Motorola, ετοιμάζει Moto G LTE και Moto G Ferrari;

Σύμφωνα με φήμες η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δύο νέες εκδόσεις του οικονομικού της smartphone Motorola Moto G. Οι νέες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν με την ονομασία Motorola Moto G LTE και Motorola Moto G Ferrari. Όπως φαίνεται και από την ονομασία του το Moto G LTE θα έχει LTE συνδεσιμότητα, κάτι που λείπει από το αρχικό Motorola Moto G. Σε αντίθεση με το Motorola Moto G που κυκλοφορεί σε 8GB και 16GB το Moto G LTE λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στα 16GB.

Η τιμή του θα μπορούσε να είναι γύρω στα $260 στο Μεξικό από όπου μας έρχονται οι πληροφορίες, και η διαθεσιμότητα ίσως αρχίσει από τον Ιούνιο. Κατά τα άλλα συσκευή φαίνεται να είναι ίδια με το Motorola Moto G, με Android KitKat, 4.5 ιντσών 720p οθόνη, 1GB RAM, quad-core Snapdragon 400 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz.

Όσο για το Motorola Moto G Ferrari, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες όμως στο παρελθόν η Motorola έχει κυκλοφορήσει και άλλες Ferrari εκδόσεις με πιο πρόσφατο το Motorola i867 Ferrari το οποίο κυκλοφόρησε σε συνδιασμό κόκκινου και μαύρου με το logo της Ferrari. Υποθέτουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με το Moto G Ferrari.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις υπόλοιπες αγορές εκτός Λατινικής Αμερικής.
, Motorola, ετοιμάζει Moto G LTE και Moto G Ferrari;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

32gb να δώσει η sdcard και να αφήσει τα σάπια LTE που ξεπατώνουν την μπαταρια

Αντρέας

Άλλη Samsung μας βρικε

Nikolas Diamadis

Η Motorola διορθώνει το μοναδικό ουσιαστικό ελάττωμα του αρχικού Motorola G, την απουσία υποστήριξης LTE δικτύων. Παρά τα παραπάνω λεφτά που θα ζητάει θα ειναι μια ακόμα καλύτερη πρόταση αγοράς.

nGavoun

Συμφωνώ με τον Αντρεα. Παλι 2000 εκδόσεις της ιδιας συσκευής θα εχουμε ;

nikos

@Darth εφόσον είναι mid-range συσκευή και απευθύνεται σε μέσο χρήστη και όχι σε power users πιστεύω ότι τα 16gb είναι υπεραρκετά,τώρα για την έκδοση των 8gb είναι απλά κοροϊδία,εδώ high end συσκευές και δεν έχουν card slot(βλ. Lg G2).

Darth

@nikos εχεις ένα δίκαιο……….. αν τα 16 gb έφερναν παντού………….
8 gb έκδοση μετά το πρώτο boot έχει……….3,95 gb ελευθερα…………(με οτι συνεπάγεται αυτο)

καλά 10 gb του g2 μονό κοροϊδία μπορεί να θεωρηθεί……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.