Moto G7 με οθόνη 6.4″, 4GB RAM, διπλή κάμερα, μπαταρία 3500mAh και Android Pie;

moto g7 4gb ram διπλή κάμερα μπαταρία 3500 mah, Moto G7 με οθόνη 6.4″,  4GB RAM, διπλή κάμερα, μπαταρία 3500mAh και Android Pie;

Η Motorola φαίνεται πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο mid-range smartphone με το Moto G7 να αποκαλύπτεται μέσα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρευσαν.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνουν πως το Moto G7 διαθέτει οθόνη στις 6.4 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 1080×2340 pixels, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως θα διαθέτει waterdrop notch. Στην “καρδιά” της συσκευής θα υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής, ο οποίος δεν αναφέρεται αλλά πιστεύεται πως θα είναι ο Snapdragon 636 μαζί με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 256GB με τη χρήση καρτών microSD.

Το Moto G7 διαθέτει ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία με αρκετά καλή χωρητικότητα που φτάνει τα 3500mAh, λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie, ενώ η διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής θα διαθέτει φακούς στα 16MP και 5MP, με τη selfie, η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο notch της οθόνης, να έχει φακό στα 12MP.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VG

Για να δούμε και τιμή…
Αν δεν έχει 170-180 και κάτω…

VG

Στην Ινδία πωλείται ήδη με τιμή στα 210 ευρώ.
www . smartprix.com mobiles motorola-moto-g7-ppd1nt7o3su7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.