Moto Z2: Με Snapdragon 835 και 4GB RAM στο Geekbench

Moto Z2 specs, Moto Z2: Με Snapdragon 835 και 4GB RAM στο Geekbench

Πριν από λίγες μέρες η Motorola/Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το Moto Z2 Play, αλλά δεν έκανε το ίδιο για τα Moto Z2 ή Z2 Force. Σήμερα βλέπουμε ότι πέρασε από τη βάση δεδομένων του Geekbench το Moto Z2 (Z2 & Z2 Force ίσως είναι ένα κινητό) αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του.

Το Moto Z2 διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 835, ο οποίος μπαίνει στις μεγάλες ναυαρχίδες του 2017. Ενσωματώνει μνήμη RAM 4GB και τρέχει Android 7.1.1.

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Moto Z2 θα πρέπει να έχει διπλή κάμερα στην πλάτη, dual-LED flash στην selfie κάμερα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην μπροστινή πλευρά.

Moto Z2 specs, Moto Z2: Με Snapdragon 835 και 4GB RAM στο Geekbench

Ακόμη δεν είναι σαφές πότε σχεδιάζουν Motorola και Lenovo να ανακοινώσουν το Moto Z2, αλλά μιας και περνά από benchmarks, δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΦΝ

Η Lenovo κατάλαβε ότι το μπραντ της Motorola είναι σαφώς καλύτερο από το δικό της και άρχισε να το ξαναεμφανιζει σιγά σιγά πάλι.
Θα ήταν πιο έξυπνο να τη διατηρούσε τη Motorola όπως ήταν απλά ενισχύοντας της με δικά της μέσα επιπλέον. αυτό θα βοηθούσε να παραχθεί ανταγωνιστικά ωραία τηλ και η ίδια να κερδίζει ως ιδιοκτήτρια εταιρία πάρα πολλά χρήματα.

Fanis

Μόνο σε μένα δεν αρέσει κανένα μα κανένα moto από τότε που την πήραν οι Κινέζοι;;; αυτό το κουμπί μπροστά έχει καταντήσει γελοιότητα…

Γιάννης

Ακόμα βάζουν vanilla android?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.