys

@Γιώργος Κ εγώ πάντως μιλούσα άμα αξίζει το x performance έναντι του a5 στην τιμή που ήταν τόσο καιρό γύρω στα 300 για τις οθόνες πυστευω έχει λήξει είδη το θέμα γιατί όπως είπες και εσύ είναι κάτι υποκειμενικό κάποιος θέλει πιο έντονα και ψεύτικα χρώματα θα πάει σε amoled κάποιος που θέλει πιο φυσικά πάει σε ips

JohnWave

@bezilys,όχι. Οι οθόνες μπορούν να αξιολογούνται αντικειμενικά χρόνια τώρα βάσει δεικτών μετρήσεων φωτεινότητας, αντίθεσης και πιστότητας χρωμάτων RGB.

Πάμε λοιπόν ένα συγκριτικό οθόνης Χperia Perfomance vs A5 2017 με νούμερα και όχι με λόγια του αέρα :

-> Μέγιστη φωτεινότητα : Εξαιρετικές και οι δυο οθόνες με ελαφρύ προβάδισμα του Α5 2017 ( 556 nits) έναντι του Performance (547 nits)
-> Eλάχιστη φωτεινότητα : Προβάδισμα του Α5 2017 ( 1.8 nits vs 5 nits )
-> Αντίθεση : Τι να συγκρίνουμε εδώ…1:1419 vs του απόλυτου (μη μετρήσιμο) των amoled.
-> Θερμοκρασία χρώματος : Κακή για το Χ Performance ( 8433 kelvins ) έναντι πολύ καλής του Α5 2017 ( 6725 kelvins ).
-> Delta E RGBCMY : Μέτρια για το X Performance ( 4.9) έναντι καλής για το Α5 2017 (2.37)

Συμπέρασμα βάσει αντικειμενικών μετρήσεων : Η οθόνη του Α5 2017 είναι ανώτερη αυτής του Χ Perfomance. To να προτιμάς τις LCD είναι γούστο σου και δικαίωμά σου. Άλλο όμως τι προτιμάς εσύ προσωπικά και άλλο το τι είναι αντικειμενικά ανώτερο. Προσοχή λοιπόν στο τι γράφουμε.

Αγγελος

John wave γιατι μιλας με τον πουθενα δε καταλαβαινω.τωρα του εθεσες τα τελεια επιχειρηματα και αυτος μπορει να πει οτι ειναι πληρωμενα να αποτελεσματα μιλαμε για παρανοια καθε μερα.2 βλαμενους εχει αυτο το site και οι 2 ειναι σονακηδες για καποιο λογο.ξευτιλιζουν μια αξιοπρεπεστατη εταιρεια.ο hiroki totoki θα τους κανει μηνυση σε λιγο να μη την υπερασπιζονται

bezilys

@Αγγελος τώρα έγινε αξιοπρεπεστατη?για κλάματα είναι κάτι τέτοιοι σαν εσένα τελικά άλλοι είναι οι βλαμμένη εδώ μέσα ονόματα δεν λέμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.