Moto G6 Play, G6 και G6 Plus: Διέρρευσε πλήρως το design τους σε νέα renders

Motorola G6 Play G6 G6 Plus διέρρευσε πλήρως design renders, Moto G6 Play, G6 και G6 Plus: Διέρρευσε πλήρως το design τους σε νέα renders

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει πολλά smartphones της σειράς Moto να διαρρέουν. Προφανώς, οι Motorola και Lenovo ετοιμάζουν αρκετές προτάσεις για το καταναλωτικό κοινό την φετινή χρονιά, θέλοντας να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Μετά την διαρροή των Moto E5, X5 και Z3, πλέον δημοσιεύτηκαν επίσημα renders της επερχόμενης σειράς G6. Εκείνη αποτελείται από τα G6 Play, G6 και G6 Plus. Να σημειωθεί πως πριν λίγες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας real-life εικόνες του τελευταίου. Οι συσκευές θα τοποθετηθούν στο τιμολογιακό εύρος από 200 έως 350 ευρώ, με φθηνότερο το G6 Play και ακριβότερο το G6 Plus. Αρχικά, το Play (φαίνεται στην πρώτη εικόνα του άρθρου) αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, με 16:9 aspect ratio. Θα έχει έναν φακό κάμερας στην πλάτη, ενώ λίγο πιο κάτω θα βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων (ενσωματωμένος στο λογότυπο). Η τιμή του θα κυμανθεί στα 200 δολάρια.

Motorola G6 Play G6 G6 Plus διέρρευσε πλήρως design renders, Moto G6 Play, G6 και G6 Plus: Διέρρευσε πλήρως το design τους σε νέα renders

Προχωρώντας στο G6 (φαίνεται ακριβώς από πάνω), εκείνο θα είναι μάλλον εξοπλισμένο με οθόνη αναλογίας 18:9, μεγέθους (επίσης) 5.7 ιντσών και ανάλυσης 2160×1080 pixels. Στο εσωτερικό ίσως δούμε τον Qualcomm Snapdragon 450. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, μία με 3GB RAM / 32GB χωρητικότητας και 4GB μνήμη συστήματος / 64GB ελεύθερου χώρου. Στο πίσω μέρος περιμένουμε την ύπαρξη διπλής κάμερας, 12 και 5 Megapixel ο κάθε φακός, με το selfie module να “αισθάνεται” 16MP. Η συσκευή θα ενσωματώνει μπαταρία 3000 mAh και εν τέλει η τιμή διάθεσης θα είναι περίπου 240 δολάρια.

Τελευταίο αφήσαμε το ακριβότερο, αλλά και καλύτερο, G6 Plus (φαίνεται στην εικόνα κάτω από την παρούσα παράγραφο). Η οθόνη του θα έχει την ίδια ανάλυση και αναλογία με το G6, αλλά μεγαλύτερο μέγεθος στις 5.93 ίντσες. Θα παρατηρήσουμε και μια αναβάθμιση στον επεξεργαστή, ενδεχομένως τον Snapdragon 630. Τόσο οι εκδόσεις μνήμης RAM / χώρου αποθήκευσης, όσο και η χωρητικότητα της μπαταρίας θα παραμείνουν επίσης ίδια με το G6. Όμως, εξαιτίας (κυρίως) του επεξεργαστή, η τιμή θα σκαρφαλώσει στα 330 δολάρια. Να σημειωθεί πως ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στα G6 και G6 Plus θα βρίσκεται μπροστά, στο κεντρικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη.

Motorola G6 Play G6 G6 Plus διέρρευσε πλήρως design renders, Moto G6 Play, G6 και G6 Plus: Διέρρευσε πλήρως το design τους σε νέα renders

Εκτός απροόπτου, τα τρία νέα smartphones θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο επερχόμενο Mobile World Congress 2018. Εκεί θα μάθουμε και επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε G6 συσκευής. Αξίζει επίσης να δούμε πως οι Motorola και Lenovo θα… στριμώξουν τόσα κινητά (E5, X5 – τα Z3 θα είναι ακριβότερα) στην mid-range κατηγορία. Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε τα δεδομένα από τους ίδιους τους κατασκευαστές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sasuk1z

Τι μπεζελαρες βλεπω ; στο 2015 βρισκομαι ;

Xarisgru

LG G2 is that you??

I am

Από τα πιο άσχημα που έχω δει… Δεν δικαιολογειται να υπάρχουν bezels στα πλάγια πλέον

VG

Εμένα μ αρέσει πολύ. Το bezeless δε μου λέει κάτι. Γούστα είν’ αυτά. χαχα
Φοβάσαι πια να πιάσεις το κινητό με τα bezeless…Χωρια που στις πτώσεις, ακόμα
και με τα πλάγια να ακουμπήσει θα πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά…
Σκεφτείτε το λίγο…

Αιμιλία

τα bezels δεν λενε απολυτως τίποτα καλό θα ήταν οι εταιρεις να αλλαξουν θεση στα ηχεια και να τα βαλουν μπροστα οπως η motorola στο moto g2 που ειναι κινητο 4ετιας και ειναι δυνατο ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.