Moto G7 Power: Υπόσχεται 3 μέρες αυτονομία με μία μόνο φόρτιση

Moto G7 Power μπαταρία, Moto G7 Power: Υπόσχεται 3 μέρες αυτονομία με μία μόνο φόρτιση

Το Moto G7 Power έρχεται με μπαταρία στα 5000 mAh, κάτι που από μόνο του φαίνεται αρκετό, με μία πρώτη ματιά, για να καταλάβει κάποιος ότι αυτό το smartphone όντως θα έχει αξιοπρεπή αυτονομία χρήσης. Το PhoneArena έκανε τις δοκιμές του και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται οι μετρήσεις στην αυτονομία των smartphones, που πραγματοποιεί η ομάδα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι ίδια τα τελευταία 5 χρόνια ώστε τα συγκριτικά αποτελέσματα να είναι όσο το δυνατό πιο αξιόπιστα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται η ίδια φωτεινότητα στην οθόνη (200-nit) και το τεστ γίνεται με το ίδιο τυπικό φορτίο, ώστε να μπορούν να έχουν πραγματικά συγκρίσιμες τιμές.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τα αποτελέσματα σύγκρισης του Moto G7 Power με τις βασικότερες ναυαρχίδες κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν σήμερα:

Moto G7 Power μπαταρία, Moto G7 Power: Υπόσχεται 3 μέρες αυτονομία με μία μόνο φόρτιση

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των δοκιμών από την PhoneArena κανένα από τα high-end τηλέφωνα-ναυαρχίδες δεν πλησιάζει το Moto Power G7 όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και αυτό μπορεί να είναι και υποτιμητικό για το G7, επειδή η πραγματικότητα λέει ότι το Power G7 έχει πάνω από την διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα του 2019!

Ακόμη και το iPhone XR, ένα από τα τηλέφωνα που διαφημίζονται για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, έχει σχεδόν τη μισή διάρκεια ζωής από το G7 Power. Όταν πάλι συγκριθεί με το Galaxy S9, το LG V40 ή το Google Pixel 3 XL, θα παρατηρήσετε ότι το τηλέφωνο της Motorola έχει σχεδόν τριπλάσια διάρκεια ζωής στην μπαταρία του.

Η PhoneArena προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και σύγκρινε το Moto G7 Power με τις συσκευές υψηλότερης αυτονομίας στην μπαταρία τους. Τα αποτελέσματα έβγαλαν όπως μπορείτε να δείτε στη παρακάτω εικόνα πάλι ξεκάθαρο νικητή.

Moto G7 Power μπαταρία, Moto G7 Power: Υπόσχεται 3 μέρες αυτονομία με μία μόνο φόρτιση

Το Moto Power G7 είχε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το αμέσως επόμενο, το Xiaomi Mi Max 2, ένα phablet ουσιαστικά, 6.44 ιντσών, με μια ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία 5.300mAh. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι την τρίτη θέση στην κατάταξη διάρκειας ζωής μπαταρίας βρίσκεται το LG X Power, ένα οικονομικό τηλέφωνο του 2016 με μια μπαταρία 4.100mAh και τον προφανώς πολύ χαμηλής απόδοσης επεξεργαστή Snapdragon 212. Στη συνέχεια, έρχεται το Moto E5 Plus και το BLU Studio Energy, ένα άλλο ζευγάρι οικονομικά προσιτών τηλεφώνων.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως το μοναδικό high-end smartphone στο “Hall of Fame τηλεφώνων με μπαταρία υψηλής απόδοσης” βρίσκεται το πρόσφατα διατεθημένο στην αγορά Huawei Mate 20. Το Mate 20 έρχεται με τον Kirin 980, το πρώτο τσιπ 7nm της Android που ανταγωνίζεται τον Snapdragon 845 από άποψη απόδοσης, ενώ το ίδιο τηλέφωνο έρχεται με μια μπαταρία 4.000mAh.

Εμείς έχουμε να πούμε, με βάση τα αποτελέσματα που είδαμε, πως η Motorola φαίνεται να έχει κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια στο να κατασκευάσει ένα σύγχρονο, αξιοπρεπές smartphone που με ένα χαμηλό κόστος απόκτησης (περίπου στα 250 δολάρια) θα μπορεί να προσφέρει πολύ μεγάλη αυτονομία χρήσης σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να έχει μια top class συσκευή τηλεφώνου στην καθημερινότητά του.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Raziel

Παιδιά πραγματικά αυτές είναι μπαταρίες έχοντας το lenovo vibe 2 στην κατοχή μου εδώ 2 χρόνια με 5000 και αυτή πραγματικά έχω ξεχάσει να φορτίζω το κινητο μου.

George

Μπορεί το Moto G7 power να έχει λίγο καλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με το Xiaomi Max 2, αλλά το Xiaomi έχει υψηλότερης ανάλυσης οθόνη (FHD) σε σχέση με το Moto που έχει HD. Έτσι θα προτιμούσα το Xiaomi Max 3 που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά (το Xiaomi Max 2 είναι το προηγούμενο μοντέλο) και έχει αποσπάσει και εξαιρετική βαθμολογία στο review του gsmarena.

forneverarrow

Τρεις μέρες έχω και με το iPhone 8 και μάλιστα άνετα. Βάσει των στατιστικών του iOS έχω 2 ώρες και 45 λεπτά screen on time και με βγάζει απο Τετάρτη πρωί στο 100% μέχρι τώρα που είναι στο 37%. Δεν σβήνω τη συσκευή ποτέ λόγω ξυπνητηριού ενω κάνω αρκετές κλείσεις, gps και Instagram κάθε μέρα. Απορώ με αυτούς που λένε οτι θέλουν φόρτιση κάθε μέρα ειδικά σε κάτι μπαταρίες 4000 mAh!! Πρέπει είτε να λιώνεις στα games είτε να μη σβήνει ποτέ η οθόνη για να μη σε πάρει δυο μέρες και βάλε. Ακομα και τα Σ.Κ. που το δουλεύω περισσότερο ποτέ δεν χρειάστηκα φορτιστή πριν το βράδυ της Κυριακής. Φαντάσου με τέτοια μπαταρία όπως του G7 Power πόσες μέρες θα πήγαινα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Moto

Moto Edge 40 Neo review: Καλό πακέτο

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Moto Edge 40 Neo με επεξεργαστή MediaTek 7030 5G, 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και Android 13 με υπόσχεση για 2 OS updates.

Smartphones Moto Moto G Motorola

Moto G53: Πλησιάζει η παγκόσμια κυκλοφορία – Εμφανίζεται σε live φωτογραφίες

Το Moto G53 κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο με chipset Snapdragon 480+ και δύο κάμερες και τώρα η συσκευή ετοιμάζεται για το παγκόσμιο ταξίδι της.

Smartphones featured Moto Motorola

Moto G53 και G73: Τεράστια διαρροή αποκαλύπτει παγκόσμιες προδιαγραφές και σχεδιασμό

Το Tech Outlook δημοσίευσε μια μεγάλη διαρροή για τα επερχόμενα Moto G53 και G73 – για τις παγκόσμιες εκδόσεις, καθώς το G53 κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 30 Neo: Νέα renders επιβεβαιώνουν το όνομα και το Very Peri χρώμα

Η Motorola ετοιμάζει ένα τηλέφωνο Lite για την οικογένεια Edge 30 και οι φήμες ήθελαν να ονομάζεται Edge 30 Neo και να είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα.