Moto X4: Νέες real-life εικόνες με σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα

Moto X4 real-life pics, Moto X4: Νέες real-life εικόνες με σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα

Real-life εικόνες του επερχόμενου Moto X4 ήρθαν στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας τον σχεδιασμό με τη διπλή κάμερα στην πλάτη και αποκαλύπτοντας ένα σούπερ γυαλιστερό, έως εκθαμβωτικό φινίρισμα.

Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό που είχαμε δει μέχρι στιγμής σε προηγούμενες διαρροές, τη διπλή κάμερα, τις στρογγυλεμένες γωνίες και την οθόνη με εμφανή τα bezels στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής.

Moto X4 real-life pics, Moto X4: Νέες real-life εικόνες με σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα

Κατά τα άλλα, απ΄όσα έχουν διαρρεύσει και ακουστεί μέχρι στιγμής, το Moto X4 αναμένεται με οθόνη full HD 5,2 ιντσών, Snapdragon 630 για SoC, RAM στα 3GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Η κάμερα στην πλάτη αναμένεται με έναν αισθητήρε 12MP με διπλή αυτόματη εστίαση και έναν ultrawide αισθητήρα 8MP. Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται με ανάλυση 16MP.

Όσο για την τιμή, λέγεται ότι στην Ευρώπη θα κοστίζει περίπου 350 ευρώ. Ήδη η Motorola έχει στείλει προσκλήσεις για μια δημοσιογραφική εκδήλωση στις 24 Αυγούστου στη Βραζιλία, οπότε είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να δούμε επίσημα το Moto X4.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.