MOTOROKR E8 | Το Walkman κινητό της Motorola

, MOTOROKR E8 | Το Walkman κινητό της MotorolaΗ Motorola ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του ROKR E8, το οποίο έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται από συσκευή αναπαραγωγής μουσικής σε κινητό τηλέφωνο με ένα μόνο άγγιγμα. Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία ModeShift της Motorola, η συσκευή προβάλλει κάθε φορά στους χρήστες μόνο τα απαραίτητα πλήκτρα ελέγχου, τη στιγμή που τα χρειάζονται, κάνοντας τη μετάβαση από τις λειτουργίες τηλεφώνου στις λειτουργίες πολυμέσων τόσο άνετη και εύκολη όσο ποτέ.

Με ένα άγγιγμα σας το ROKR E8 μεταμορφώνεται. Όταν είναι σβηστό τα πλήκτρα εξαφανίζονται και με το που ενεργοποιείται η συσκευή, ένα εικονικό αριθμητικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται για πραγματοποίηση κλήσεων, σύνθεση μηνυμάτων και χρήση όλων των λειτουργιών τηλεφώνου. Με ένα πάτημα στο εικονικό πλήκτρο ενεργοποίησης της μουσικής, το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται και ενεργά στοιχεία ελέγχου της μουσικής -play, pause, fast forward and rewind- εμφανίζονται στην θέση του μετατρέποντας αυτόματα το τηλέφωνο σε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

, MOTOROKR E8 | Το Walkman κινητό της MotorolaΤο ROKR E8, διαθέτει το νέο τροχό πλοήγησης μενού FastScroll της Motorola, ο οποίος βοηθά στην εύκολη αναζήτηση αρχείων και επιτρέπει στο χρήστη με ένα ελαφρύ άγγιγμα να μεταβεί άμεσα στη μουσική, τις επαφές, το ημερολόγιο και τα πολυμέσα.

Στη λειτουργία music mode, το ROKR E8 αποδίδει υψηλή ποιότητα ήχου, χάρη στην 3D-stereo εφαρμογή βελτίωσης ήχου δύο καναλιών και του ενσωματωμένου equalizer, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη μουσική της επιλογής τους στο ενσωματωμένο ηχείο, ή μέσω μιας συμβατής stereo συσκευής Bluetooth, είτε μέσω κάποιου καλωδιακού σετ ακουστικών τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στην υποδοχή των 3.5mm.

Επιπλέον, το ROKR E8, διαθέτει ενσωματωμένο FM radio και τεχνολογία αναγνώρισης τραγουδιών Song ID για να μην χρειάζεται να αναρωτηθείτε ξανά ποιο τραγούδι ακούτε. Εάν είναι ένα τραγούδι που ακούτε στο ραδιόφωνο ή στον περιβάλλοντα χώρο ενεργοποιήστε απλώς τη λειτουργία Song ID και κρατήστε τη συσκευή κοντά στο ηχείο. Το τηλέφωνο θα ηχογραφήσει το τραγούδι για 15 δευτερόλεπτα και θα στείλει το αρχείο μέσω GPRS και θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας με τον τίτλο του τραγουδιού και τον καλλιτέχνη.

Με εσωτερική μνήμη 2GB το MOTOROKR E8, μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 1600 τραγούδια ενώ η συσκευή είναι συμβατή με το πρόγραμμα Windows Media Player 11 μέσω σύνδεσης USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολη μεταφορά των μουσικών αρχείων στο κινητό σας.

MotoROKR E8

MOTO ROKR E8
• Κάμερα 2 megapixel με 8x οπτικό ζουμ
• Οθόνη: QVGA, 320 x 240 2-inch 262K colors TFT
• Διαθέσιμη μνήμη χρήστη: 2GB
• Μπαταρία: Li-Ion 950 mAH
• Διαστάσεις: 53 x 115 x 10.6 χιλ.
• Βάρος: 105 γραμμάρια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.