Moto X4: Δυνατότητα σύνδεσης 4 ηχείων ταυτόχρονα [IFA 2017]

, Moto X4: Δυνατότητα σύνδεσης 4 ηχείων ταυτόχρονα [IFA 2017]

Το Moto X4 αποτελεί ένα ακόμη smartphone από τη Motorola, το οποίο όμως κατά πολλούς δεν ξεχωρίζει ούτε για τον σχεδιασμό του, ούτε για τη διπλή του κάμερα στην πλάτη, αλλά για την τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει.

Χάρη στην τεχνολογία της γαλλικής startup Tempow, το Moto X4 μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με 4 συσκευές μέσω Bluetooth, είτε είναι ηχεία είτε ασύρματα ακουστικά.

Έτσι, για παράδειγμα, ο κάτοχος του Moto X4 μπορεί να διαμοιράσει τη μουσική του στα ακουστικά του και σε άλλους τρεις φίλους του που επίσης θα έχουν Bluetooth ακουστικά. Ή σε ένα πάρτυ μπορεί να μοιράσει σε τέσσερα ασύρματα ηχεία.

Προφανώς η ιδέα δεν είναι καινούρια, αλλά αυτό που διαφοροποιεί το Moto X4 είναι ότι δεν έχει σημασία αν τα ηχεία ανήκουν στον ίδιο κατασκευαστή.

Ο έλεγχος της έντασης γίνεται από τη συσκευή που ελέγχει τον ήχο, αλλά με μελλοντική αναβάθμιση του Android Oreo οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τον ήχο κατευθείαν από τα ηχεία, ή τα ακουστικά τους.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές απαιτούν συμβατότητα για τις δικές τους συσκευές, η Tempow ευελπιστεί να καταστεί το Dolby του Bluetooth.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

νταξη αυτο ειναι πραγματικο και χρησιμο feature !!!

ελεος που δε το χουμε τοσα χρονια!!!

ακουω απο το lg bluetooth speaker των 120ευρω μου μονοφωνικα! γιατι να μην ακουγα stereo τοσο καιρο αγοραζοντας αλλο ενα??

αυτο επαναλαμβανω ειναι κατι χρησιμο και οχι οι π…αριες που μας γεμιζουν τα κινητα οι εταιρειες και δε χρησιμοποιουμε κανενα….

Στεφανος

Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.