Moto Z2 Force: Η Motorola απαντά για τις γρατζουνιές με το νύχι

Moto Z2 Force screen scratches, Moto Z2 Force: Η Motorola απαντά για τις γρατζουνιές με το νύχι

Το Moto Z2 Force ανακοινώθηκε πρόσφατα και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η οθόνη ShatterShield, που σημαίνει ότι αν πέσει κάτω το κινητό, η οθόνη δεν κινδυνεύει να σπάσει εύκολα. Τι γίνεται όμως με τις γρατζουνιές;

Φαίνεται πως το Moto Z2 Force όχι μόνο δεν είναι εξίσου ανθεκτικό στις γρατζουνιές, αλλά υπήρξαν διάφορες αναφορές, μεταξύ των οποίων και από το Android Police, το οποίο ανέφερε ότι η οθόνη μπορεί να γρατζουνιστεί ακόμη και με το νύχι.

Στο σχετικό άρθρο αναφερόταν ότι “στο Z2 Force το νύχι είναι αρκετό για να χαράξει την οθόνη. Αυτό δεν γινόταν στο περσινό Z Force. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο για τον οποίο η Motorola θα υποβάθμιζε τα υλικά, αλλά αυτό έκανε”.

Η Motorola προχώρησε σε επίσημη δήλωση στο Pocketnow όπου λέει: “Shatterproof δεν σημαίνει scratchproof (ανθεκτικό στις γρατζουνιές) και οι γρατζουνιές μπορεί να είναι υποκειμενικές. Η Motorola ενθαρρύνει την χρήση third-party screen protector για επιπλέον προστασία στις γρατζουνιές”.

Επίσης, η εταιρεία λέει ότι τα κομμάτια που δόθηκαν για reviews ήταν η πρώτη παραγωγή και ότι σχεδιάζουν να βελτιώσουν τις μελλοντικές τους κατασκευές.

“The unit you received was one of the very first production units and we do have an improvement in the works that consumers will see shortly after launch.”

Αν λοιπόν σχεδιάζετε να αγοράσετε το Moto Z2 Force, μια καλή ιδέα θα ήταν η χρήση screen protector.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilisS7edge

Έχω την εντύπωση ότι όσο πιο άθραυστο είναι το γυαλί τόσο πιο ευαίσθητο στις γρατζουνιές.

alex-22-gk

έχω το moto z, αλλά αυτό που βλέπω είναι τραγικό, πόσο μάλλον η δικαιολογία της

Παπαροκας tiamat

Ελα ρε την εχουν καταντησει τη μοτο σαν το χειροτερο κινεζο. Μες τα μπεζελ, μικρες μπαταριες, υποβαθμιση υλικων. Το εχουν καταστρεψει το μπραντ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Φίλε alex-22-gk το Moto Z που έχεις αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα όσο αφορά τη χρήση του με το λογισμικό; Είναι stock android τελικά ή όχι; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιατί έχω δει αρνητικές κριτικές αν και πιστεύω ότι είναι κανόνι με αυτά που έχω ψάξει πέραν των αξιολογήσεων. Η μπαταρία πρέπει να είναι το μόνο του πρόβλημα απλά αντιμετωπίζεται εύκολα πιστεύω. Πες μου σε παρακαλώ τη γνώμη σου! Ευχαριστώ!

jonjon

το τηλέφωνο μήπως είναι του Wolverine!

Παπαροκας tiamat

Γιωργος μη το παρεις! Πετα αλλου τα λεφτα σου

ΓΙΩΡΓΟΣ

Καλά για iphone se είμαι απλά ρωτάω από περιέργεια διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Ήθελα να πάρω μία γνώμη για το συγκεκριμένο κινητό επειδή πολλά έχω διαβάσει για το Moto Z. Σαν Motorola ήταν top. Ανάθεμα τη Lenovo. Τέσπα. Thanks Παπαροκας tiamat για τη γνώμη σου.

bezilys

Άμα είναι να γραζουνιεται με νύχι η οθόνη άστο υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές….

Παπαροκας tiamat

Ωξο ρε σαπακι lenovo moto !

Γιωργο χιλιες φορες αιφον. Ειναι ανθεκτικα και γερα οχι σαπακια τυπου lg,moto που χαλανε για πλακα

Παπαροκας tiamat

Βεβαια και το αιφον 6 λυγιζε σαν *** και το τζετ μπλακ χαρασοταν με το νυχι…
Οποτε φιλε παρε s7 να βρεις την υγεια σου…..

Johnari

Γιώργο είμαι κάτοχος moto z,το κινητό είναι μια χαρά,η μπαταρία μια μέρα άνετα, ποιότητα κατασκευής super,όλα μια χαρά για μένα, τώρα αυτά που λέει ο φίλος παπαροκας έχει το τηλέφωνο και τα ξέρει η είναι λόγια του αέρα!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Κινητά είναι. Εντάξει το ios είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά μετά απ’αυτό δεν θα με χαλούσε ιδίαιτερα ένα κινητό σαν το Moto Z και εφόσον έχει stock android. Απλά έτυχε να διαβάσω αρνητικές αξιολογήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο και μου προκάλεσε εντύπωση. Αν δεν την είχε εξαγοράσει την εταιρεία η Lenovo ξεκάθαρα Motorola θα έπαιρνα. Απλά με την Lenovo έχει πέσει η ποιότητα στα κινητά τους. Σε αυτές τις τιμές το SE(300 ευρώ) είναι ασυναγώνιστο για όποιον θέλει να έχει ένα κινητό 4′, πρακτικό, γρήγορο χωρίς κανένα όμως κόλλημα. Βασικά στα πάντα είναι τρομερό το SE. Από την άλλη για stock android και 5,5 κινητό τα χαρακτηριστικά του Moto Z είναι αρκετά καλά για την τιμή που σήμερα διατίθεται στην ελληνική αγορά( δεν εννοώ τις μεγάλες αλυσίδες κινητής τηλεφωνίας). Και μου έχει προκαλέσει την απορία τα αρνητικά σχόλια για το κινητό. Προφανώς όσοι το έχουν ξέρουν καλύτερα από μένα αλλά σαν πρώτη εκτίμηση μήπως είναι υπερβολικοί κάποιοι στην κριτική τους; Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας. Είναι σεβαστές. Απλά τα πράγματα όμως κατ’εμέ Iphone αρχικά αλλιώς στην χειρότερη περίπτωση καθαρά stock android συσκευή. Όλα κάνουν τη δουλειά απλά διαφορετικές οι απαιτήσεις του καθενός.… Συνέχεια »

Ακης

ΓΙΩΡΓΟΣ Επειδή έχω στην κατοχή μου το moto z εδώ και τέσσερεις μήνες,΄πιστεύω πως μπορώ να το αξιολογήσω εμπεριστατωμένα. Το κινητό είναι αξιόλογο και πολύ γρήγορο. Tο αγόρασα επειδή πιστεύω ότι είναι κάτι πρωτοποριακό και πολύ όμορφο (υποκειμενικό). O modular σχεδιασμός είναι έτσι όπως έπρεπε να είναι (η υλοποίηση στο g5 ήταν τραγική). Τα moto mods είναι υπερβολικά ακριβά. Η μπαταρία πράγματι είναι κακή. Με βγάζει 1 μέρα με μέτρια χρήση. Σε όλους τους άλλους τομείς θα σε ικανοποιήσει. Θα λατρέψεις τα moto actions. Τέλος, η κύρια κάμερα είναι ικανοποιητική χωρίς όμως να πιάνει σε ποιότητα το s7.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Φίλε Άκη σε πιστεύω!!!! Ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου.

Johnari

Φίλε Γιώργο έκανες μια ερώτηση και οφείλουμε αντικειμενικά να σου απαντήσουμε και να σε βοηθησουμε, το Moto z είναι ένα πάρα πολύ καλό και ισορροπημένο τηλέφωνο κατά την γνώμη μου,όσο για την ποιότητα κατασκευής μπες YouTube και δες τα Bent test,κατά τα άλλα τα τηλέφωνα από τις γνωστές εταιρείες για μένα πια είναι σε πολύ καλή ποιότητα ,απλως είναι σαν να θες να αγοράσεις τηλεόραση τα βλέπεις από κοντά και εσύ αποφασίζεις ποίο είναι πιο καλό για σένα!!!

Johnari

Σωστός ο Άκης, απλώς για μένα ξέχασε και την ποιότητα κατασκευής που είναι πάρα πολύ καλή, υπάρχουν και τα Bent test στο YouTube!!!

@tito

Φιλε Γιωργο που διαβασες αρνητικα σχολια για το moto z?? Εδω ολοι λενε τα καλυτερα για το z play,ποσο μαλλον για το z..Προφανως το z δεν θα εχει τοπ αυτονομια αλλα στα υπολοιπα δεν θα σε απογοητεύσει σε αυτα τα χρηματα.Δεν μπορω να καταλαβω πως προεκυψε το δίλλημα με το se,ειναι σαν να θες αμαξι και να κοιτας ανάμεσα σε τζιπ με βενζινη και σε καμπριο με πετρέλαιο..Ειχε ο γερμανος το htc 10 στα 350,κριμα που το εχασες ..

Rizo

Εγώ απ ότι ξέρω οσο πιο ανθεκτικό είναι ένα γυαλί στο σπάσιμο γίνεται πιο ευαίσθητο στις γρατζουνιές. Το ίδιο συμβαίνει και με το gorilla 5. Αντέχει λέει 1,5 μέτρα με 80% επιτυχία. Το gorilla 4 αντέχει στο 1 μέτρο ετσι. Αλλα το 5 είναι πιο ευαίσθητο στις γρατζουνιές. Κατα κάποιο τρόπο κάνουν πιο εύκαμπτο το γυαλί για να απορροφά τους κραδασμούς, αλλα αυτό σημαίνει ότι φέρνει προς το πλαστικό. Επιλογή της μοτο είναι να το παρακάνει αλλα αν αυτό είναι καλό ή κακό δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει και επιλογή για την κανονική έκδοση.

thanasis

νομιζω ειναι θεμα με το τελευταιο γκοριλα – μαλλον βαζουν επιστρωσεις απο μαλακα ηλικα. κατι τετοια παραπονα ειχαν βγει και με το note 7 – δε σπαει μεν αλλα με το παραμικρο κανει αυτες τις γρατζουνιες που μετα αλλιωνουν την ποιοτητα της οθονης..

Το οτι δε σπαει καλο, αλλα αν ειναι να καταγρατσουνιεται λες και ειναι vtech δε νομιζω να ναι αποδεκτη η λυση.

alex-22-gk

@ ΓΙΩΡΓΟΣ Φίλε είδα ότι σου απαντήσανε αρκετά παιδιά αλλά θα πω και εγώ την άποψή μου, μιας και με ρώτησες, το έχω 1.5 μήνα, δεν το έχω γυμνό αλλά συνήθως και με το cover που δίνει και με το side bumper που είχε η moto μέσα στο κουτί αγοράς. Δε μου έχει πάθει κάτι (φτου φτου δηλαδή) απλά σχολίασα για το καινούριο και ειδικά το force που υποτίθεται αντέχει περισσότερα από τα απλά κινητά λόγω ειδικής προστασίας. Το moto z είναι πολύ δυνατό κινητό σε θέμα ταχύτητας, δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα, αλλά έχει ένα χοντρό μείον το οποίο το γνωρίζεις από την αρχή και είναι η μπαταρία. Εγώ επειδή παίζω λίγο και games αντέχει μέχρι απόγευμα από το πρωί, αν τύχει να μην παίξω φτάνει μέχρι το βράδυ. Φορτίζει σχετικά γρήγορα. Η πίσω κάμερα είναι αρκετά ικανοποιητική παρόλο τη 13άρα έχει καθαρό φακό και χρησιμοποιήθηκε αρκετά γιατί πήγα ταξίδι και βγήκαν αρκετές. Η μπροστινή μέτρια έως κακή, τη σώζει όμως το φλας που βελτιώνει κάπως τη βραδινή λήψη που είναι γενικά θέμα στα κινητά. Φοράει 7.1.1 με πρόσφατο update είναι σχεδόν stock android. * Τα moto mods είναι πανάκριβα κατά τη γνώμη μου, θα ήθελα σίγουρα τη μπαταρία αλλά αν… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.