Moto G4 Plus: Τελικά θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo

moto g plus oreo update, Moto G4 Plus: Τελικά θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo

Όταν ανακοινώθηκε το Moto G4 Plus, ένας από τους τρόπους με τους οποίους το διαφήμισε η Motorola, ήταν ότι θα έπαιρνε αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo. Ωστόσο, όταν δημοσίευσε τη λίστα με τα μοντέλα που θα πάρουν το update, δεν έγινε αναφορά στο Moto G4 Plus.

Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς μιας και η Motorola το είχε διαφημίσει ξεκάθαρα το Oreo update και θεωρήθηκε πως άλλαξε γνώμη και αθέτησε την υπόσχεσή της.

Τελικά όμως η Motorola έχει καλά νέα για τους κατόχους του Moto G4 Plus λέγοντας πως έγινε λάθος και ότι το κινητό θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo. Αυτό μάλλον ισχύει μόνο για το G4 Plus και όχι το κανονικό G4.

Η εταιρεία ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αντιληφθήκαμε ότι υπήρχαν κάποια λάθη στο προωθητικό υλικό που σχετίζονται με τα Android O upgrades για Moto G4 Plus. Αυτή ήταν μια παράβλεψη εκ μέρους μας και ζητούμε συγγνώμη για την κακή επικοινωνία. Είναι γενική πρακτική για την οικογένεια Moto G να παίρνει μια μεγάλη αναβάθμιση OS ανά συσκευή, αλλά είναι επίσης σημαντικό για εμάς να τηρούμε τις υποσχέσεις μας, έτσι ώστε εκτός από την αναβάθμιση N που έχει ήδη λάβει, θα αναβαθμίσουμε το Moto G4 Plus στο Android O”.

Ωστόσο, η Motorola προσθέτει πως επειδή δεν ήταν σχεδιασμένο, μπορεί να φτάσει αργότερα συγκριτικά με άλλα updates. “Because this is an unplanned upgrade, it will take some time to fit it into our upgrade schedule”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vangtsog

Τι ακριβώς δεν ήταν σχεδιασμένο, να υπάρξουν αντιδράσεις; χαχαχαχα!!!!

mech.al.

Αν σκεφτεις οτι το moto x pure edition ειναι ακομα στο marsmallow και περιμενει για nougat, το g4plus θα κανει τουλασιστον δυο χρονια να παρει το Oreo. Καποτε το moto g2 ερχοταν με 4.4.4 (ενω αλλες εταιριες στην καλυτερη περπτωση ειχαν 4.4.2) και ειχε δωσει και τα Lollipop, Marsmallow (ολα αυτα κινητο των 180 δολλαριων με επεξεργαστη SD400 και 1gb ram!)

John

Τα δυο ατομα που εχουν το συγκεκριμενο κινητο θα χαρουν πολυ με αυτη την ειδηση. xD

Στεφανος

Παλιά επερναν update σαν τα Nexus. Μετα το G3 καταστράφηκαν και για αυτό τον λόγο άλλαξα σε Xiaomk

Στεφανος

Παλιά επερναν update σαν τα Nexus. Μετα το G3 καταστράφηκαν και για αυτό τον λόγο άλλαξα σε Xiaomi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.