Motorola Moto X5: Με bezel-less σχεδιασμό και notch σαν του iPhone X;

Moto X5 super mid-ranger Motorola Lenovo, Motorola Moto X5: Με bezel-less σχεδιασμό και notch σαν του iPhone X;

Οι Motorola και Lenovo έχουν… ενώσει τις δυνάμεις τους (η πρώτη ανήκει στην δεύτερη), διαθέτοντας ενδιαφέροντα και αξιόλογα low budget / mid-range smartphones σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως είναι οι σειρές Moto E και X.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα διέρρευσε ο σχεδιασμός του οικονομικού Moto E5, ενώ πλέον φαίνεται να έχουμε στα χέρια μας το design και του νέου super mid-ranger των δύο κατασκευαστών, Moto X5. Πρόκειται για ένα bezel-less smartphone που δεν θυμίζει σε τίποτα το E5 των μεγάλων κάθετων πλαισίων. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, η νέα συσκευή φέρει μια εγκοπή (notch) στο πάνω μέρος της οθόνης, παρόμοια με εκείνη του iPhone X. Στο… πιγούνι οι Motorola και Lenovo θα τοποθετήσουν δύο selfie κάμερες μαζί με το ακουστικό κλήσεων (ίσως να παίξει και τον ρόλο ηχείου για στέρεο εμπειρία).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του X5, μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες στην κατοχή μας. Η οθόνη του αναμένεται να έχει μέγεθος 5.99 ίντσες με ανάλυση 2160×1080 pixels. Τόσο η selfie κάμερα (όπως ήδη αναφέρθηκε), όσο και η κύρια στο πίσω μέρος έχουν δύο φακούς. Επίσης, το κινητό θα ενσωματώνει το AI λογισμικό Moto XP. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε περισσότερα. Μέσα στους επόμενους μήνες το Moto X5 θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο κοινό. Αναμένουμε και ελπίζουμε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ante_geia

Ελάτε ρε παιδια τωρα. ΕΛΕΟΣ!!

Νίκος

Βάλτε του τον 670 και μια καλή τιμή και θα μιλάμε για super midrage επιλογη

Τασος

Άντε να πάρουμε μια γεύση και ποιότητα το moto g(6) λογικά!!! Και μακάρι να ακολουθήσει τον ίδιο σχεδιασμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.