Moto X4: Αναμένεται με τιμή μόλις 350 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

Moto X4 priced 350 euros, Moto X4: Αναμένεται με τιμή μόλις 350 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

Η Lenovo ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τη ναυαρχίδα υπό το brand της Motorola, το Moto Z2 Force, όμως σίγουρα έχει κι άλλα να μας δείξει. Για την ακρίβεια περιμένουμε τρία ακόμη μοντέλα, ένα εκ των οποίων είναι το Moto X4 με τιμή 350 ευρώ.

Η σειρά X είχε οριστεί κάποτε ως η ναυαρχίδα της Motorola, όμως πλέον τη χαρακτηρίζουμε ως upper mid-range. Εν προκειμένω, το Moto X4 έχει ακουστεί αρκετές φορές ότι θα ανακοινωνόταν σε διάφορες ημερομηνίες, όμως ακόμη τίποτα.

Ο Roland Quandt, που έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος στο παρελθόν, μέσα από tweet του αναφέρεται στην τιμή του Moto X4, λέγοντας ότι σε ευρωπαϊκές χώρες θα κοστίζει μόλις 350 ευρώ, τιμή που είναι χαμηλότερη από αυτή που περίμενε.

Το Moto X4 αναμένεται με διπλή κάμερα στην πλάτη 12 και 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel, μπαταρία 3000mAh, επεξεργαστή Snapdragon 630, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Η οθόνη του θα είναι στις 5.2 ίντσες με ανάλυση full-HD και θα διαθέτει προστασία IP68.

Έχει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2017.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.